- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За или против хип-хоп културата ?
EEE?!IЗВИНЯВАЙ АМА НЕ СА ЛИ КОМЕРС?!
Кой не ги знае?!Колко време се въртят по тв?!Видя ли КАКВИ ХОРА имаше на концерта на Оникс,на Методмен,на Редмен...че даже и на Кила бийз?!
Всеки,който е чувал за 'хип-хоп' е чувал за тях?!Просто НЕ МОЖЕШ да кажеш,че са "ъндърграунд"..че не са комерсиани.
Всъщност както и всички от твоя списък..да не говорим,че някои дори не са рап особено.
ti taka si misli6![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
само hip hop (rock)
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
аеее ти си най-голямата ко се занимаваш с нас , ко разбираме ние ?!Първоначално написано от Lil`G`Girl
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от IdiOtKa
абе и ти си едно тру с тоя начин на писане .. маина! ъоъ! ъ .. иначе имаш некви добри постове .. обаче като пишеш така иииииииииииииииииииии.. е некво скапано
Aхахахахаха ало,смешке,не си намерила на кого да говориш за рап?!аз така съм си мислила...е мноо ясно че ще си мисля така,щом е така!
А случайно да си чувала за Papoose , Psycho Realm , Immortal Technique ..... надали ...
Това че някой е известен не го прави комерсиален.
ОБАЧЕ съм съгласен с факта че в следният списък 70% нямат място. Поне за мен, но това си е и въпрос на вкус.
onyx
cupress hill
wutang clan
NWA
rza
methodman
redman
2pac
ice cube
souls of mischeif
the game
missy elliot
snopp dogg
wosh mc
horata ot getoto
horata na izgreva
xteam
kingsize
nad zakona
bate sa6o
bate pe6o (ponqkoga)
DIS
Въпрос: Това че Тупак е известен превръща ли го в комерс СПОРЕД вас?
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
ми навик...аи няма смисал да си давам зор да докарвам някви интелигентни постове...Първоначално написано от oTPoBHa
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз смятам,че т(У)пак е известен,само щото е умрял.при него важи в пълна сила.
Има хубав рап,който преди години,когато телевизиите все още не са били такава финансова мафия,се е показвал на екрана.Сега там пускат само шитове,а хубавата музика обикновено се разпространява(безплатно или не) по интернет.
Не съм съгласен че е станал известен чак след смъртта си. Още докато е бил жив е станал един от най-популярните и продавани изпълнители на времето си.Първоначално написано от Jamalska
Но няма да навлизам в подробности и да се отклонявам от темата
Иначе това за телевизията е факт. Да чуеш стойностен рап там е рядкост.
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
em `za`![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имах предвид "велик",защото е мъртъв.това е целия израз,който най-редовно се ползва в случая![]()
А бе не мога да ви схвана .. Било комерс онова не било ... кво като правят добра музика и вкарват смисъл в текстовете си ... Нали не пеят за "ayo tehn." или за "candy shop" (хич ме няма в английския) Пфф я се осъзнайте !! Да живее смисления рап
П.С. тупак и при живее е бил известен ,но истински голям става като умира ....
ami az ot vreme na vreme si slu6am ima edna pesni4ka mn me kefi sega daje q slu6am Welcome 2 detroit mi Za sum,a i v pove4eto pesni se zasqgat dosta temi koito vulnuvat ob6testvoto i se pee za problemite i glavno zatova me kefi stila
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Като бивш фен на този стил съм за ,въпреки че се навъдиха толкова "рапъри",колкото и звездите на небето.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ЗА
![]()
Адски зарибена съм по хип-хопа но не и комерсиалния,подкрепям мнението ,че известността не те прами комерсиален...за мен комерсиали са гейчета от типа Soulja boy...А за смъкнатото обличане...аз съм момиче и се обличам така,не си мислете че ми пука дали ви харесва
Real Hip Hop is in my blood,so peace and fuck you haters![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
против.
трябва да се забрани със закон!
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Чета темата и се смея с глас.То не беше на колегата горе с надпис ''True Hip-hop in my blood'' и отдолу снимка на Лил Уейн,не беше ''слушам хип-хоп от 5 години''..Или най-големия хит - новооткрити деца ,чули 3-4 ъндърграунд имена и вече са дълбоко навлезли в културата.
![]()
По-горе чета,че момичетата ''не трябва да се обличат смъкнато''..Що? Е,освен че не прилича на момиче и няма женственост..Няма смисъл да говоря тука,но е смешно..Смешно е , цитирам "не ми пука дали ме харесвате''.Еми нали от самото начало си минала от нормално момиче,на свлечен стил,с цел да те забележат.Дълбоко в себе си,повечето го знаят..
''Обожавам хип-хопа'' също е лаф.Ми ожени се за него.. Защо го обожаваш? Кво толкова има в него? Аз лично съм голям фен на хип-хопа,не се придържам стриктно към определена група или нещо,слушам това което ми харесва.Кво като е 50 цент? Както и другите рапъри,той също си лансира песните подплатени с историйки,с цел да му ги купят.Всички го правят..Друго ме дразни в него обаче.Даже не само в него,а като цяло в настоящата рап индустрия.Всички пеят за това колко големи гангстери са,размер на джантите,ебане на к*чки, трепене на дебили,изкарване на пари,харчене на пари и т.н.Ако някой изпее песен за тва кво е правил днеска,много ще го уважавам.
Затова всички който се имат за истински разбирачи, слушат олд скул.(Незнам защо попадам и аз в тази група).Но ето ви за пример една песничка - това парче го е слушал Тупак като е бил тийнейджър.Пее се за..Правене на купон и настроение на макс..Жалко,че са малко подобните.
Спирам да пиша,щото хващам бас,че повечето четат 3 реда и продължават надолу с др мнения.Едва ли някой ще го прочете до тук,но баш накрая искам само да кажа,че това е..Просто музика,за слушане и доставяне на удоволствие,било комерс,фейк,олд скуул,ъндърграунд,ню ейдж и бол още..
Скайп: doombringer2006
trqbva da mlukni6 !Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Понеже си разбирачка,що не ми критикуваш мнението?
Това е най-яката музика бееееееее
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
що ли ? ама нареди такава ...Първоначално написано от machine_shot
Не те разбрах кво точно каза,затова ще кажа просто -![]()