- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й помогна?
И аз имам/х проблем с моя приятелка. Искаше,но я мързеше да се занимава. Наскоро се хвана с един бивш съученик, с който ходеха 2 седмици преди 3 години. Кво да ти кажа... да си бият главите както искат![]()
Smile!?
Първоначално написано от ra4ence
Da ama oplakva se 4e nqma priqtel a ne pravi ni6to eto tova ne razbiram
И моята е така. Оплакваше се,искаше да си има. Питаше ме как се правят разни неща в секса. На 20год беше девствена..еми извинявай,ама...При нея е от чист мързел.
За твоята приятелка не знам...може би се опитай да я замъкнеш на дискотека, не знам как стоят нещата с излизанията и социалните й контакти![]()
Smile!?
Първоначално написано от ra4ence
Sporten tip e i mnogo ne q valnuvat diskoteki daje nikak
Най-много мразя хора, които се бъркат в живота на своите приятели.Ако иска ще си намери, ако не-не.Като се оплаква-успокоявай я, но не влизай в ролята на сватовницата. Това да си намери гадже не е твое задължение.Остави си "благородните" помисли, тя ще се оправи сама.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Много прилики станахаПървоначално написано от VinDa
И моята е спортен тип. Мързи я да си купи нова дреха,по-свестна. Отегчава се от всякакви идеи за нова дреха или обувки. Ако майка й вземе нещо=ок,ако не..носи си дрехите от преди 2-3 год. За прическа нормална няма да коментирам.
Но си ги има и такива хора. Ние им се нервим. То само с искане не става. Да си направи регистрация в някой сайт, кажи й,че ако продължава така няма шанс да си намери нещо. А пък на дали ще дойде някой до нея да й поиска ръката![]()
Smile!?
запознаваи я с най-различни хора или нещо подобно се някой ще й завърти главата...