- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 1кг за 1 ден
Закуска:взимате една ягода слагате я в гореща вода и пиете чаи от ягода
0.5 литра вода със 0.5l ябълков оцет
половин лимон
Обяд 3 марули и половин лимон със 3 чаени лъжици ябълков оцет
Следобедна закуска половин греипфрют със чаи от череша(приготвя се също като този от ягода)
Вечеря 1 малка зелка с спанак на салата със половин греипфрют и оцет
1 дъвка
Както виждате менюто е богато и съдържа мног витамини и е доста обемно,работи безотказно
[/i]
И в момента, в който хапнеш нещо повече от това, на следващия ден примерно(защото с това меню само от зеленчуци не можеш да караш), веднага ще си върнеш килцето, защото сваления килограм НЕ може да е килограм мазнини, ако ме разбираш, демек не е трайно свален килограм.
Да бе можеможе да свалиш 1 кг за 1 ден ако ядеш това,но съпровдено с 5 км тичане
Тка килограми с ене свалят-ако беше така сички щяхме да сме наоми кембъл
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
"взимате една ягода" "половин лимон" "чаи от череша(приготвя се също като този от ягода) " "1 дъвка "
Както виждате менюто е богато![]()
![]()
А да имате няква за напълняване,че аз каквото и да ям ,независимо колко много пак си оставам слаба.Това не е лошо,но аз съм прекалено,та ако знаете пишете
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
да приемем че е вярно ама като свалиж колкото искаш и спреш после двоен праско......
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
az se pobarkfAM S tfa otslabvane mmm iskam info za oceta verno li pomaga mn ako da kak se pii :d a u
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Точно така...яжте по една череша и една ядога, после пийте оцет. Да видим след колко време ще се разболеете...
греипфрют![]()
![]()
![]()
Да , то така се пие лимон с оцет ! После не ми се мисли за язвата , която може да ти докара . "Диетата" може и да ти помогне , НО ефекта е краткоетраен . Не разбрахте ли , че със здравословно плюс спортуване е най-добрия начин да отслабнете и да запазите фигурата си . Престанете с измислените диети , защото просто са безполезни . При едни действат , при други НЕ ! За един ден , НЕ можете да се сдобиете с мечтаното тяло !!!![]()
bez da qde6 teq povarni moje da svali6 i 2 kilograma za 1 den kato si se nahrani6 (kakto si qde6 normalno) i utide6 da potrenira6 5-6 4asa![]()
половин литър оцет на закуска![]()
кеффф
Аз само това пия и "топи" мозъчни клетки на поразия . За това сега съм на това интелектуално ниво !Първоначално написано от be_true
![]()
spokoino be 4ovek ne vqrvam da si po obrazovan ot treniora mi na taq tema taka 4e mal4i i si krotuvaiПървоначално написано от metomаn88
![]()
borba klasi4eski stil tereniramПървоначално написано от metomаn88
![]()
![]()
ti ako si shahmatist.... moje i belot da igraesh nz...ako vi stigat 45-50 min za trenirovka si trenirai tam....
samo zagrqvkata ni e tolkova vreme na nas![]()
ne sum vidql v temata da stava glavno duma za fitnesaaz kazah obsto utivash v zalata levski cska slaviq-liteks lokomotiv ili v koito i da e klub i po4va6 da si trenira6 za sebe si bqga6 oprajneniq i taka......a za fitnesa ne mislq pak 4e 50 min stigat za tolkova vreme shte napravish po 3-4 serii na 3 ureda a tova ne e i polovin trenirovka dori i za momiche!
С тоя оцет ако не си преебеш стомаха те па на...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
То аз цял ден да карам само на един джоб .. и ида на фитнес и ето ти две кила свалени ..![]()
![]()
ти ле ще ми говориш на мене за отслабване с оцет като аз свалих 8 кила за два месеца и нещо и хич не е толкоз лесно!!! който иска да сваля здравословно хранене и упражнения са му майката не ей такива глупостити като искаш пий си оцета пак след 1 седмица ще си в болница
аман от каръци
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Първоначално написано от Fire_Wing
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си СУПЕР ТЪПА!!!Първоначално написано от pomo6tplz
1.Как така 1:1 вода:оцет?!Ти не знаеш ли,че оцета е вреден за костите?!
2.В случай,че си толкова плиткоумна ще те светна,че на организма са му нужни и мазнини,въглехидрати и т.н.!!!А не само витамини...!!!
3.Смъкваш 1 кг. на ден заради липсата на течности!!!
Ужас, та това не е диета. Как може да пиеш оцет и то на закуска. И било "здравословно" менюто...Как ли пък не? Много непросветени хора има по този свят...половин лимон..половин ягода..
![]()
MoЛя не обиждаите диетата ми работи безотказно и е само за 1 ден нищо лошо няма да ви стане само ще си пречистите организма със разнообразните зеленини и няма да се подуете.
И не ягодата и церешата не се ядът те са само за сок за чая!
Очетът лимонът и грфрута ще спомогнат изгарянето на малко мазнинки и ще прочистят стомахчето.
Дъвката е за бързо храносмилане.