.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ейвън-качество и срок на годност на продуктите

Здравейте!
    Майка ми забеляза на един молив и един гланц от Ейвън, които преди 2 дни си поръчах и ми ги доставиха че пише 01.02.2008 и сега въпросът ми е дали това е датата на производство или до тогава е годен.Ако срокът на годност е изтекъл опасно ли е да използвам тези продукти?

п.п. мс предварително
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Ами то ише срокът на годност ли е или е датата на производство.. чети.

снимайй за да видим къде точно на продуктите се намират ... ако си ги взела от каталога страничките където пише до изчерпване на количеството има вероятност да са негодни
    Lof YAaA..!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Оооо и аз така съм си вземама някои неща, ама това да се надяваме датата на производство.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    По света и у нас :)
    Обикновенно пишат срока на годност,но в случая незнам...

Датата на производство е! И са годни по 3 години всеки продукт.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    и аз така мисля

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    снимайй за да видим къде точно на продуктите се намират ... ако си ги взела от каталога страничките където пише до изчерпване на количеството има вероятност да са негодни
    пробвах да снимам но нищо не може да се види
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Според мен е датата на производство.Нензам...такав а фирма като AVON да дава продукти с минал срок,не ми се вярва.

Казах в една тема : Поръчах продукти за 57 лв и всички бяха негодни . Без малко да ми опада косата от една маска , а и имам обрив от един душ-гел . Правете си изводите

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Казах в една тема : Поръчах продукти за 57 лв и всички бяха негодни . Без малко да ми опада косата от една маска , а и имам обрив от един душ-гел . Правете си изводите

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от SweEety
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Каква дата пишеше на продуктите, които поръча?

Супер фен Аватара на Qnchety
    Срокът на годност обикновено е по 3 години...

Абе , на "Ейвън" нещата са абсолютни боклуци . Само дето душ геловете им са яки и ароматите. Късметлии сте , че пише нещо , защото принципно нищо не пише . Не си поръчвайте много много от там , защото ....

Абе , сега като проверих дали пише някаква дата на спрея , лосион и душ-гела с черна череша и индийско орехче пишеше отдолу : "04.08" на лосиуона и душ гела и "03.08" на спрея и аз се чудя какво означава... Ебаси , от там повече нищо няма да си поръчам !

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Абе , на "Ейвън" нещата са абсолютни боклуци . Само дето душ геловете им са яки и ароматите. Късметлии сте , че пише нещо , защото принципно нищо не пише . Не си поръчвайте много много от там , защото ....
    Какво да пише - срок на годност ли? На всички продукти, които съм взимала има срок на годност! Досега сам си взимала доооста неща, нямам оплаквания, а и същто тези, които са поръчвали от мен, нямат оплаквания от нито един продукт. На някои хора им влияят зле някои от съставките явно...

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Какво да пише - срок на годност ли? На всички продукти, които съм взимала има срок на годност! Досега сам си взимала доооста неща, нямам оплаквания, а и същто тези, които са поръчвали от мен, нямат оплаквания от нито един продукт. На някои хора им влияят зле някои от съставките явно...
    А явно и продуктите са с истекъл срок на годност . Извинявай ама не си поръчвам за сефте крем за след баня , странно защо ли преди не съм имала проблем ...

Тожа 04.08 е датата на производство-АПРИЛ 2008!Иначе на всеки продукт има едно нарисувано като кутийка и пише 12м в него.Значи годно 12 месеца...

Хах... Не може да е истина.

Първо-на опаковките на продуктите на ейвън ВИНАГИ пише датата на ПРОИЗВОДСТВО. Така че....всичко си е в срок. А срока на годност, че е 3г-така е....но само при положение, че продукта не е отворен. Онова нещо, което пише 12м в него отзад на гърба на опаковката значи, бе след отваряне може да се ползва в срок от 12м.

Ейвън спазват тези неща. Научете ги веднъж, за да не се създават такива митове как били с изтекъл срок. А това, че са некачествени и предизвикват често пъти алергии е съвсеем отделен въпрос.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nixx
    Хах... Не може да е истина.

Първо-на опаковките на продуктите на ейвън ВИНАГИ пише датата на ПРОИЗВОДСТВО. Така че....всичко си е в срок. А срока на годност, че е 3г-така е....но само при положение, че продукта не е отворен. Онова нещо, което пише 12м в него отзад на гърба на опаковката значи, бе след отваряне може да се ползва в срок от 12м.

Ейвън спазват тези неща. Научете ги веднъж, за да не се създават такива митове как били с изтекъл срок. А това, че са некачествени и предизвикват често пъти алергии е съвсеем отделен въпрос.
    +1

Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    и аз така мисля
    +1 no mai ne sa 3 godini a 2 neznam vse pak

оффф чета тука и се ядосвам. С извинения: Тъпи ли сте?! Вземете един продукт и хууубавичко го погледнете имаа една капачка полу отворена нарисувана и число - това число са месеците които започват да текат след като разопаковаш и отвориш продукта.Толкава месеци трае продукта след отварянето му. А срока на годност е попринцип ако не си отворил продукта до кога трае.
    Lof YAaA..!

абе за качество... смело мога да кажа, че е равно на 0!
    Може ли аз от два-три продукта, както писах в една тема, да заприличам да тирбушон в лицето?! Най-добрия ми приятел беше помислил, че съм попаднала на скинари
    УАУ! От това качество така напатих, че... съм изхвърлила всичко на Ейвън и дори и месечните каталози не докосвам!

Голям фен Аватара на o0ps
    Най-скапани са тези от "Color Trend". Веднъж си бях поръчала червило, което трябваше да е с телесен цвят, а дойде оранжево. Не не мерси, предпочитам да отида в магазина и да видя какво е, а не да го чакам 1 месец и накрая да си дам парите на празно. Имаше само едно много яко червило и те го спряха от производство отдавна...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    досега не съм попадала на некачествени неща от Ейвън,но винаги съм поръчвала спрейчета,гланцове,гелчета ,но никакви кремове за лице.На тях им нямам доверие
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си