Имам си приятел от година и 1 месец. В началото той беше нещо страхотно , грижише се за мен във всеки един момент, извървяваше сумати колометри за да ми угоди , правеше за мен толкова неща по собствено желание, никога не съм го карала да прави нещо , което не иска Той даваше много , аз също. Напоследак нещата не вървят така , изведнъж той стана нов човек. Някой , който не познавам. Изневери ми преди един месец, аз му простих защото много го обичам. Той много съжаляваше. Сега замина да работи. Няма го при мен , единствено комуникираме по телефона, единственото нещо , което правим е да се караме, защо се получава така, постоянно се дърлим. Това да е само единия проблем, но не е .Оказа се , че той живее стая до стая с някакво момиче, вечер излизат насам натам, бабраят си и нещо започнах да се осамнявам. Повдигнах го на проблем скарахме се и сега два дена не сме си говорили... Какво да правя много го обичам и искам да сам с него . Като се сетя , че не сме се чували два дена при условие , че всеки ден си говорим поне по 2 часа средно се насълзявам чуствам странна тежест...