- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vapros kam momi4etata
na 13 sam i imam 14 sm pennis kak vi se struva![]()
Мн0г0 Малък ..Първоначално написано от madonka
Върви го мушни в ключалката на бравата на вратата и кажи на някой да отвори вратата..
![]()
![]()
na kolko si godini be
Дай на някой кака да ти го продуха![]()
Съвсем нормален ти е за възрастта, той тепърва ще расте още ... въобще не се комплексирай .... всичко става с времето си, още си много малък, нормални са ти размерите!![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
dobre li e
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Какво те интересува.. ?Първоначално написано от madonka
![]()
govorish gluposti za tova
Със сигурност е по-голяма от тебе..Ае вари хапни ся.
дееееееее бе ....
хиляда тамива теми има ...
И НЕ , НЕ Е НОРМАЛЛНО .....
ПРЕКАЛЕНО ТИ Е ГОЛЯМ![]()
![]()
![]()
ИДИОТ !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
az eisq se regnah otkade da znam 4e imalo takiva temi az prosto pitam
Тогава ИЗВИНЯВАЙ.... и можеш да се поразровишш а и точно както е раздела СЕКС най от горе има ВАЖНИ ТЕМИ... прочети гиА и ти дадох линк... кадето можеш да си сравняваш и след 2 години... колко санта ти е хоботягата за да не пуснеш темета... "на 16 съм а ми е ... нормално ли е?!" .....
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
dobre friend
molq pishete po temata
ее ае спрете са с тия тъпи теми бе мамка муда си забелязал момичетата през 1 ден да пускат теми от сорта на ''имам еди си ква гръна обиколко, добре ли е''
![]()
da
na koito ne mu se pishe da ne pishe po-dobre az samo pitam molq horata v dobro nastroenie da otgovorqt
Нормално е ,да, при положение,че тепърва ще ти расте и ще се развива..това не ти е крайният размер.![]()
толкова ли нямаш собствена преценка и поглед на нещата?? кат си на 13 години колко искаш да ти е?? смешник...Първоначално написано от madonka
Оффф,за кво ги пишете 200 такива теми?!
нормален ти е за възрастта!
земи чети важните теми,вместо да правиш нови!
14см си е добре-влагалището е дълбоко някъде 10-12 см
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Че кой го инт колко ти е![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
struva ni se,4e si glupao neosaznato tiineidjar4eПървоначално написано от madonka
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Еми незнам..Струва ми се..НормалЕнНа повечето ми 13 годишни приятели варира от 15-17
![]()