- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- От каква народност са родителите ви?
Сложно much?Първоначално написано от amk933
![]()
Майната ви пък, аз ще си празнувам 1 път!!
Така е по-сладко
![]()
![]()
Здрасти,Първоначално написано от BePoHuKa
Това е новия ми акаунт!
Ми не са много различни. Просто са по-големи и отворени от на българите и са в много красиво тъмно кафяво със златиски ивици.
Бившото ми гадже беше наполувина чех и българин, а сегашното българин+германец+руснак(ч ста 3та световна ще предизвика някой ден)Според мен няма нищо лошо да сме с някой от друга националност стига да се обичаме. Нали всички сме хора!
Голямото нещо, че сме "помяри". Как според вас са се получили различните породи кучета?Някой "помяри" за вас са всъщност много по красиви от 100%товите българи или каквито и да са по националност. За мен мойта комбинация мн много красива-красива коса от русия, красиви очи и липса на окосмяване от япония (айде са и ръст
), красив тен и здрава коса от гърция, красиво тяло и лик от българия. Никой не може да отрече, че понякога тези крастоски м/у националностите са много екзотични!
amk933 евала!
Та.. по темата.. Значи баба ми е беше рускиня, а всички останали от семейството са българи. Но въпреки това не е лесно да отговоря на въпроса "От къде си?", защото съм родена във Варна- там съм живяла до 5-6 годишна, след това в София допреди миналата година, а сега съм в Гърция.. Втория ми баща е грък и голяма каша..Иначе мн се радвам че имам нещо руско, мн обичам Русия, НО винаги България е в моето сърце на 1во място! А откъм езици говоря: български, английски, гръцки.. Сега уча френски иначе знам и малко немски и руски
![]()
SAMO LOST!
По просто, руската църква празнува на 7 януари коледа, а българската празнува на 24 декември по новия стил.Първоначално написано от BePoHuKa
Затова на 24 декември празнувам с приятели, а на 7 януари с баща ми.
Българи, но баща ми има и румънска жилка. Не се оплаквам.
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
В дядо ми има(ше) нещо гръцко,но все пак съм си българка!!!![]()
I'm not in love this time,this night...
juliana_joli не само ти не знаеш как да отговориш на въпроса от къде си![]()
ПП амк честита Коледа.
100% българи
Украинка и българин![]()
бих предпо4ел да са Украинци![]()
![]()
![]()
аз аз сам българин ,мамаму деба но като стана на 19 6е се пи6а украинец
![]()
българейшън амала![]()
Майка ми е наполувина финландка(баща и е бил финландец, а майка и японка), а баща ми е наполувина българин и наполувина руснак.) Аз нз как да се определя.Само ще кажа, че съм родена в Италия и израсла предимно във Финландия.
![]()
Kun min
българи
българи са и 2-мата![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не се учудвам, че си толкова сладка.Първоначално написано от darkflower
... а по темата - майка ми е българка, баща ми унгарец
![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
Наистина е страхотна!! Аз съм й фенка!Първоначално написано от Bloodyy
![]()
Да бежанци от Гърция. Баща ми е от Леринско. По-точно родителите му са от Леринско. Това не ме прави грък.Първоначално написано от Fruity
Момичето прилича на извадена от американските филми. Не се учудвам, защо ти се струва сладка.Първоначално написано от Bloodyy
И 2-та са българи,въпреки,че на баща ми не му пука за мен и ся ако ме види няма да ме познаеМалко е трудно за вярване,но собственния ми баща ме вижда и не може ме познае с думите "Коя си ти?"..Но иначе много бих се радвала,ако течеше и чужда кръв във вените ми
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
българи
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.