Първоначално написано от
Massive'fo'sho
Значи първо да нахраня целия тийн проблем , че толко ме забавиха със шибаната парола и щях да изпочупа всичко докато четох глупостите до тук.
Скъпи момиченца и момченца.
Хип - хоп. взели да ми обяснявате че хип хопа едва ли не ви е начин на живот и т.н
Нека отбележа сега и за облеклото. Смъкнато момиче не е готина гледка. Аз съм момиче. И няма да повярвам на нито една дума , която кажете че не ви интересува мнението на другите. Не се обличам смъкнато. Даже соре за офтопика ма в момента съм с тесни дънки някви кецове и потник. Едно момиче трябва да се облича стилно, не насрано и не като е с токчета ( които аз не нося принципно ) да ми я оприличавате на кифла , чалгарка и един милион тъпи стереотипи , които май само в България съществуват.
Такам сега за Оникс , Сайпръс и Лу - Тенг далеч не са ъндърграунд щом като кажете хип хоп веднага споменавате тях. Но сравнение с Соулджа Бой и останалите са ЪНДЪРГАУНД.
Така че тва е малко абстрактно понятие.
ИМА СТОЙНОСТЕН ХИП ХОП И ХИП ХОП БОЗА.
А на стойностния попада този, който търси и се интересува и най - вече не го мързи да чете.
И за всеки стойностната представа за хип хоп е различна. Жалко но факт.
И колкото повече си мисля толкова стигам до заключениечто че след 90-те хип хоп умря. 2/3 от днешният хип хоп е абсолютния боклук. И явно това представлява днешната ценностна система. Кучки , пари и коли. На тва ше се кефат и децата ви, ако не си направите труда да им покажете правилния път.
За ква култура ми говорите просто .. няма кво да направите повече за развитието й.