- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но е голям женкар...
zdr... mi imA edN0 mOm4e koEto0o ne 1 puT mi e pRedlAgalo0 da stavame gajeta, noO az nemoga da priema pOneje sI padA malKo jenkAr..i vidQ lI nqkoQ da se navuRta do neg0.. bukvalnO i svalQm kositE
takUv qd..taKaVa zloba, tolkovA golQma revnosT..4e..
i Az ne sa tarpA ponqk0ga...n0 mn go obi4am, ta taka kato ne sme zaedno mi e gadno, no mislq 4e ako se suberem i taka mi kru6ka 6te e po- zle Rabo0taTa ;[ nZ kfo0 da pravq.. az NaistiNa acki mN go obi4am.. i naI- hubavoT0 mom4e da mi predloji,.. ne moga se toi Mi e v suznanieto.. no toq negOv problem me izmu4va
![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Няма да се промени щом е красив ще има жени около него,и просто няма как да не ти кръшка нямаш друг избор освен да се примириш и ако той ти кръшка кръшкай му и ти![]()
mm toi ne gi haresva, sAmo s men viKa 4e iskA da e.. ama ;[ trudno mi e da priemA 4e ima mnoU fr momietA, otkoIto esT nqmam konkurenCiq no sao0 go zabaVlqVat i toi e vesel i me drazni tfaПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
Мислиш ли че ако ги харесва ще ти кажеПървоначално написано от MoN4eTy**
![]()
![]()
![]()
А и щом е хубав много ясно че ще го забиват такива момчета (плейбоите и хубавките) са много трудни за опазване да не кажа невъзможни
![]()
mi takowa toi neznae 4e go har, kamoli 4e go obi4am i nemoga da mu kaja za6tot0 znam 4e vednaga za 100 put 6mi predloji i ako otkaja 6padna v o4ite muam to1 ne e golem krasaveC, meTal e i zA tfa imA mn jeNska kompAniq i ponejE 4esTo se napiva dori edin put si ze gaje v netrezvo sustoqnie.. i sa0 na men mi e predlagal i az prosto...... awe mn mi ekonfuzno... ...::
![]()
Ти го харесваш и той те харесва . Ти даже го обичаш , той ти пред;ага , но ти пак отказваш . При това положение той няма да стои сам , разбира се , че ще си намери някоя друга .А ти щом го харесваш , просто тръгни с него , ако не се получат нещата ще скъсате и готово
Не виждам чак такъв голям проблем
Ваш'та мама *****! Няма ли да почнете да пишете на кирилицА?!
Хвани си някой грозникТака ще си сигурна че не изневерява /щот няма с кой/
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Явно така им е по-лесно на децатаПървоначално написано от babity
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
И двамата се харесвате, ми действай. Женкар бил и с други се заигравал еми много ясно, че ще е с други ти непрекъснато го отрязваш да се замонаши неможе, но при положение, че не си била с него неможеш да знаеш дали ще ти кръщка или не. Може пък като е с тебе да не погледне друга, а и да погледне по добре да си била с него и да сте се разделили отколкото да го гледаш и да въздишаш от страни и да го ревнуваш цял живот.
Дабе понеже повечето са с такова мислене неможеш и до грозен да се доредишПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
сички си викат тоя нема да ми го земат и юруш
![]()
+1!!!Първоначално написано от babity
А иии .. пиленце знаеш ли какво означава думата "обичам"? .. Струва ми се, че си на 13 ......
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Защо винаги съдите по възръстта?? Знам аз какво е обич... или поне много добре разбирам нещата... а и съм вкарвала момичетата, които са се начъртали край него в много тежки ситуацииПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
да... по- точно знам какво е ревност, но съм влюбена
и ядосана
![]()
![]()
щом се харесвате тилкова тръгнете, останалото е въпрос на доверие!
Raise your fist!
типична жена - и тя не знае какво иска =]
Първоначално написано от Say It Right
еми кажи му истината бе моми4е.той ако те иска наистина ще ти обещае 4е няма да ти кръшка и т.н. и само 1 път да сгреши-режеш и готово.![]()
Първоначално написано от babity
+1
'ма к'во идва при тебе и вика : " Искаш ли да си станем гаджета ? "
Авааа вие сте егати кухите лейки... ми като е хубав как няма да се навъртат около него бе девойко ?!?!?! Приеми предложението, ако не го приемеш ... хахахахаа ИСПУСКАШ ГО !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Кухи сааааааааа!!Първоначално написано от fuck_brainpants
![]()
Земи се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ език и после се занимавай с красавецатъпи кифли...
Е аз недоумявам какво му е лесното да пишат ЕтО пО ТоЗи НаЧиН... И да плескат главни букви където им падне... Айде латиницата се преживява ама ТоЯ НаЧиН На ПиСаНе... Може да ти избоде очите!Първоначално написано от AnChItOoOo
Животът е адът описан в Библията!
Имаш две възможности:
-отдръпваш се от него и се опитваш да продължиш сама или с някой друг; и ще ти кажа защо - ако той те обича и иска да бъде с теб, колкото и да му се навъртат, ти просто няма да се ядосваш, защото щеше да е изградил доверие в теб.
-говориш си едно хубаво с него /ако не си до сега/ и му казваш какво не ти харесва и как може да избегне тревогите ти и АКО НАИСТИНА МУ ПУКА ще видиш разликата , ако не - по-добре без него![]()
ПС: На колко години сте? ... не че е от голямо значение де..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
За мен думата "обичам" озачава "аз съм кретен".Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
лапешка работа казвам аз..![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
негов проблем според теб е че е общителен в повече и тия момичета ти идват в повече а според мен проблемът е че си твърде ревнива.много рядко хората се "излекуват от тази болест"
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?