.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз ще запомня с хубаво годинатаа
    Зайчинството ми приключва, ава кво да се прави

Град
    Русе
    Еми първия срок нищо особено,но втория беше яко.
    Особено последните дни

1ви срок макар да беше някак си падащ момент все пак бързо се съвзех и се оправих после ,
    вс поне от моя кл на мен ми мина по вода .. малко тежко ама бая забавно не бих искала да си спомня за някой от бивш. ми клас сл тази година .. сега ще съм на др място - и с др хора абе иначе година бая забавна от една страна тъпо е нека си живеят сега в старото на накои от надутите ми съученици .. и някой от тях и да прочете макар случайно това - те ще си знаят че са те но има и такива с които се надявам че ще си запазя отношенията това беше от меннн

Град
    40 Miles from the Sun
    Първият срок беше повече от ужасен, ако кажа "ад" ще е меко казано. Вторият срок вече беше в пъти по-хубав. И все пак, мисля, че ще запомня тази година с хубавото (поне така се надявам :Д ).

Мега фен Аватара на Sisito941
    ами хубави имаше,но имаше един гаден спомен,който ще остане известно време в съзнанието ми-това е раздялата на класа.сега всеки в ново училище,но какво да се прави така е
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    somewhere over the rainbow
    Ново даскало,нови учители,нови съученици...Не може да съм доволна от всичко,но повечето неща бяха добре.Време ми трябваше докато свикна със зубърското даскало,след профил с изобразително зкуство.В класа си (естествено) не намерих никой с моите интереси,но можеби е дошло време да науча за живота на другите хора,вместо да се взирам само в себе си.Както всички мои учебни години и тази не мина без изцепки,неудобни ситоации и разбира се натрупване на житейски опит.

Za razlika ot drugite uchebni godini tazi mina mn barzo za jalost zashtoto se razdelihme s dosegashniq mi klas,noooooo takav e jivota.Inache sichko si beshe super ne sam imala nikakvi problemi,staraeh se da ne vlizam v konflikti s nikoi zashtoto iskah da napusna u4ili6teto si s dobri i topli 4uvstva kam vsi4ki.

ТазИ ГоДиНа БешЕ невЕроЯтна и ОпредЕленО незАбРавимА-МакАр чЕ Бях 7 Клас,вСичКотО ТовА учЕнЕ За изПитиТе нЕ ми дОйДе в ПовечЕ-дАсКалКитЕ Мн добРе сИ ни ПрепОдавАха и кОгАтО сХванеХме вС в у-Ще-вКъщИ ЗанимАнИятА ЗначитЕлно нАмалявАт.БешЕ НаистИна ГоляМ купОн-ЗакАчахМе сЕ с БаткОвцИте От 11 кЛас,кОитО Ни сЕ ВръзвАхА нА щУротИиКитЕ-СледЯхме гИ...Е*авАхМе сЕ-ГоляМ купОн бЕшЕ... ОпредЕленО ще Ми лИпСваТ бивШитЕ сЪученИцИ,ТъЙ катО вечЕ сЕ РазпРъснАхме По рАзличНи у-Ща и щЕ Се вИждАме зНачитеЛно По-РядкО MiSs U

Нито една година в училище няма да я запомня с хубаво
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    In the middle of Nowhere
    Страхотни спомени ще имам...Класът ми беше върха жалко,че сега всеки влезе в различно даскало и се разделихме Имаше и лоши моменти разбира се,но като цяло годината беше страхотна и ще я запомня само с хубави неща...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Добрич :o)
    Имам,да.

Да! От тази учебна година имам невероятно много спомени.Даже мога да заявя,че миналата учебна година е най-хубавата ми от всички.
    1. се запознах със страхотни хора попаднах в страхотно училище
    2.всичко ми вървеше като по вода
    3.отидох в Китаааааай
    4.изживях мечтата си-уча китайски и бях на Китайската стена и още много страхотни места в Пекин както и стадиона Гнездото, Водния куб и т.н. заедно с някои от най-приятните за мен хора!

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Еми и аз имам хубаво спомени , но лошите са определено повече

pomnq kak vseki se boreshe za sobstveniq si zadnik i koi ot kade uspee da prepishe uspeha mi beshe 5.40 no sigorno ne znaeh i za 4.00

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от kosachaaa
    pomnq kak vseki se boreshe za sobstveniq si zadnik i koi ot kade uspee da prepishe uspeha mi beshe 5.40 no sigorno ne znaeh i za 4.00
    Хвалиш ли се ?

Голям фен Аватара на asasfdf
    деградирах и се стягах през две седмици, беше яко мн ясно

Да,бих казала че беше изпалнена с хубави моменти.Имаше и скандали,точно по моята част.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    2007-2008 година за мен беше просто невоятна!

Изпълнена с толкова много емоции и щастие..

На себе си пожелавам, тази година да е същата даже по-добра!
    ♥ ♥ ♥

имаше и хубави моменти но лошите бяха пове4е..

НЕ!Но за напред във училище моментите ми ще са по-ужасни от всякога.

ще я запомня с това,че беше ,,любовна,,година (ако мога така да се изразя) много любови, раздели...интриги.в моя живот и в този на френдовете.ае голямо шоу

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Оуу такова нещо в мойто тъпо даскало и моя УЖАСНО тъп клас няма..
    Те едните се лигавят некви като 5 годишни дечица..
    Другите БУКВАЛНО са НуУбувЕе и ЛамЕрчЕтЪ ...
    Други пък се праят на велики там нешо пушат праят се на интересени мани мани при 6 момичета в цялото даскало прооосто такъв интерес им е на момчетата че некви дребчовци пушът мани мани..
    Абе освен мен друг няма нормален в класа ми бе
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Ами, кво да кажа. Мисля, че ако пиша сега и през училищно време ще има голяма разлика. Нали както се казваше в една мъдрост:
    " Като отмине време помним само хубавите спомени."
    Наистина е така. Сега си спомням смеха, в часовете по Биология и Български Език, как един съученик препика палмата, как паднах от стола, как счупихме един компютър (тва беше по скоро гадно, щот после плащахме) и още много други неща, които ме карат да се усмихвам. Та мисля, че беше добра година !

Град
    София
    Ами..не.В т'ва тъпо даскало какво инт. може да стане?!
    ПП:Мн. поздрави на всички,които продължават да учат там.

На кратко-много класни, контролни и изпитвания, селяния от някои хора... Иначе имаше много яко моменти, които ще помня цял живот, една екскурзия... И така! А, да не забравя, че около Великден се запознах и с мойта любов
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си