Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
Цитирай Първоначално написано от Massive'fo'sho
Значи първо да нахраня целия тийн проблем , че толко ме забавиха със шибаната парола и щях да изпочупа всичко докато четох глупостите до тук.

Скъпи момиченца и момченца.
Хип - хоп. взели да ми обяснявате че хип хопа едва ли не ви е начин на живот и т.н
Нека отбележа сега и за облеклото. Смъкнато момиче не е готина гледка. Аз съм момиче. И няма да повярвам на нито една дума , която кажете че не ви интересува мнението на другите. Не се обличам смъкнато. Даже соре за офтопика ма в момента съм с тесни дънки някви кецове и потник. Едно момиче трябва да се облича стилно, не насрано и не като е с токчета ( които аз не нося принципно ) да ми я оприличавате на кифла , чалгарка и един милион тъпи стереотипи , които май само в България съществуват.

Такам сега за Оникс , Сайпръс и Лу - Тенг далеч не са ъндърграунд щом като кажете хип хоп веднага споменавате тях. Но сравнение с Соулджа Бой и останалите са ЪНДЪРГАУНД.
Така че тва е малко абстрактно понятие.
ИМА СТОЙНОСТЕН ХИП ХОП И ХИП ХОП БОЗА.
А на стойностния попада този, който търси и се интересува и най - вече не го мързи да чете.
И за всеки стойностната представа за хип хоп е различна. Жалко но факт.
И колкото повече си мисля толкова стигам до заключениечто че след 90-те хип хоп умря. 2/3 от днешният хип хоп е абсолютния боклук. И явно това представлява днешната ценностна система. Кучки , пари и коли. На тва ше се кефат и децата ви, ако не си направите труда да им покажете правилния път.
За ква култура ми говорите просто .. няма кво да направите повече за развитието й.
пич съгласна съм с цялото ти мнение, обаче .............. всеки под "стилно" си има различна представа. за мене стилно е да видя нещо различно.. независимо дали е смъкнато или не, просто.. да се отличава. принципно няма лошо да ходиш с тесни дънки и потник, ама сега не подценявай и тия примерно, които са се осъзнали и са "пораснали", обаче въпреки това си предпочитат смъкнатия стил, а не са взели да се обличат като фешаги

само да се знае - не говоря за тия "малките" (не само по възраст, ама и по акъл дето са малки.. говоря за големите и осъзнати хора, дето знаят как стоят нещата)

примерно аз познавам мацка на 22, дето сигурно е смъкната от .... 7-8 клас, когато вече нещата са почнали да се променят. мацката не е некъв ламер, не е няква да лобира за хипхоп културата и т.н.
тя просто си е такава. намирам начина и на обличане за супер стилен, защото съчетава смъкнати дънки с тясна блузка
седи яко сладко и и върви. да ти кажа може би хората, които ще си останат някви чисти и истински (не тру .. . казвам го в нормалния смисъл на думата) са именно тия хора.
нищо лично за тясната блузка и тесните дънки. мене ме кефи примерно и тоя начин на обличане, ама ме кефи и некви добри смъкнати панталони и блузка
независимо какви са ти панталоните, все пак те не са определяща точка за това дали си стилен или не

далече е по-важно дали си пораснал или не

иначе уважавам мнението ти, много е точно казано

\/

Да мацка напълно съм съгласна за облеклото всеки сам си избира , как да се облича. Аз също имам смъкнати панталони и не един и два , просто както сама каза трябва да познаваме изкуството да съчетаваме дрехите си стилно било то смъкнати , прилепнали и така нататък. Мисълта ми беше хората да излязат замалко от тая измислена реалност , че облеклото трябва да е сходно с музиката , която слушаш. Защото познавам адските смъкнежи с тениските на 686 и панталоните на volcom , които слушат чалга и невероятно розовата ама в буквалния смисъл розова мацка с чехличките шалчетата и така нататък , но представата и за хип хоп е на светлинни години от може би доста от потребителите тук.

И все пак мерси за милите думи V