.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Прави ми се на интересна май :)

извинете ме приятели, леко съм пийнал .. :P

едно маце на 15.. абе кво да ви кажа, не беше в града.. в скайп голяма любов.. келеша имах чувството че живее за да ме види (тогава още не беше в моя град от няколко месеца живееше при баща си някъде ..) както и да е .." ще се върна само заради теб, подлудяваш ме ала бала". ем дойде си, целунах я, нямах чувства но ми липсваше. после си разменихме някой друг смс, казах и че наистина ми е липсвала.. тя не ми отговаряше. аз и писах че е ебати човека - че не е единствената и ако продължава да ми се прави на интересна ще я резна.. оная откачи някаква. Тая вечер се целува с някъф, май че ходили. аз стоях в дискотеката и се хилих за толкова елементарен ли ме вземаше. както и да е,. отидох при нея и ин казах че искам да поговорим ,. тя "не оставиме не искам" аз " защо бе " не не искам бе.. аз викам "успокой се, искам просто като приятели. тя не.. аз съм на 19.. знам ще си кажете поредния педофил.. ама не е така, просто наистина искам да съм с нея, винаги съм бил искрен с нея. мисля че проблема е че тя не го разбира... както и да е, не ми е фикс идея, но не искам да пропада и да ходи с утрепки след като може да е с мен.. тя е тук за малко, но искам за нея най доброто. тази вечер определено разбрах че няма да я имам :P .. но все пак искам 1 вечер на спокойсвтие с нея.. ИСКАМ ДА Я ИМАМ. по принцип тва не е проблем за мен ( когато искам едно момиче просто го имам ... ) но тя се отчуждава от мен или поне си го налага като цел.

та пиян и заинтригуван ви питам: как характеризирате поведението и.. искам я, не защото се дърпа, а защото винаги съм я искал. ще я искам още няколко дена и после ще ми писне да я искам... но знам че после ще съжалявам. помогнете бе гхора .. извиняавам се за състоянието си

Знам, че не аз съм човекът ,които да ти определя ккво тряба з теб, но мнението ми определено е, че тя не зне какво иска и не е за теб ако е искала д е с теб да е била.
    FuCk U ALL :*

ЧаЛгА'ФеНоВе :*

vij zaio, znam che ne znae kakvo iska. SIGUREN SYM CHE NE ZNAE KVO ISKA. prosto az iskam da q nakaram da razbere che iska men

Еми прави се и ти на интересн и недостъпен и набързо ще те происка нали зн, че като видиш че някой вече не ти тича подир гъза ти тръгващ след негови проваи по тоя начин като не става по друг

gdgfd

хм още малко ще и лазя подир гъза да види че ми дреме и после загадачно ще се оттегля да я видим

Дам определено ще забележи промяната и ще има добър резултат, а в крайна сметка и не мисля 4е губиш нещо моми4ета мн.

ghf

ок, сега въпросът.. на интересна ли ми се прави... леле такива най ги мразя идва ми да им заляпя един шамар

Еми явно се прави н а интересна или наистина не те иска има две възмовности. Коя от двете е само ти можеш да разберещ аиде успех с мацката.

Град
    pz city
    desert_eagle ами за да се пребориш с този нейн недостатък ще трябва да вложиш доста време ....... и най-вече нерви

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ами...признай и че я обичаш. Накрай я да се чувства уникална и единствена. Според мен това в дискотеката го е направила, за да те накара да ревнуваш. Бори се за нея щом знаеш, че можеш да я имаш и знаеш, че ако не го направиш по-късно ще съжаляваш.

Като за начало я покани на кафе.

Успех!

Град
    някъде...
    Същия проблем имам само където съм момиче..

fsd

хмм не искам да и вдигам акциите от друга страна.. това не е в мой стил. свикнал съм да печеля момичета на 1вата вечер.. но пък за нея може да направя едно изключение макар че, кой знае пък, може наиситна нещо да съм я обидил или да са и се разминали очакванията от мен.. whatever..

vurni si q obratno :)

gledai sa az sam momi4e i 6e ti kaja moito mnenie po tfoq vapros...prodaljavai da i pra6ta6 smsi i da i zvuni6 prez 5 min 4esno kazano poe4e ot momi4eta obi4at vnimanie nekoi ot vas mom4eta tfa ne go razbirat ...naistina ako q haresva6 i durji6 na neq,prosto i go napi6i v sledva6tia sms :P i su6to taka i kaji kak se 4ustva6 kato si s neq

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Това "Искам да я имам" ми звучи точно като "Искам да я изчукам и да я зарежа".....момичето пък за какво трябва да ти се връзва на акъла?

gd

ами виж, искам да я изчукам но не да я зарежа

see, nothing easier than that..

сестра и е лекичка, не искам тя да тръгне по нейния път, а АЗ мога да и помогна ако бъде с мен... тя още няма представа за това колко лесно може да пропадне

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Напояваш я с етер и е твоя цяла нощ

Aaaaaall niiiiight looooong
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

епа въри при нея да си я искаш обратно...ако те харесва все някога ще дойде пак при теб,трябва просто да я накараш да разбере 4е наистина държиш на нея,не я оставяй,не се отказвай

хахааа всички 15годишни са така!!! (даже и аз
    ) тааа какво да ти кажа за да я спечелиш тр отидеш и направо да я целунеш или пък да целуваш пред нея други да видим как е да си от др страна
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    там където мечтите стават реалност
    Кво се занимаваш с лапета само да ти късат нервите.Отиди при нея и и кажи,че искаш да я чукаш,ама го направи така,че да и направиш тръпка,ако се навие навие,ако не,поне ще я шокираш и ще се окаже,че е девствена-курва,което значи,че каквото и да правиш няма да я имаш и не си струва
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    avtore ot postovete ti mi staa qsno 4e ne si normalen. mojesh li da kajesh nqmam 4uvstvA kum neq no mi lipsva...i kak she q nakarash da razbere 4e iska tebe ... ? ?
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Знам, че не аз съм човекът ,които да ти определя ккво тряба з теб, но мнението ми определено е, че тя не зне какво иска и не е за теб ако е искала д е с теб да е била.
    Ами как да знае момичето какво иска като е на 15
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Ти пък все едно знаеш.Шът да фък ъп.
    По темата: Когато си трезвен си помисли хубаво к'фо ще правиш и наистина "тактиката" зарибявам - омитам се,действа...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    По темата: Когато си трезвен си помисли хубаво к'фо ще правиш и наистина "тактиката" зарибявам - омитам се,действа...
    Ейш я по спокойно!!!От къде знаеш че не знам??
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    (: Русе :)
    Олеее четох някъде из коментарите да си и бил признаел ... леле т'ва са пълни глупости. Не стига че достатъчно се прави на мис Недостъпна, а пък като и го кажеш т'ва вече няма да върви по земята ами на 30 см над нея... Обръщай и внимание известно после се оттегли и тя ще започне да те търси :P Успеееех !!!
    So free

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Ейш я по спокойно!!!От къде знаеш че не знам??
    Убедена съм,че не знаеш...Welcome to the Earth
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си