.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Здравейте

Здравейте

Имам си приятел от година и 1 месец. В началото той беше нещо страхотно , грижише се за мен във всеки един момент, извървяваше сумати колометри за да ми угоди , правеше за мен толкова неща по собствено желание, никога не съм го карала да прави нещо , което не иска Той даваше много , аз също. Напоследак нещата не вървят така , изведнъж той стана нов човек. Някой , който не познавам. Изневери ми преди един месец, аз му простих защото много го обичам. Той много съжаляваше. Сега замина да работи. Няма го при мен , единствено комуникираме по телефона, единственото нещо , което правим е да се караме, защо се получава така, постоянно се дърлим. Това да е само единия проблем, но не е .Оказа се , че той живее стая до стая с някакво момиче, вечер излизат насам натам, бабраят си и нещо започнах да се осамнявам. Повдигнах го на проблем скарахме се и сега два дена не сме си говорили... Какво да правя много го обичам и искам да сам с него . Като се сетя , че не сме се чували два дена при условие , че всеки ден си говорим поне по 2 часа средно се насълзявам чуствам странна тежест...

Според мен поговорете.....дължите си разговор.Обади му се....

Град
    София
    За момента няма какво да сториш. Само може да чакаш. Бих те посъветвала да му звъннеш и да видиш какво, що. Но със спокоен тон. Просто да го чуеш. Без въпроси,без обяснения.
    Пробвай и виж как ще се държи
    Smile!?

Ами явно това е повратна точка в отношенията ви.Според мен трябва да му се обадиш,защото с тези скандали сама го тикаш в ръцете на онова момиче.Обади му се и му кажи колко го обичаш,колко ти липсва и т.н.Трябва да оставиш топло чувство в него...
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Ами явно това е повратна точка в отношенията ви.Според мен трябва да му се обадиш,защото с тези скандали сама го тикаш в ръцете на онова момиче.Обади му се и му кажи колко го обичаш,колко ти липсва и т.н.Трябва да оставиш топло чувство в него...
    +1

Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    дигни глава прави се че ти е все 1 и той може и да се вурне
    Не, в никакъв случай не се прави, че ти е все едно. По-добре му се обади

Град
    РЮАР
    The End..

И те заживели щастливо далеч един от друг...

Като се опиташ да оправиш нещата, най-вероятно да ги влошиш... Щом само се карате, а и сте далеч един от друг, намери си друг, който ще обичаш (много) отново...
    Madness is the gift, that has been given to me.

щом толкова го обичаш му се обади.незнам длаи се задява с другото момиче но ако бездействаш онази може да ис говори с него по тела 2 часа.естествно може просто да ревнуваш но опитай се да го разбереш!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Студентски град!
    Изневерил я кажи какво разбираш под тази дума 1во?
    Може да си прекалено ревнива и да му е писнало,освен това той нали работи...остави го!-то на никой няма да му е приятно ако се прибира изморен от работа и ти го натоварваш още повече!

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    За момента няма какво да сториш. Само може да чакаш. Бих те посъветвала да му звъннеш и да видиш какво, що. Но със спокоен тон. Просто да го чуеш. Без въпроси,без обяснения.
    Пробвай и виж как ще се държи
    +1

Град
    Велико Търново
    vav vsqka vrazka si ima problemi i nedorazumeniq.pogovorete po telefona i go popitai dali te obi4a,ako ne te obi4a go zareji.i mu kaji ,4e ako o6te vednaj 4ue6 4e ti e izneverqval 6te go zareje6 i tolkova.takmo 6te razbere6 kolko darji na teb i dali mu puka za teb.ako te poslu6a zna4i vs e OK USPEH
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на koalka
    Имаш гадното чувство, че нещо не е наред - знам какво е, нормално е.Не искам да създавам излишни съмнения, но да излиза с момиче вечер и т.н. - в повечето случаи има нещо.
    За да се е променил така коренно има някаква причина, но каква е тя, само той си знае.Може и чувствата да са проблем -възможно е да ги няма или поне да не са същите.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    The End..
    май май...и аз си мсиял ,че вече между вас нещата са към края...дано да съм лош пророк...
    според мен най-добре е да се видите,да поговорите лично....виж какво ще каже и как ще се държи....

Цитирай Първоначално написано от Marianella
    Според мен поговорете.....дължите си разговор.Обади му се....
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си