- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е Christ...
Класичекса, техно от време на време.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Сексът за удоволстве грях ли е? А този преди брака?
Ти дествен ли си?
Откъде си сигурен, че Бог те праща?
Според теб, можеш ли да ни повлияеш? Да ни върнеш в лоното на вярата?
И мисля, че се пише Иисус според православната църква... :)
Сексът за удоволстве грях ли е? А този преди брака? Сексът "за удоволствие" ... ако не си женен за човека е грях... Но какво е да си оженен? Някакви подписани документи и баяне от попа?
Ти дествен ли си? Не съм.
Откъде си сигурен, че Бог те праща? Сигурен съм...
Според теб, можеш ли да ни повлияеш? Да ни върнеш в лоното на вярата? Аз не мога, но ако Бог е рекъл, вие ще чуете думите ми. Вече има един човек.
И мисля, че се пише Иисус според православната църква... Не ме инересува православната църква.![]()
Спиш ли по тва време?
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
А защо не спиш?
А ти не смяташ ли,че си зависим от Бог до голяма степен?Първоначално написано от Christ
защо църквата за теб е долна институция?![]()
А ти не смяташ ли,че си зависим от Бог до голяма степен? Всички сме зависими от Бог до огромна степен.
защо църквата за теб е долна институция? Защото извращава това, за което е дошъл Христос на земята.
Мусакичка или шкембе чорбичка?![]()
Чу ли ги вчера?
Топло или студено?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Защо нямаш снимки от бала?![]()
Ем сорка мое мнение ....
Какво мислят родителите ти за това твое ново
увлечение ли и аз не знам как да
го нарека ,за да не те обидя пак!!
Чу ли ги вчера? Дам..
Топло или студено? За дуум метъл съм претенциозен.Не ме кефят.
Защо нямаш снимки от бала? Не са ми пратили... пък и не искам да си спомням...![]()
![]()
Какво мислят родителите ти за това твое ново
увлечение ли и аз не знам как да
го нарека ,за да не те обидя пак!! Не сме говорили много обстойно по въпроса... Не биха възразили.
С какво мислиш, че е допринесъл човека на планетата Земя ?![]()
С какво мислиш, че е допринесъл човека на планетата Земя? Нищо добро.![]()
Ами ако не бяха Адам и Ева ? Щяха да са некви други..
Слушаш ли christian metalcore ? Метълкор по принцип не слушам...![]()
какво ти е мнението за хомосексуалистите?
Christ, искам да те попитам какво ти е мнението за СЕДМИЯ ден от седмицата той събота или неделя е за теб?
какво ти е мнението за хомосексуалистите? Всички сме еднаква сган в очите на Бог.
Christ, искам да те попитам какво ти е мнението за СЕДМИЯ ден от седмицата той събота или неделя е за теб? Няма значение кой е. Стига да е седми под ред. В Библията няма фиксирана седмица.
доста от отговорите ти предполагат, че има някаква предопределеност или мисия за теб, така ли е?
каква е тя?
кой ти я отреди?
Split my skin, fuck my wounds
доста от отговорите ти предполагат, че има някаква предопределеност или мисия за теб, така ли е? Специално към мен не е. В Библията пише да проповядваме на всеки, който ще чуе. И това правя.
каква е тя?
кой ти я отреди?