.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 234
    Значи Луцифер фактически се явява Один, и обратното?

Участваме ли в Театъра на Антихриста? Кукли на конци, главните актьори и актьорки, или поддържаща роял?

Защо езическите богове са преди християнската религия?

Защо християнството е мирна религия, а имаме кръстоносните походи. Защо тогава Бог е позволил на слугите си да се извратят така?

Жесток ли е Бог? Ако не - тогава не е ли била жестоко налагана вярата в по-северните страни, и не само?

Нима амин ли е, или просто нима?

>> ви вонт ворцрафт!>>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Видин
    Защо вярваш в Бог ?
    Имаш ли доказателства за съществуването му ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Луцифер фактически се явява Один, и обратното? Не точно Луцифер, но някой от ангелите му.

Участваме ли в Театъра на Антихриста? Кукли на конци, главните актьори и актьорки, или поддържаща роял? Театъра на Антихриста е света в момента. Евро съюза, САЩ, Русия... всички клонят към създаването на Новия Световен Ред. Може да ви звуча много "конспиративен" но е така. Буш много пъти е подсказвал. В Откровението на Йоан пише всичко.

Защо езическите богове са преди християнската религия? Защото Сатаната е на земята преди Христос.

Защо християнството е мирна религия, а имаме кръстоносните походи. Защо тогава Бог е позволил на слугите си да се извратят така? Защото имат свободна воля. Ако наричаш Католицизма християнство си в грешка.

Жесток ли е Бог? Ако не - тогава не е ли била жестоко налагана вярата в по-северните страни, и не само? Да, Бог е жесток колкото е и милостив. Иначе за жестоко налаганата вяра са виновни католиците.

Нима амин ли е, или просто нима? Амин значи "нека бъде".

>> ви вонт ворцрафт!>> Ворлд оф Ворцрафт

Защо вярваш в Бог ? Вярвам по Негова воля.
    Имаш ли доказателства за съществуването му ? Доказателства - колкото искаш, стига да ги потърсиш.

какво мислиш за църквата(като институция общо за всички църкви)? Зло.
    исляма? Също.
    иисус от назарет и христос са различни хора живели по различно време? Не са.
    вярваш, че някаква съшност направлява живота ти? Не.
    кръстоносните походи? И те са плод на църквата.
    мнение за стария завет? Е, какво да кажа. Стария Завет си е Стария Завет, в него е Закона.
    христянство+църква=най-успешната манипулация? Може би.
    холографска вселена? Каква?
    горенето на вещици? Нямам мнение. Като не искат да следват Бог, да не Го следват.

Град
    Видин
    Търсил съм доказателства и то не веднъж и не съм намерил..
    Може ли да ми дадеш ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Търсил съм доказателства и то не веднъж и не съм намерил..
    Може ли да ми дадеш ? Пиши лично.

Коя е жената на кайн след като те са първите деца на адам и ева?
    кво стана с инцеста?
    зашо се водиш от библията след като е писана от хора доста късно ...поне новия завет?
    ключовете на соломон?
    енох?
    кабала?
    Split my skin, fuck my wounds

Коя е жената на кайн след като те са първите деца на адам и ева? Не съм се ровил. Сигурно е била сестра му, която не е спомената, заради строго патриархалния живот на евреите. Бог може да е създал още хора при заповедта си "множете се".
    кво стана с инцеста? Забраната е заради генетичните дефекти, които се появяват по-късно. Когато Адам и Ева са били живи, тогава не е имало генетични дефекти.
    зашо се водиш от библията след като е писана от хора доста късно ...поне новия завет? За да мислиш това трябва да си пълен идиот. Или да си чел мизериите в телос.бг
    ключовете на соломон?
    енох?
    кабала?

По-конкретно за последните 3.

стария завет(май там се споменава)->книгата която получил соломон и държал под трона си->позволявала му да контролира демоите и дори самия луцифер->ключовете на соломон
    ок според теб кой е написал библията... или по-точно асемблирал?
    библията не отрича ли гордостта и борбата за собствени права?
    как се връзва сътворението на света с космоса и вселената като цяло?
    бтв ще е полезно да споделиш какво те накара да станеш толкова религиозен, защото така излиза, че го удряш малко на фанатизъм...

стария завет(май там се споменава)->книгата която получил соломон и държал под трона си->позволявала му да контролира демоите и дори самия луцифер->ключовете на соломон

Не видях въпрос.

ок според теб кой е написал библията... или по-точно асемблирал? Бог... но ми кажи, аз ли пиша в момента тук или клавиатурата ми?
    библията не отрича ли гордостта и борбата за собствени права? Не ги отрича Библията. Отрича ги Бог... Пред Него всички са равни независимо дали са бели, жълти, черни, лилави и тн. Прекалено е дълго за тази тема. Ако наистина си се интересувал щеше да си намерил отговор.
    как се връзва сътворението на света с космоса и вселената като цяло? В началото Бог създаде Небето и Земята. Само това се споменава. Небето е Вселената.
    бтв ще е полезно да споделиш какво те накара да станеш толкова религиозен, защото така излиза, че го удряш малко на фанатизъм...

Както казах, Божията воля. Наричай ме и екстремист ако искаш, не ме интересува. Ако трябва да съм фанатик, за да покажа на някого пътя, то нека съм фанатик.

Супер фен Аватара на _donna_
    Харесваш ли Джери Лий Луис?

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Убий ме ако знам кой е тоя..

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Убий ме ако знам кой е тоя..
    накъв педал

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Смяташ ли, че си натоварен със някаква мисия?

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Малко отклонение от основната тема

Пиеш ли алкохол?Какъв най-често?

Любима бирка?
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Смяташ ли, че си натоварен със някаква мисия? Не смятам, че съм натоварен.

Пиеш ли алкохол?Какъв най-често? Вече не толкова. Една две бири най-много.

Любима бирка? Не знам, да ти кажа честно. К'вато дадеш такава.

мм не видя въпрос, защото ти поиска по-конкретно
    доста сложна вселена е създал, пък целта да е била просто земята
    с тези въпроси аз ли просто питам или бог те изпитва чрез мен..?(малко параноично ще стане май)
    това с гордостта и тн беше заради "..обърни и другата", но отговора ти ме наведе на мисълтта за->след като е създал адам и ева и те натам са създали човешкия род как се появиха всички тия цветове из расите?
    ок разни печерни хора и преди тях абе всички хуманоиди до хомо сапиенс->бог не е успял от първия път или ?
    задавам ти доста ...егзистенциални въпроси защо си мислиш, че твойте отговори са верните? или просто са верни за тебе си?

...май доста излезнах от темата ама се пак си се кръстил христос

Град
    unknown
    обичаш ли ракия ?
    водка ?
    таратор ?
    шкембе ?

отговорен човек ли си ?
    първо действаш после мислиш или обратното ? ( аз съм фен на действието преди мисълта )

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Би ли ми разказал някоя много забавна пиянска история? Мооооля
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

ок и аз съм вярващ , но аз сам съм повярвал в Боги и никой не ме е карал да вярвам в каквото да било това си е мой личен избор . та се питах как така Бог те е накарал да вярваш в него и да следваш оравилата му ?

Цитирай Първоначално написано от deggial
    мм не видя въпрос, защото ти поиска по-конкретно
    доста сложна вселена е създал, пък целта да е била просто земята
    с тези въпроси аз ли просто питам или бог те изпитва чрез мен..?(малко параноично ще стане май)
    това с гордостта и тн беше заради "..обърни и другата", но отговора ти ме наведе на мисълтта за->след като е създал адам и ева и те натам са създали човешкия род как се появиха всички тия цветове из расите?
    ок разни печерни хора и преди тях абе всички хуманоиди до хомо сапиенс->бог не е успял от първия път или ?
    задавам ти доста ...егзистенциални въпроси защо си мислиш, че твойте отговори са верните? или просто са верни за тебе си?

...май доста излезнах от темата ама се пак си се кръстил христос
    Нямаш никакви проблеми. Въпросите ти са на място.

Това за различните раси хора се вика микро-еволюция. Или по-точно естествен подбор. Защо има черни хора? Заради климата. Останалата част от теорията за еволюцията е ужас.

А, да.. и дали ме изпитва? Подложен съм на "изпит" във всеки един момент.

Цитирай Първоначално написано от NH3
    ок и аз съм вярващ , но аз сам съм повярвал в Боги и никой не ме е карал да вярвам в каквото да било това си е мой личен избор . та се питах как така Бог те е накарал да вярваш в него и да следваш оравилата му ?
    Не ме е карал, а ме е насочил.

Град
    unknown
    аре отговори ми на въпросите
    писна ми да слушам за тоя Бог
    ебаси сектата

Lunatic-: Не съм те видял, извинявай.

обичаш ли ракия ? Не.
    водка ? Пак не.
    таратор ? Може, може.
    шкембе ? Горе долу.
    отговорен човек ли си ? Горе долу...
    първо действаш после мислиш или обратното ? ( аз съм фен на действието преди мисълта ) Абе хубаво е да помислиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си