- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли хубави спомени от тази учебна година?
Еми първия срок нищо особено,но втория беше яко.
Особено последните дни![]()
1ви срок макар да беше някак си падащ момент все пак бързо се съвзех и се оправихпосле ,
вс поне от моя кл на мен ми мина по вода .. малко тежко ама бая забавно![]()
![]()
не бих искала да си спомня за някой от бивш. ми клас сл тази година .. сега ще съм на др място - и с др хора
абе иначе година бая забавна от една страна тъпо
е нека си живеят сега в старото на накои от надутите ми съученици .. и някой от тях и да прочете макар случайно това - те ще си знаят че са те
но има и такива с които се надявам че ще си запазя отношенията
това беше от меннн
![]()
![]()
Първият срок беше повече от ужасен, ако кажа "ад" ще е меко казано. Вторият срок вече беше в пъти по-хубав. И все пак, мисля, че ще запомня тази година с хубавото (поне така се надявам :Д ).
ами хубави имаше,но имаше един гаден спомен,който ще остане известно време в съзнанието ми-това е раздялата на класа.сега всеки в ново училище,но какво да се прави така е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ново даскало,нови учители,нови съученици...Не може да съм доволна от всичко,но повечето неща бяха добре.Време ми трябваше докато свикна със зубърското даскало,след профил с изобразително зкуство.В класа си (естествено) не намерих никой с моите интереси,но можеби е дошло време да науча за живота на другите хора,вместо да се взирам само в себе си.Както всички мои учебни години и тази не мина без изцепки,неудобни ситоации и разбира се натрупване на житейски опит.![]()
Za razlika ot drugite uchebni godini tazi mina mn barzo za jalost zashtoto se razdelihme s dosegashniq mi klas,noooooo takav e jivota.Inache sichko si beshe super ne sam imala nikakvi problemi,staraeh se da ne vlizam v konflikti s nikoi zashtoto iskah da napusna u4ili6teto si s dobri i topli 4uvstva kam vsi4ki.![]()
ТазИ ГоДиНа БешЕ невЕроЯтна и ОпредЕленО незАбРавимА-МакАр чЕ Бях 7 Клас,вСичКотО ТовА учЕнЕ За изПитиТе нЕ ми дОйДе в ПовечЕ-дАсКалКитЕ Мн добРе сИ ни ПрепОдавАха и кОгАтО сХванеХме вС в у-Ще-вКъщИ ЗанимАнИятА ЗначитЕлно нАмалявАт.БешЕ НаистИна ГоляМ купОн-ЗакАчахМе сЕ с БаткОвцИте От 11 кЛас,кОитО Ни сЕ ВръзвАхА нА щУротИиКитЕ-СледЯхме гИ...Е*авАхМе сЕ-ГоляМ купОн бЕшЕ...
ОпредЕленО ще Ми лИпСваТ бивШитЕ сЪученИцИ,ТъЙ катО вечЕ сЕ РазпРъснАхме По рАзличНи у-Ща и щЕ Се вИждАме зНачитеЛно По-РядкО
![]()
MiSs U
![]()
![]()
Нито една година в училище няма да я запомня с хубаво![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Страхотни спомени ще имам...Класът ми беше върха жалко,че сега всеки влезе в различно даскало и се разделихмеИмаше и лоши моменти разбира се,но като цяло годината беше страхотна и ще я запомня само с хубави неща...
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да! От тази учебна година имам невероятно много спомени.Даже мога да заявя,че миналата учебна година е най-хубавата ми от всички.
1. се запознах със страхотни хора попаднах в страхотно училище
2.всичко ми вървеше като по вода
3.отидох в Китаааааай![]()
4.изживях мечтата си-уча китайски и бях на Китайската стена и още много страхотни места в Пекин както и стадиона Гнездото, Водния куб и т.н. заедно с някои от най-приятните за мен хора!![]()
![]()
![]()
![]()
pomnq kak vseki se boreshe za sobstveniq si zadnik i koi ot kade uspee da prepishe uspeha mi beshe 5.40 no sigorno ne znaeh i za 4.00
деградирах и се стягах през две седмици, беше яко мн ясно![]()
Да,бих казала че беше изпалнена с хубави моменти.Имаше и скандали,точно по моята част.![]()
2007-2008 година за мен беше просто невоятна!![]()
Изпълнена с толкова много емоции и щастие..
На себе си пожелавам, тази година да е същата даже по-добра!![]()
♥ ♥ ♥
НЕ!Но за напред във училище моментите ми ще са по-ужасни от всякога.
ще я запомня с това,че беше ,,любовна,,година (ако мога така да се изразя) много любови, раздели...интриги.в моя живот и в този на френдовете.ае голямо шоу![]()
![]()
Оуу такова нещо в мойто тъпо даскало и моя УЖАСНО тъп клас няма..
Те едните се лигавят некви като 5 годишни дечица..
Другите БУКВАЛНО са НуУбувЕе и ЛамЕрчЕтЪ ...
Други пък се праят на велики там нешо пушат праят се на интересени мани мани при 6 момичета в цялото даскало прооосто такъв интерес им е на момчетата че некви дребчовци пушът мани мани..
Абе освен мен друг няма нормален в класа ми бе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Ами, кво да кажа. Мисля, че ако пиша сега и през училищно време ще има голяма разлика. Нали както се казваше в една мъдрост:
" Като отмине време помним само хубавите спомени."
Наистина е така. Сега си спомням смеха, в часовете по Биология и Български Език, как един съученик препика палмата, как паднах от стола, как счупихме един компютър (тва беше по скоро гадно, щот после плащахме) и още много други неща, които ме карат да се усмихвам. Та мисля, че беше добра година !
Ами..не.В т'ва тъпо даскало какво инт. може да стане?!
ПП:Мн. поздрави на всички,които продължават да учат там.![]()
На кратко-много класни, контролни и изпитвания, селяния от някои хора... Иначе имаше много яко моменти, които ще помня цял живот, една екскурзия... И така! А, да не забравя, че около Великден се запознах и с мойта любов![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.