- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е Christ...
Ммм преди беше готов да яхнеш колелото и да отидеме да пием биричка на пейките пред църквата ... сега би ли го направил? Не ,нали? Както казах, Бог забрани пиянството, не алкохола.Пък и не бих, защото нямам колело.
Аз зададох конкретно въпроса "защо"
Ще ми отговориш ли и ти конкретно? Просто така го написах.Няма причина.
Някога изпитвал ли си любов? Ако да, как разбра, че е това? (Не приемам "ми то се разбира")
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Някога изпитвал ли си любов? Ако да, как разбра, че е това? Любовта не е чувство.Повече инфо - скайп.
И страстта явно е ужасен грях...дори между двама вярващи, дори като чувството е споделено и чисто, всепоглъщащо? Бог пак го забранява, повече му служители го отричат като недостойно държание, греховно...
Машини...?
Swallow the sun, ако ти кажа, чуй ги. Да или не?
А сега..Bathory къде е? Низвергнат, смешник, който е против Бог и текстовете му са такива?
Дали се спомнят някъде Shores in flames/One rode to Asa bay...или не?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И страстта явно е ужасен грях...дори между двама вярващи, дори като чувството е споделено и чисто, всепоглъщащо? Бог пак го забранява, повече му служители го отричат като недостойно държание, греховно...
Коя страст?
Машини...? Нищо нередно няма с машините...
Swallow the sun, ако ти кажа, чуй ги. Да или не? Не разбрах...
А сега..Bathory къде е? Низвергнат, смешник, който е против Бог и текстовете му са такива? Няма Bathory вече ^^
Дали се спомнят някъде Shores in flames/One rode to Asa bay...или не? Спомнят се..![]()
Що не фанеш да станеш поп ,а?
и на най- нормалния въпрос
отговаряш свързано с Бог! баси ...
Между двама обичащи се. Може и страст към изкуството, дори то да не възхвалява Бог, а обратното? Режем ли изкуството в такъв случай, примерно?
Група са "Поглъщайки слънцето". Ще ги чуеш ли ;р
Хубаво поне, че се помнят. И това е нещо. <-- не е въпрос де ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Между двама обичащи се. Може и страст към изкуството, дори то да не възхвалява Бог, а обратното? Режем ли изкуството в такъв случай, примерно? Никакво значение няма.Ако не възхваляваш Бог то ти не вярваш в Него.
Група са "Поглъщайки слънцето". Ще ги чуеш ли ;р Прати нещо в скайпа.
Що не фанеш да станеш поп ,а? Мразя църквата, не за друго.
и на най- нормалния въпрос
отговаряш свързано с Бог! баси ... Не знам, помислих, че заяждането ти, колкото и малко да беше, заради вярата ми.
Извинявай.Първоначално написано от Forest_girl
Днеска много бързам.
Искам да те попитам как си станал вярващ така изведнъж? Знам, че отговарял на този въпрос, ама някак се измъкваш винаги и не разбрах точно. Казваш, че е по божията воля, но ти как разбра, как го усети и защо се получи така. Моля те кажи конкретно, че ми стана интересно =)
Не мога да ти кажа повече от това, което съм казал досега.Не мога да обясня точно кое как стана.
![]()
Гръм от ясно небе знаеш ли какво означава?Първоначално написано от Forest_girl
![]()
Мм не се зяждам извинявай ,ако има нещу
ама просту младо момче като теб така да се
заробва в тези неща! Неприемливо ми е ...![]()
Защото не мислят, че това в което вярвам е истинно.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Ъ и на мой въпрос не отговори...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Да вземем множеството от хора, които са писали в тази тема. Само ти ли няма да гориш в Ада?![]()
Не е мое решението.Първоначално написано от Lake_bodom
@Lord_of_Light: Не.
Имаш ли някакви интереси или всичко се върти около религията? Не смяташ да продължаваш образованието си, нямаш приятелка, какво обичаш да правиш и какви планове имаш за бъдещето си?
Защо продължи да влизаш във форума и след като се промени?
Имаш ли някакви интереси или всичко се върти около религията? Не смяташ да продължаваш образованието си, нямаш приятелка, какво обичаш да правиш и какви планове имаш за бъдещето си? Планове не правя.Нямам вяра в "образователната" ни система
Защо продължи да влизаш във форума и след като се промени? За това, което правя в момента.![]()
Слушаш ли друга музика освен крисчън метъл и разновидности?