.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 188

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Не ме имитира. Той е руснак, аз арменец и заради това така става. Арменската апостолическа църква и Руската православна църква празнуват заедно Коледа. На Великден, обаче, празнуваме на различни дати. Те празнуват с православните, ние с католиците.
    Сложно much? Майната ви пък, аз ще си празнувам 1 път!! Така е по-сладко

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от devi
    прабаба:___-___прадядо:______________прабаба:___ _-___прадядо:
    японка_________българин_____________ _румънка _______българин
    ________|_______________________________|
    _____ баба: - _______дядо:______________баба:_________-____дядо:
    ___японка-българка___ руснак______ румънка-българка_______ гръг
    __________________|_______________________________ ____|
    _______________мама:___________ - _____________ татко:
    _________японка-рускиня-българка______ румънец-българин-гръг
    _____________________________ |
    ___________________________ аз:
    _____японка-българка-рускиня-румънка-гъркиня
    И очите ти по-различни ли са ?

Аз съм абсолютната българка.. просто и 100 години назад да се върнем, цялата ми рода са българи А amk93 е просто... бахти човека :P
    Здрасти,
    Това е новия ми акаунт!
    Ми не са много различни. Просто са по-големи и отворени от на българите и са в много красиво тъмно кафяво със златиски ивици.

Бившото ми гадже беше наполувина чех и българин, а сегашното българин+германец+руснак(ч ста 3та световна ще предизвика някой ден) Според мен няма нищо лошо да сме с някой от друга националност стига да се обичаме. Нали всички сме хора!
    Голямото нещо, че сме "помяри". Как според вас са се получили различните породи кучета? Някой "помяри" за вас са всъщност много по красиви от 100%товите българи или каквито и да са по националност. За мен мойта комбинация мн много красива-красива коса от русия, красиви очи и липса на окосмяване от япония (айде са и ръст ), красив тен и здрава коса от гърция, красиво тяло и лик от българия. Никой не може да отрече, че понякога тези крастоски м/у националностите са много екзотични!

amk933 евала!
    Та.. по темата.. Значи баба ми е беше рускиня, а всички останали от семейството са българи. Но въпреки това не е лесно да отговоря на въпроса "От къде си?", защото съм родена във Варна- там съм живяла до 5-6 годишна, след това в София допреди миналата година, а сега съм в Гърция.. Втория ми баща е грък и голяма каша.. Иначе мн се радвам че имам нещо руско, мн обичам Русия, НО винаги България е в моето сърце на 1во място! А откъм езици говоря: български, английски, гръцки.. Сега уча френски иначе знам и малко немски и руски
    SAMO LOST!

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Не ме имитира. Той е руснак, аз арменец и заради това така става. Арменската апостолическа църква и Руската православна църква празнуват заедно Коледа. На Великден, обаче, празнуваме на различни дати. Те празнуват с православните, ние с католиците.
    Сложно much? Майната ви пък, аз ще си празнувам 1 път!! Така е по-сладко
    По просто, руската църква празнува на 7 януари коледа, а българската празнува на 24 декември по новия стил.

Затова на 24 декември празнувам с приятели, а на 7 януари с баща ми.

Град
    Силистра
    Българи, но баща ми има и румънска жилка. Не се оплаквам.
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

В дядо ми има(ше) нещо гръцко,но все пак съм си българка!!!
    I'm not in love this time,this night...

Град
    Екатеринбург, Русия
    juliana_joli не само ти не знаеш как да отговориш на въпроса от къде си

ПП амк честита Коледа.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Българи са и двамата.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    100% българи .

100% българи

Украинка и българин
    бих предпо4ел да са Украинци аз аз сам българин ,мамаму деба но като стана на 19 6е се пи6а украинец

българейшън амала

Чисти Македонци.

Майка ми е наполувина финландка(баща и е бил финландец, а майка и японка), а баща ми е наполувина българин и наполувина руснак.) Аз нз как да се определя. Само ще кажа, че съм родена в Италия и израсла предимно във Финландия.
    Kun min

българи

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    българи са и 2-мата
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Цитирай Първоначално написано от darkflower
    Майка ми е наполувина финландка(баща и е бил финландец, а майка и японка), а баща ми е наполувина българин и наполувина руснак.) Аз нз как да се определя. Само ще кажа, че съм родена в Италия и израсла предимно във Финландия.
    Не се учудвам, че си толкова сладка. ... а по темата - майка ми е българка, баща ми унгарец
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Цитирай Първоначално написано от Bloodyy
    Не се учудвам, че си толкова сладка. ... а по темата - майка ми е българка, баща ми унгарец
    Наистина е страхотна!! Аз съм й фенка!

Цитирай Първоначално написано от Fruity
    В дядо ми има(ше) нещо гръцко,но все пак съм си българка!!!
    Да бежанци от Гърция. Баща ми е от Леринско. По-точно родителите му са от Леринско. Това не ме прави грък.

Цитирай Първоначално написано от Bloodyy
    Цитирай Първоначално написано от darkflower
    Момичето прилича на извадена от американските филми. Не се учудвам, защо ти се струва сладка.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Гордея се, че родителите ми са чисти, етнически Българи!

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    И двамата са българи.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    И 2-та са българи,въпреки,че на баща ми не му пука за мен и ся ако ме види няма да ме познае Малко е трудно за вярване,но собственния ми баща ме вижда и не може ме познае с думите "Коя си ти?"..Но иначе много бих се радвала,ако течеше и чужда кръв във вените ми
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

българи

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

българи
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си