.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    Пловдив

уроци по китара /?

Здравейте драги съфорумци, съжелявам ако това не е мястото , но уви незнам къде другаде да попитам... Таа въпроса ми е, къде мога в Пловдив да хода на уроци по китара.. някой да знае частни учители или нещо подобно ? благодаря предварително

Lots of love,
    JohnnieWfan

И аз си търся уроци...и незнам къде и аз съм от Пловдив.Всички ми казват частни учители...ами те само това казват а никой неказва при кого да отидя.. и..молбата ми е ако някой знае да пише някакво има или нещо там каквото и да било

Град
    Stormwind, Azeroth
    И аз съм от Пловдив и търся уроци по китара.
    Ако някой знае нещо да каже
    btw за какви китари става дума - акустични, електрически, бас?

Аз също си търся уроци по китара, но не знам къде мога да отида.
    В google-a не откривам нищо, което може да ми е полезно. Между другото съм от София.
    Die by my hand
    I creep across the land
    Killing first born man
    Die by my hand
    I creep across the land
    Killing first born man

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    вижте в www.kitara.hit.bg има хубави неща или потърсете нещо в гоогле например "школа за китара" или нещо от сорта аз сама си се уча и тези неща които намерих в нета са ми мн полезни

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    __ __ __ __
    / `-' / \ `-' \
    |[====|||||||||||[::} {::]|||||||||||====]|
    \__.-._\ `` /_.-.__/

Град
    Някъде по широкия свят...
    За тези които са от Пловдив в библиотека Салвейков може да се запишите за уроци по китара(има и за пиано) библиотеката се намира близо до училището "Душо Хаджидеков"
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от hetfield_girl
    Аз също си търся уроци по китара, но не знам къде мога да отида.
    В google-a не откривам нищо, което може да ми е полезно. Между другото съм от София.
    От кой квартал си? Бих могла да ти помогна, ходя на уроци
    mindscan

От Красно село съм. Има едно читалище - Средец, то е близо до нас, но не съм сигурна, че има уроци там. Ти къде ходиш?
    Die by my hand
    I creep across the land
    Killing first born man
    Die by my hand
    I creep across the land
    Killing first born man

Град
    Shove IT
    Има школа зад Фламингото в Пловдив, където ходих доста отдавна, мисля, че още работи

пи6етеми ли4но зад ви отговарям на вапросите само в пловдив

Може и сами да се учите. В интернет има тооолкова много литература по китара за начинаещи Да не говорим пък за клипчетата в youtubе
    You me at six

dabe super5 trudno e

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от rosti1
    dabe super5 trudno e
    Мислиш,че като отидеш на уроци ще ти е по-лесно?!?! Бих казал даже,че ще ти е по-трудно.
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    ^ Как ще му е по-трудно на уроци?
    Значи ако искаш просто да си научиш 5-6 песни, давай сам, но ако искаш наистина да се научиш да свириш и преди това не си бил запознаван с никаква музикална теория те съветвам да отидеш на учител. И аз като си взех китара преди да почна уроци си гледах клипове в ютуб, разни книги, списания и прочие. Е не става така. Чак сега се усещам колко грешки съм правела. А от уроците вече съм си свикнала и не ги правя, просто веднага направя ли нещо се усещам че не е правилно, докато иначе не би ми направило впечатление как трябва да са ми раменете, или къде трябва да са ми пръстите или под какъв ъгъл се удрят струните, или с кой пръст кое прагче да натискам, да не си напрягам китката и всякакви такива уж дребни неща. Тръгнете на уроци, ако наистина го искате, защото иначе може отначало да ви е скучно. Учат се ноти, акорди и прочие, няма да отидете и да почнат да ви показват как да свирите Smoke On The Water примерно. Ако някой все пак реши да се учи сам мога да му снимам първите страници от нотната си тетрадка да прави упражненията, които ми е показвал господина.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа,акустична и електрическа китара,както и по хармония,ел. теория на музиката,солфеж импровизация и композиция за начинаещи и напреднали във удобно за тях място и време.За контакти- 0884038938- Пламен Бояджиев plamen9745@yahoo.com , skype plamen9745.Уроците са само за София и струват 10 лева за 1 астрономически час.

сам ше ти е по лесно аз ходя на уроци от 4 години ии един ден седнах ии разгледах ии в нета кфо има ии там разбрах мноооого повече

Ако търсиш добър учител на супер евтина цена по класическа китара (1 уч.час 60мин.=6,00 лв.) погледни http://obiavi.grad.bg/o-846338. Няма да съжаляваш!

Цитирай Първоначално написано от johnnieWfan Виж мнението
    Здравейте драги съфорумци, съжелявам ако това не е мястото , но уви незнам къде другаде да попитам... Таа въпроса ми е, къде мога в Пловдив да хода на уроци по китара.. някой да знае частни учители или нещо подобно ? благодаря предварително

Lots of love,
    JohnnieWfan
    Ако търсиш добър учител на супер евтина цена по класическа китара (1 уч.час 60мин.=6,00 лв.) погледни http://obiavi.grad.bg/o-846338. Няма да съжаляваш!

Цитирай Първоначално написано от manyYy Виж мнението
    И аз си търся уроци...и незнам къде и аз съм от Пловдив.Всички ми казват частни учители...ами те само това казват а никой неказва при кого да отидя.. и..молбата ми е ако някой знае да пише някакво има или нещо там каквото и да било

Цитирай Първоначално написано от FrozenThrone Виж мнението
    И аз съм от Пловдив и търся уроци по китара.
    Ако някой знае нещо да каже
    btw за какви китари става дума - акустични, електрически, бас?

За уроци по китара в Пловдив вижте тук: www.facebook.com/c.k.guitarschool

ggiurov
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от manyYy Виж мнението
    0893923859 tarsi6 Mitko Gurov...tova e maina

ggiurov
    Guest

Red face obadi se na M.Gurov 0893923859 nima da sajaliava6 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Цитирай Първоначално написано от johnnieWfan Виж мнението

Lots of love,
    JohnnieWfan
    obadi se na M.Gurov 0893923859 nima da sajaliava6 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ggiurov
    Guest
    obadi se na M.Gurov 0893923859 nima da sajaliava6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си