- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОфФ толкова го харесвам..а той е толкова тЪпп.. :D
кажи му "Виж ся,мнооооого ме кефиш,ама си много тъп..Налей си малко мозък да мога да тръгна с теб"![]()
![]()
Базикам се
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Еми не се занимавай с негои това.. Ако някой ден "поумнее" тръгнете
![]()
Иначе и аз имах случай (един едиствен) харесвах си от моя клас докато учех едно момче но после след като почна да си отваря устата, ми се стори много тъп.. а беше мноо сипатичен синеок ама.. нищо, не се занимах с него.. отказх се...
С тъпи хора няма смисъл да се мъчиш..
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Мдам и аз имах едио такова момче .. много хубав,обаче не си използваше мозъка изобщо(има просто в неговото училище наблягат на спорта) беше мн мил и свестен ама нямахме за какво да си говорим. Така че според мен или не се занимавай или само секс
купи му книги![]()
купи си вибратор,усамоти се увас,набутай вибратора докрай и викай на воля...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Не,ако беше прочела темата щеше да знаеш,че момичето си търси вибратор не гаджеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
podobno samo deto moq ne e tap - a prosto kreten![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Веднъж излязох с един,защото беше много симпатичен,но когато ми заговори всички хубави представи ми се махнаха от главата.Просто ако ще си с него само заради външния вид,давай.Но според мен характера и външността трябва да се съчетават.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от vamp
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ем вярно е,че е тъпо кат не може да си кажете 2 думи на кръст ..ама на вашта възраст гледаме повече външността..;]
Ако беше прочел/а по - внимателно ник-а ми щеше да разбереш, че с1м момче, а не момиче... но нормално за хора с ниско интелектуално развитие..Първоначално написано от vamp
Няма ли да е малко скучно, щом искаш той непрекъснато да си затваря устата? Все пак външния вид не е всичко...
Като гледам момчето сигурно е много по нормално от теб, защото не виждам нас какво ни интересува колко тъп билАко не ти харесва не се занимавай, не занимавай и нас със ТЪПИ теми
![]()
Случвало ми се е много пътиИ то не само да е тъп,ми още милион недостатъци
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Еми стани и ти тъпа като него.![]()
E не може пък всички да сме умни![]()
Е тфа ме зарадваПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
To4noПървоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
Той тъп,ти повърхностна...Идеалната двойка!![]()