- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- писна ми вече
имам си приятел от 2 години почти ,аз съм на 17 той на 22.преди малко се скарахме за пореден път и то,зашото с маика ми двамата са на сметка и се водят на негово име,а маика ми си надвиши лимита и следователно спряха и двата телефона и той няма от къде да звъни.няколко дни беше на село и се върна днеска за малко уж да се видим ,но когато ме видя веднага започна аз ся заради майка ти съм без телефон лалу.. и аз му казвам добре кво да напрая аз нямам 70 лв в мен в момента не мога да го платя и така 15 мин ми натякваше че майика ми била виновна ,че ми оставяла мн пари за деня з атва скоро няма да може да го плати пфффф Аз отидох до саседката и взех пари назаем ,платих го и до 1 час ще му го пуснат телефона.Но си останахме скарани.казах му да не ме занимава вече ,писнало ми е толкова мноо че.....нз.сега той е пак на село при техните,а аз седя и съм в пълна депресия ..супер мн се притеснявам и аз нз за какво...обичам го наистина ,но не мога повече така..това вече преля чашата. мислих че ще се е затъжил и ще ме гушне оше като ме види ,а той...ми се кара и ми натяква 4е няма телефон...пфф поне ми олекна сега ...Благодая ви
Kакто луната грее,зада видим звездите,както слънцето огрява нас,зада можем да живеем,така аз се нуждая оттеб