.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

абе ти нема ли да се спреш бе ?! горкото момиче!
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ако бях на нейно място вече щях да съм издал ограничителна заповед....

Ебаси психаря си....
    а баш...

Град
    РЮАР
    Нормално ще е да пишеш на кирилица..

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Иам по добро предложение...направи и регистрация във форума и и покажи темите си...ще е очарована...после ще се обади в психиятрията и ще се развика "ПОМОООООООЩ МАНИЯК МЕ ПРЕСЛЕДВА !!!"
    НЕ НЕ докторе ако не си ти нямаше да чета повечето коментари по темите и пак ме зарадва

ПО темата ... брат от скоро съм в този фором но наистина много научих и по специално от теб.... показваш ми какво да НЕ правя....и мисля ,че зема да се получава...много са ми полезни темите ти(продължаваи все така) ... Та до колкото забелязах бая цверя си подарил,и сумати неща си направил за нея... и пак безразлична...направи нещо различно...стегни се ....стига парадира към нея...остави я да почите ... и аз се пресъединявам към мнението на останалите че прекаляваш и е време за промяна и мисля че дори да излезете , няма да можеш да й кажеш това което си написал...много по трудно е от колкото изглежда(личен опит...) ДАВАЙ ПРАВИ КВОТ СИ РЕШИЛ НО ИСКАМ ПРОДУЛЖЕНИЕ аз съм 1вия абонат ...

не знам какво ще права ама имам 30 мин да реша
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    The Land Of The Doomed
    Помисли дали наистина има смисъл да и казваш тия неща - съмнявам се да се почувстваш добре след като те отреже за 2ри път .. И все пак ти си решаваш, относно кафето не мисля, че ще е нагло да я поканиш - риятели сте няма нищо лошо да излезете.

Повече от фен
    Град
    Видин
    ей просто и го кажи да ти улекне, че така щи тежи просто и кажи каквото мислиш ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом те е отрязала явно има представа за чувствата ти.Но ти си прецени пак.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Покания я. Искам да знаеш и отговора й - ще ти откаже. Приеми го като края. Явно наистина иска да сте само приятели.

Аз защо съм осанал с впечатлението ,че момичетата едно говорят ,а искат друго ?

abe davaiiii !!! mn qsnooo

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ае ти някаф хипер мега бавен ли си ? Антипатичен си и на момичето,то туй твойто е за затвора...Вярно и аз съм правил глупости за момиче ама имай поне малко гордост...Ти толкова ли си забил и си отчаян че не можеш да си хванеш друга ?
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Prochetoh samo 1-ta stranica komentari i ne moga da povqrvam kak moje da ima tolkova glupavi i prosti systhestva kato vas.Ne dadohte na momcheto edin,ama edin smislen otgovor,samo si chesahte ezicite i se pravihte na interesni.

A otnosno temata...Davai smelo napred pich...shtom chustvash che imash nujda da napravish ili da kajesh na nqkogo neshto deistvai smelo i hich da ne te interesuva koi kakvo shte si pomisli ili dali shte byde nahalno i prochie....Uspehi...

Не ес занимавай с глупости, продължи напред

Брато кфи коментари т'ва му е 5тата тема в която ни приказва пълни безсмислици (е може би 1вата не беше...) кфо очакваш? Пък и той дори не и казал пък тя вече го отряза...стиа бахти наглия тип...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

moje i da e nahalno no se zamisli ti ako si v negovoto polojenie i izpitvash ogromna nujda da kajesh na nqkogo kakvo chustvash,nqma li da ti e vse edno kak shte go prieme tq i dali shte e nahalno...

Аз му давам съвет според това какво бих направил аз...и да и каже и да не и каже единствено може да я накара да се почувства по-гадно...пък той да се утешава с мисълта че й го е казал...ако разсъждаваме от егоистична гледна точка да перфектно е...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си