Реших да ви споделя моята дълга и оплетена история... от която не виждам никакъв изход но поне се надявам някой да ми даде някакъв смислен съвет... Има 1 момиче.. ходихме преди 1 година .... беше .. невероятно бях най щасливият човек на земята даваше ми всичко и беше истинска с мен.... така беше поне 1 месец... след това обаче.. почнаха нейните изневери и т.н. но аз прощавах обичах я наистина ... за кратко време успя да вярвам че тя е единствената .... след 3 месеца заедно... скъсахме и това беше всичко тя напрай доста глупости след това които много ме отблъснаха и нямаше как да я погледна даже... през това време съм и казвал .. .че още имам чувства към нея че искам да се върне при мен но от нейна страна... не виждах никакъв интерес.. тя през цялото това време ходеше с 1 момче преди 1 месец скъсаха... 1 година точно са ходели ... от както се разделихме до преди 1 месец.. аз незнаех че са скъсали но... не съм се и надявал на нищо между мен и нея .. и просто тези дни почнахме да си пишем.. тя ми каза че е с друг ама искала и още някакъв ... по точно един от моя клас.. който пък.. е супер бройкаджия и просто като приятел и казах че не заслужава това което ще получи от него.. и само ще съжалява... и вчера както си писахме аз и казах че ще се сабираме в къщи с 1 приятели .. тя ако иска да дойде.. тя се съгласи.. сичко си беше супер .. но почна да се зарибява с един от мойте познати.. което изобщо не ми хареса защото той знае какви са ми чуствата към нея ... и пак... извиках го настрани няколко пъти и му казах .. обесних му като човек... но той продължаваше ... Говорих си и с нея казах и че я обичам казах и че немога без нея питах я дали ще се върне при мен... тя ми отговори че кадето е била не се връщала отново.. моя приятел ми каза.. че била пияна ако съм я искал за една вечер да действам ама аз му обясних че не искам изобщо да спя с нея прекалено много я обичам че да се възползвам просто ей така... излязах навънка говорех с моя приятел разбих 1 прозорец нарязах се целия от яд.. моя приятел ми каза.. не оставяй така нещата вари направи нещо.... аз си влязах пак в къщи ... те пак така... и по 1 време двамата влязаха в тоалетната... и аз откачих почнах да си блъскам главата.. моя приятел ми каза да правя каквото ми идва от вътре ... и вобще да не ми пука за тоя другия защото ми е дошъл в къщата а прави курвенски номера.. аз му казах че немога да му напрая нищо защото просто не съм такъв... болеше ме но ... незнам... но когато 1 ми каза че я видял че е гола вътре откачих.. отворих вратата влязах... фанах го и го потроших от бой... без да искам като удрях него съм ударил и нея... тя припадна... стана дълга и широка ... поредната простотия... сички след това си заминаха тя остана ... да спи в къщи... цяла вечер стоях до нея и я гледах как спи .... просто супер много ме болеше ... че така я обичам... а просто немога да я върна и нищо немога да направя просто... Незнам Какво Да Правя от тук нататък... Немога да бъда с друга... ако имате някакви съвети давайте защото съм се отчаял напълно ... живота ми няма смисъл без нея ...