.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

харесвам две момчета...

И аз съм шокирана от странното си желание...но не знам как да разбера кого повече харесвам: единия или другия.
    Така...едното момче е на 24 и ми е колега в университета.С него се запознахме връщайки се от лятната ни практика във влака...и така стана че излезнахме и ден по късно...а на третия ден той замина за Англия за 4 месеца...(все още е там).Звъни ми,вълнувам го,но аз мисля че няма да издържа да го доизчакам.
    ...С другото момче се запознах съвсем случайно в мирк (някво никакво мястенце).Говорим си по скайпт...знам че не е реално де...но ме превлича силно...(той е с пет години по-малък от мен).И по телла си говорим...мислим да се видим също така...(по думите му личи че и той не е безразличен към мен)...
    Как...да разбера подяволите...кой ми подхожда повече... И ако избера единия - дали ще е правилният?!
    mirc: emo_e_to

Много ми е гадну без теб ,... бла бла бла..не вярвам в любофта!

Ами изчакай колегата си от Англия...,защото този малкия ще е някой пикльо дето не знае дали му се пикае или... така,че не се захващай там.

ее колко теми създаде ве
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от Marianella
    Ами изчакай колегата си от Англия...,защото този малкия ще е някой пикльо дето не знае дали му се пикае или... така,че не се захващай там.
    Тоя малкия пикльо е на 18-19...много добре знае кфо му се прави...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    еми нз обаче връзката с по-малкото момче ми се вижда че няма бъдеще. той завършил ли е у-ще? ти си учиш вече в университет ве4е пък и дори не си го виждала все пак не пречи да излезеш с него и да го видиш как е на живо щото има разлика дали чатите или седите 1 с/у друг.

п.п. само да вметна че в няква класация чух веднъж че един от най- романтичните начини за запознанство е иманно във влак даже наще така са се запознали

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Marianella
    Тоя малкия пикльо е на 18-19...много добре знае кфо му се прави...
    Абе повярвай между момче на 18 и такова на 24 има разлика от тука до небето....

Да има на 24 дето са още кретени...и такива на 18 дето са порастнали повече от 24...

Lupus in fabula

Да има на 24 дето са още кретени...и такива на 18 дето са порастнали повече от 24...
    Да но в случая момчето на 24 е студент,дори явно работи в Англия....а този не се знае дали ще учи изобщо и дали ще работи нещо За предпочитане е колегата

Нали знаеш че хората не сме рационални същества

Lupus in fabula

ми аз не бих избрала по малкия с 5 год но излез с него-може и да си допаднете,незн

Мн сте предубедени бе....за любовта няма граници ама ся тука вече има като не е само приказки на халост....

Lupus in fabula

Град
    ~~~В света на предателите~~~
    ми аз не бих избрала по малкия с 5 год но излез с него-може и да си допаднете,незн[/quote]
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Цитирай Първоначално написано от crazy_girl96
    ми аз не бих избрала по малкия с 5 год но излез с него-може и да си допаднете,незн
    [/quote]

ТО ти ако избереш някой с 5 години по малък той ще е 1ви клас бе моме...

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    аххахахах якоооооооооо и сипа
    The Spark

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    аххахахах якоооооооооо и сипа[/quote]

Град
    Студентски град!
    Аз съм имал гадже с 5 год. по-голяма...опира до тва дали можеш да завържеш разговор и дали имате общи теми.
    По темата еми дай и аз да се хвана с всички момичета дето харесвам и ме харесват...кам 10-20...абе дай и по грозните да се хвана че и те могат да потрябват-не бе напрао да се хвана с вс дето ме харесват ей така щот нз ко искам и неам време за др.
    Просто някои хора имат прекалено мн свободно време...

ии сорка за повторението на темата беше без да...

ми ам аз съм ходила предимно само с по малки от себе си ... пък и той работи и тази е завършил и ще е студент тази год.Пък верну някой мой ли ми кажи кво искам ...идея си нямам...

btw: странуту е че родителите ми са се запознали във влака някога, аз с колегата - също ...както и неговите родители...
    mirc: emo_e_to

Много ми е гадну без теб ,... бла бла бла..не вярвам в любофта!

momi4e...te i dvamata sa nqkakvi kato 4e li nepodhodq6ti...hmm...toz deto e v Angliq mi se stryva po-nadejden ot drygiq,deto e 5 godini po-malyk...kakvo moje6 da o4akva6 ot nego-samo 6te te razo4arova ... pyk i kolkoto pove4e 4aka6 za ne6to, tolkova po-hybavo e nakraq

Мега фен Аватара на babity
    па' аз харесвам трима, изяш сЪ!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Вторият ти подхожда повече.

Цитирай Първоначално написано от kid_666
    momi4e...te i dvamata sa nqkakvi kato 4e li nepodhodq6ti...hmm...toz deto e v Angliq mi se stryva po-nadejden ot drygiq,deto e 5 godini po-malyk...kakvo moje6 da o4akva6 ot nego-samo 6te te razo4arova ... pyk i kolkoto pove4e 4aka6 za ne6to, tolkova po-hybavo e nakraq
    I kak stigna do tozi velik izvod,koi e po-nadejden i koi shte q razocharova
    A qui

предлагам ти да изчакаш този от Англия..защото първо че е по голям няма акъла му да стига до пишката и обратно.. може наистина да мисли за сериозна връзка,ако ти естествено искаш такава..но все пак не мога да ти кажа защото като характер и като човек този по - малкия сащо може да не е някакъв хърлио..
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Град
    Париж
    Аз незнам,аз колко момчета харесвам и с кое искам да трагна така че не мога да ти помогна
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

confusedgirl24
    Guest
    Здравейте Много съм объркана спрямо две момчета. И двамата са по - големи от мен, но не знам кой е по добър за мен. Едното момче го познавам от дълго време и излизаме заедно на кафе но като приятели. Миналата вечер решихме да се видим и той ме целуна, но преди това каза че искал просто секс, но се замисли когато му казах че искам сериозна връзка. Другото момче го познавам от има - няма 2 месеца, но се държи много добре с мен и няколко пъти ми каза, че иска да е с мен. Той дори дойде пред къщата ми да ми каже че иска да е с мен и ме целуна и ми каза, че всичко е в мои ръце сега. Не знам какво да правя, моля ви дайте ми съвет Благодаря ви предварително

Супер фен Аватара на fanton1
    първия иска само секс а втория иска сериозна връзка както искаш и ти ..... защо не се опознаеш още малко с 2рия (ако още не си го опознала ) и ако найстина ти хареса му кажи ,че и ти го харесваш и така
    Последно редактирано от fanton1 : 10-07-2014 на 20:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си