.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 159
    Мега фен
    Град
    веселите пейки
    EEE?!IЗВИНЯВАЙ АМА НЕ СА ЛИ КОМЕРС?!
    Кой не ги знае?!Колко време се въртят по тв?!Видя ли КАКВИ ХОРА имаше на концерта на Оникс,на Методмен,на Редмен...че даже и на Кила бийз?!
    Всеки,който е чувал за 'хип-хоп' е чувал за тях?!Просто НЕ МОЖЕШ да кажеш,че са "ъндърграунд"..че не са комерсиани.
    Всъщност както и всички от твоя списък..да не говорим,че някои дори не са рап особено.

ti taka si misli6
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

само hip hop (rock)
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Lil`G`Girl
    ti taka si misli6
    аеее ти си най-голямата ко се занимаваш с нас , ко разбираме ние ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ti taka si misli6

абе и ти си едно тру с тоя начин на писане .. маина! ъоъ! ъ .. иначе имаш некви добри постове .. обаче като пишеш така иииииииииииииииииииии.. е некво скапано

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aхахахахаха ало,смешке,не си намерила на кого да говориш за рап?!аз така съм си мислила...е мноо ясно че ще си мисля така,щом е така!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    А случайно да си чувала за Papoose , Psycho Realm , Immortal Technique ..... надали ...

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Това че някой е известен не го прави комерсиален.
    ОБАЧЕ съм съгласен с факта че в следният списък 70% нямат място. Поне за мен, но това си е и въпрос на вкус.

onyx
    cupress hill
    wutang clan
    NWA
    rza
    methodman
    redman
    2pac
    ice cube
    souls of mischeif
    the game
    missy elliot
    snopp dogg
    wosh mc
    horata ot getoto
    horata na izgreva
    xteam
    kingsize
    nad zakona
    bate sa6o
    bate pe6o (ponqkoga)
    DIS

Въпрос: Това че Тупак е известен превръща ли го в комерс СПОРЕД вас?
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ti taka si misli6

абе и ти си едно тру с тоя начин на писане .. маина! ъоъ! ъ .. иначе имаш некви добри постове .. обаче като пишеш така иииииииииииииииииииии.. е некво скапано

ми навик...аи няма смисал да си давам зор да докарвам някви интелигентни постове...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз смятам,че т(У)пак е известен,само щото е умрял.при него важи в пълна сила.
    Има хубав рап,който преди години,когато телевизиите все още не са били такава финансова мафия,се е показвал на екрана.Сега там пускат само шитове,а хубавата музика обикновено се разпространява(безплатно или не) по интернет.

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Аз смятам,че т(У)пак е известен,само щото е умрял.при него важи в пълна сила.
    Има хубав рап,който преди години,когато телевизиите все още не са били такава финансова мафия,се е показвал на екрана.Сега там пускат само шитове,а хубавата музика обикновено се разпространява(безплатно или не) по интернет.
    Не съм съгласен че е станал известен чак след смъртта си. Още докато е бил жив е станал един от най-популярните и продавани изпълнители на времето си.
    Но няма да навлизам в подробности и да се отклонявам от темата

Иначе това за телевизията е факт. Да чуеш стойностен рап там е рядкост.
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Град
    По света и у нас :)
    ЗА!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    em `za`
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Имах предвид "велик",защото е мъртъв.това е целия израз,който най-редовно се ползва в случая

Град
    Varna
    А бе не мога да ви схвана .. Било комерс онова не било ... кво като правят добра музика и вкарват смисъл в текстовете си ... Нали не пеят за "ayo tehn." или за "candy shop" (хич ме няма в английския ) Пфф я се осъзнайте !! Да живее смисления рап
    П.С. тупак и при живее е бил известен ,но истински голям става като умира ....

Град
    in my world!
    ami az ot vreme na vreme si slu6am ima edna pesni4ka mn me kefi sega daje q slu6am Welcome 2 detroit mi Za sum,a i v pove4eto pesni se zasqgat dosta temi koito vulnuvat ob6testvoto i se pee za problemite i glavno zatova me kefi stila
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Някъде по широкия свят...
    Като бивш фен на този стил съм за ,въпреки че се навъдиха толкова "рапъри",колкото и звездите на небето.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

ЗА

Адски зарибена съм по хип-хопа но не и комерсиалния,подкрепям мнението ,че известността не те прами комерсиален...за мен комерсиали са гейчета от типа Soulja boy...А за смъкнатото обличане...аз съм момиче и се обличам така,не си мислете че ми пука дали ви харесва

Real Hip Hop is in my blood,so peace and fuck you haters

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    против.

трябва да се забрани със закон!
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Чета темата и се смея с глас.То не беше на колегата горе с надпис ''True Hip-hop in my blood'' и отдолу снимка на Лил Уейн ,не беше ''слушам хип-хоп от 5 години''..Или най-големия хит - новооткрити деца ,чули 3-4 ъндърграунд имена и вече са дълбоко навлезли в културата.

По-горе чета,че момичетата ''не трябва да се обличат смъкнато''..Що? Е,освен че не прилича на момиче и няма женственост..Няма смисъл да говоря тука,но е смешно..Смешно е , цитирам "не ми пука дали ме харесвате''.Еми нали от самото начало си минала от нормално момиче,на свлечен стил,с цел да те забележат.Дълбоко в себе си,повечето го знаят..

''Обожавам хип-хопа'' също е лаф.Ми ожени се за него.. Защо го обожаваш? Кво толкова има в него? Аз лично съм голям фен на хип-хопа,не се придържам стриктно към определена група или нещо,слушам това което ми харесва.Кво като е 50 цент? Както и другите рапъри,той също си лансира песните подплатени с историйки,с цел да му ги купят.Всички го правят..Друго ме дразни в него обаче.Даже не само в него,а като цяло в настоящата рап индустрия.Всички пеят за това колко големи гангстери са,размер на джантите,ебане на к*чки, трепене на дебили,изкарване на пари,харчене на пари и т.н.Ако някой изпее песен за тва кво е правил днеска,много ще го уважавам.

Затова всички който се имат за истински разбирачи, слушат олд скул.(Незнам защо попадам и аз в тази група).Но ето ви за пример една песничка - това парче го е слушал Тупак като е бил тийнейджър.Пее се за..Правене на купон и настроение на макс..Жалко,че са малко подобните.

Спирам да пиша,щото хващам бас,че повечето четат 3 реда и продължават надолу с др мнения.Едва ли някой ще го прочете до тук,но баш накрая искам само да кажа,че това е..Просто музика,за слушане и доставяне на удоволствие,било комерс,фейк,олд скуул,ъндърграунд,ню ейдж и бол още..

Скайп: doombringer2006

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    против.

трябва да се забрани със закон!
    trqbva da mlukni6 !
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Понеже си разбирачка,що не ми критикуваш мнението?

Това е най-яката музика бееееееее
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Понеже си разбирачка,що не ми критикуваш мнението?
    що ли ? ама нареди такава ...

Не те разбрах кво точно каза,затова ще кажа просто -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си