- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Няма истински приятели
hora kajete mi we .. za kfo vinagi taka sa polu4aa taka
![]()
![]()
skarah se s nai dobrata mi fr.. s koqto sam izrasnala ot malka za palni gluposti ..6ot tq se se surdi za nai malkto ne6to.postoqnno pravi ne6ta koito ne mi haresvat..i kolkoto pati da i go kazvam..tq se pravi 4e ne me 4uva
predi 2 dena se skarahme mnogo jestoko ..tq me blokira v skype (pravi go vinagi kato se karame
) ii ve4e ne si govorim izob6to
sq lqtoto 6e dodie v nesebar i nqqm ideq kak 6e se gledame
plss pomognete ..
т.7
krem4et0
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Предполагам сте на по 5 годинки. Спокойно ще й мине до 3 дни. Да, не ти е приятелка. Ако ти е такава няма да се крие от теб, а ще гледа да поговорите, за нещата, които стават и ви дразнят.
Don't tell me what I can or can't do !
Пффф...де да можеше и аз да имам такива проблеми,вместо сегашните...
тя ти се сърди => сърди й си и ти !!
несъмнено най - доброто (детското) решение на вашия проблем !!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ой, постоянно чета такива теми, пълно е с такива, ее, да ви имам проблемите, мама му стара! Онази я блокнала в скайп, айде, трагедия!
Щом се сърди за глупости, явно или не ти е толкова добра приятелка, или си е пълно детенце, като гледам, второто ще да е. Стига с тези детски истории. Като ти е кофти, помирете се. Поговорете си, разберете, че целите тези филми са ненужни.![]()
Стига сте се заяждали с момичето.. май наистина е на 12-13 години, но когато сме били на нейните години сме имали подобни проблеми..
Когато човек е в пубертета и особено във възраст 12-16 години доста често се случва да се скара с най-добрия си приятел|ка. Не е нещо необичайно.. Вие двете може да се сдобрите, може и да не се сдобрите. Просто го приеми и продължавай нататък. Приятелката ти постъпва детски, като при всяко скарване те блокира в скайп, просто е тъпо. Сигурно ти е гадно, защото се познавате от много отдавна, но го приеми - вечни приятелства не съществуват!
Ако наистина държиш на това приятелство, ще постъпиш по-разумно ако отидеш при нея и поговорите нормално, а не да се сърдите! Много по-лесно ще е!
Успех!![]()
може да поспоря за заглавието на темата![]()
![]()
Хей спокойно!Ако ти е истинска приятелка ще ти прости всичко!Не вярвам да сте се скарали за нещо сериозно.Ти сама каза ,че е за пълни глупости!Това ,че се сърди постоянно е гадно ,лично аз съм изпитвал такъв тип хора на гърба си и постоянно им ходих след г*за!Просто престани да й вървипш по свирката.
П.П. Ако ти е истинска приятелка ще ти прости всичко!
УСПЕХ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
абе ... нека да каже кво според нея значи истинска приятелка и тогава да говорим![]()
![]()
![]()
Ами и аз се бях сакрала така с най-добрата ми приятелка с която се знаем ощее от 1ви клас,демек прави 7 години и после се сдобрихме ,много странно,като се правехме,чен ищо не се е случило ,отначало сме си студени една към друга ,но след това всичко се оправи,спокз,като бъдете в Несебър,ще бъде още по-яко,ще се сдобрите,даже ще си подобрите приятелството,истинските приятели се карат.Не съм виждала приятели които не се карат.
ROCK
ON!
Скарани сте от 2 дена и вече край на света !? Моята бивша бест фр ми каза, че вече не съм й фр и че не ме ще щото си намери нови.Добре аз тогава да се самоубия ли ?
Беше ми супер криво, но вече спря да ми пука особено и гледам да си правя нови добри фр. Плюс това, това ваше каране на е трета Световна война. Щом се карате толкова често, значи пак ще се оправите. Иии гледай да не се карате толкова често вече. Ако искаш поговорете. Правете компромиси! Това е цялата философия
![]()
Seriously, get a life...
4udno kak az nikoga ne sym imal problemi s priqtelite si (verno ne sme boji-kravi4ki, no znaem kak da se darjim 1 s drug), moje bi za6toto znam koi mogat da mi bydat istinki priqteli i znaem kak da se podkrepqme vzaimno, vsi4ko ostanalo sa samo dumi i prikazki
Ами, наистина може да се поспори за заглавието на темата.![]()
И аз понякога съм се карала с най-добрата си приятелка, и то за пълни глупости, но като разумни хора, всяка една от нас отива при другата и се изясняваме очи в очи.
Не ходим по форумите да питаме дали сме истински приятели или не.
Квото повикало - такова се обадило, действай на тоя принцип![]()
Животът е адът описан в Библията!
Да ви имам детските проблеми
.... Все пак ... не и обръщай внимание
Сама ще осъзнае какво е загубила... ако изобщо има мозък за това
![]()
НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!
Няма да си играя да чета, обаче само едно ще ви кажа. Добре, като ви изнася да мислите, че няма приятели и всички са лицемери, мислете си. Това, че има 468392 такива теми, не го прави по-вярно.![]()
Don't worry, be happy!
ako ima istinski priqteli te naistina sa edno golqmo bogatstvo.stava duma za 4ovek,koito da te razbira,podkrepq i pomaga , a ne samo da te kritikuvada te poznava istinski i da ti pomaga v nujen moment !
emi nz,za kvo ste se skarali,no vzemi i se obadi po telefona ili otidi y tqh,kagi i,4e mn q obi4a6/kato fr./i,4e ne iska6 ve4e da se karate i,4e sagalqva6 i gotovoПървоначално написано от Lil`G`Girl
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми НЕ няма истенски приятели ! Добро утро ! Как спа ?![]()
+1Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
Няма истински приятели!Всичко е до едно време!!!
Аз също се скарах с най-добрия ми приятел за пълна простотия!Но ще се осъзнае какво е направил след като скъсат с гаджето си все някога и тогава ще ме търси ,ама ще е късно!!! Така е то като вярва на хората!
П.П. НЯМА НИЩО ВЕЧНО!
Първоначално написано от ScionOfStorm
пффф не искам да критикувам никого..обачее сори но само двама трима написаха нещо с което да помогнат на момичето..ми и аз съм на 12-13 и и влизам в положението все пак за тва е пуснала темата.4е са лапешки караници..лапешки ноо акъла е такъф..то възраста..![]()
таа по темата..спокойно ще се оправите още повече,че на морето ще ви е сп..а за това 4е те блоква в скайп наистина е тъпо..м/у другото имам чувството че си по-голяма от нея..щом тея неща ти изглеждат вече тъпи и лапешки..но може просто да си надраснала детския акъл..![]()
..пък и да не та е*е ако ти е истинска фр ще разбере какво губи по тоя начин.. ;]]
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
Има истински приятели. Това, че вие още сте с лапешки акъл и/или сте попаднали на неподходящи хора, си е ваш проблем.
ти чак сега ли разбираш че няма истински фр..да не ти пука ..свиквай