- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нахално ли ще е?
абе ти нема ли да се спреш бе ?! горкото момиче!
а баш...Първоначално написано от w0sh
НЕ НЕ докторе ако не си ти нямаше да чета повечето коментари по темите и пак ме зарадваПървоначално написано от GregoryHouse
ПО темата ... брат от скоро съм в този фором но наистина много научих и по специално от теб.... показваш ми какво да НЕ правя....и мисля ,че зема да се получава...много са ми полезни темите ти(продължаваи все така) ... Та до колкото забелязах бая цверя си подарил,и сумати неща си направил за нея... и пак безразлична...направи нещо различно...стегни се ....стига парадира към нея...остави я да почите ... и аз се пресъединявам към мнението на останалите че прекаляваш и е време за промяна и мисля че дори да излезете , няма да можеш да й кажеш това което си написал...много по трудно е от колкото изглежда(личен опит...) ДАВАЙ ПРАВИ КВОТ СИ РЕШИЛ НО ИСКАМ ПРОДУЛЖЕНИЕ аз съм 1вия абонат ...
не знам какво ще права ама имам 30 мин да реша![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Помисли дали наистина има смисъл да и казваш тия неща - съмнявам се да се почувстваш добре след като те отреже за 2ри път .. И все пак ти си решаваш, относно кафето не мисля, че ще е нагло да я поканиш - риятели сте няма нищо лошо да излезете.
ей просто и го кажи да ти улекне, че така щи тежи просто и кажи каквото мислиш ...
Щом те е отрязала явно има представа за чувствата ти.Но ти си прецени пак.
Покания я. Искам да знаеш и отговора й - ще ти откаже. Приеми го като края. Явно наистина иска да сте само приятели.
Аз защо съм осанал с впечатлението ,че момичетата едно говорят ,а искат друго ?![]()
abe davaiiii !!! mn qsnooo![]()
Ае ти някаф хипер мега бавен ли си ? Антипатичен си и на момичето,то туй твойто е за затвора...Вярно и аз съм правил глупости за момиче ама имай поне малко гордост...Ти толкова ли си забил и си отчаян че не можеш да си хванеш друга ?
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Prochetoh samo 1-ta stranica komentari i ne moga da povqrvam kak moje da ima tolkova glupavi i prosti systhestva kato vas.Ne dadohte na momcheto edin,ama edin smislen otgovor,samo si chesahte ezicite i se pravihte na interesni.
A otnosno temata...Davai smelo napred pich...shtom chustvash che imash nujda da napravish ili da kajesh na nqkogo neshto deistvai smelo i hich da ne te interesuva koi kakvo shte si pomisli ili dali shte byde nahalno i prochie....Uspehi...
Не ес занимавай с глупости, продължи напред
Брато кфи коментари т'ва му е 5тата тема в която ни приказва пълни безсмислици (е може би 1вата не беше...) кфо очакваш? Пък и той дори не и казал пък тя вече го отряза...стиа бахти наглия тип...
moje i da e nahalno no se zamisli ti ako si v negovoto polojenie i izpitvash ogromna nujda da kajesh na nqkogo kakvo chustvash,nqma li da ti e vse edno kak shte go prieme tq i dali shte e nahalno...
Аз му давам съвет според това какво бих направил аз...и да и каже и да не и каже единствено може да я накара да се почувства по-гадно...пък той да се утешава с мисълта че й го е казал...ако разсъждаваме от егоистична гледна точка да перфектно е...