- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметичка
ЗдравейтеБих искала да попитам колко струва оформянето на вежди при козметик?Напоследък нещо станаха не както трябва а майка ми не е професионалистка.
От Казанлък съм,ако е важноМерси предварително
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ок,благодаря ти много![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
на мене ми вземат 2![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
и на менПървоначално написано от barbie_94
![]()
Не можеш ли сама да си ги оформиш?
Аз давам по 3...Там някъде се движат цените.
Smile!?
Моята е на центъра в много добър салон и пак ми взима 3 лева.Първоначално написано от Liar
![]()
на мен за оформяне ми взе 2 лв...ама в един друг салон ми взеха 5 лв
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ами боли ли ви много?аз понеже съм малко гивизе и карам френдката да ме скуби на почивкино една съученичка ходила и каза че било ужасно..козметичката я скубила набързо и потекло малко кръв..е то и на мен ми се е случвало докато приятелката ми ме скуби ама ддз...общо взето отказаха ме да ходя на козметичка в следващите 5 години
![]()
Глупости. Какво да боли, то са някакви съвсем къси косъмчета. Зависи и от козметичка де, ама чак кръв да и потече.Съвсем леко пощипване се усеща, нищо друго...
![]()
+1Първоначално написано от Dark~Illusion
И моята е в центъра и ми взе 2 лв.
А колкото до болката - не е кой знае какво, но понякога и на мен ми тече кръв, затова винаги се намацвам със спирт след тато се скубя... явно е индивидуално.
Олеле...всички ходят на козметик да си скубят веждите...искам и азама при нас беше 6лв,не е честно
някои от София може ли да ми каже къде има по ефтино
![]()
Е зависи в кой град сте.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Ама тая кръв лелеПък си мислех че аз съм зле...Като ми ги скубят винаги ми текат сълзи.Аз си държа очите затворени и те се насъбират сълзите и когато трябва да ги отворя...xD То не че боли чак толкова много ама нали веждите са близо до окото...
И на мен винаги ми текат сълзи и козметичката постоянно ми ги попива с един тампон.Първоначално написано от Liar
![]()
На мене ми зима 2лв. А колкот до болката - зависи от козметичката и от това дали космите са ти дебели![]()
3 лева
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
3 лв
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
и на мен толкова ми взимаПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Първоначално написано от comics
абе я кажете ка да се епилира пакета на някакъв си мъж