- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте
Имам си приятел от година и 1 месец. В началото той беше нещо страхотно , грижише се за мен във всеки един момент, извървяваше сумати колометри за да ми угоди , правеше за мен толкова неща по собствено желание, никога не съм го карала да прави нещо , което не иска Той даваше много , аз също. Напоследак нещата не вървят така , изведнъж той стана нов човек. Някой , който не познавам. Изневери ми преди един месец, аз му простих защото много го обичам. Той много съжаляваше. Сега замина да работи. Няма го при мен , единствено комуникираме по телефона, единственото нещо , което правим е да се караме, защо се получава така, постоянно се дърлим. Това да е само единия проблем, но не е .Оказа се , че той живее стая до стая с някакво момиче, вечер излизат насам натам, бабраят си и нещо започнах да се осамнявам. Повдигнах го на проблем скарахме се и сега два дена не сме си говорили... Какво да правя много го обичам и искам да сам с него . Като се сетя , че не сме се чували два дена при условие , че всеки ден си говорим поне по 2 часа средно се насълзявам чуствам странна тежест...
За момента няма какво да сториш. Само може да чакаш. Бих те посъветвала да му звъннеш и да видиш какво, що. Но със спокоен тон. Просто да го чуеш. Без въпроси,без обяснения.
Пробвай и виж как ще се държи
Smile!?
Ами явно това е повратна точка в отношенията ви.Според мен трябва да му се обадиш,защото с тези скандали сама го тикаш в ръцете на онова момиче.Обади му се и му кажи колко го обичаш,колко ти липсва и т.н.Трябва да оставиш топло чувство в него...
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
дигни глава прави се че ти е все 1 и той може и да се вурне![]()
Не, в никакъв случай не се прави, че ти е все едно. По-добре му се обадиПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
И те заживели щастливо далеч един от друг...
Като се опиташ да оправиш нещата, най-вероятно да ги влошиш... Щом само се карате, а и сте далеч един от друг, намери си друг, който ще обичаш (много) отново...
Madness is the gift, that has been given to me.
щом толкова го обичаш му се обади.незнам длаи се задява с другото момиче но ако бездействаш онази може да ис говори с него по тела 2 часа.естествно може просто да ревнуваш но опитай се да го разбереш!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Изневерил я кажи какво разбираш под тази дума 1во?
Може да си прекалено ревнива и да му е писнало,освен това той нали работи...остави го!-то на никой няма да му е приятно ако се прибира изморен от работа и ти го натоварваш още повече!
+1Първоначално написано от ra4ence
vav vsqka vrazka si ima problemi i nedorazumeniq.pogovorete po telefona i go popitai dali te obi4a,ako ne te obi4a go zareji.i mu kaji ,4e ako o6te vednaj 4ue6 4e ti e izneverqval 6te go zareje6 i tolkova.takmo 6te razbere6 kolko darji na teb i dali mu puka za teb.ako te poslu6a zna4i vs e OKUSPEH
![]()
Руса кукличка
Имаш гадното чувство, че нещо не е наред - знам какво е, нормално е.Не искам да създавам излишни съмнения, но да излиза с момиче вечер и т.н. - в повечето случаи има нещо.
За да се е променил така коренно има някаква причина, но каква е тя, само той си знае.Може и чувствата да са проблем -възможно е да ги няма или поне да не са същите.
май май...и аз си мсиял ,че вече между вас нещата са към края...дано да съм лош пророк...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
според мен най-добре е да се видите,да поговорите лично....виж какво ще каже и как ще се държи....
+1Първоначално написано от Marianella