- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся...
Търся бежови дълги джинси,такива:
София или Перник,кажете ми в кой точно магазин има,че търсих,а не намирам![]()
Хм...ми виж във...Outlet или Саботаж.Де да знам.
vtora ypytreba![]()
В "На тъмно" може да има такива, виждала съм преди време.
аз имам такива,от ''на тъмно'',ама са от около половин година..
Ами карирани панталони такъв тип откъде да ннамеря?Може да са други цветове,но в червено най-много би ме зарадвало
![]()
![]()
И аз това си помислих ... Другаде се съмнявам да намериш , защото този вид панталони са демоде .......Първоначално написано от remember_me
И аз това щях да кажа ... Имах такива , когато бях на 8 !Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
Пфф ти луд ли си бе? Яки са...Първоначално написано от 5StaR
![]()
пссст..
ми добри саПървоначално написано от _BombShell_
ми аз си мисля че в trip house може да има нещо ам нз .. в sabotage няма 100 % в На тъмно се съмнявам ... Мухоморка може и да има ..
Е тебе никой не ти ги ръга в ръцете да си ги купуваш.Първоначално написано от metomаn88
А по темата-раирани 99 % има в "На тъмно" а за първия панталон не знам,някъде по Илиенци може и да си намериш,ако няма в на тъмно.![]()
брей, почувствах се известна, краката ми са в интернет xD
в такъв случай си търся горната половина от снимката, а търсещият джинси като моите може да ги намери в едно магазинче на Алабин, срещу колелото на 5-цата. ;)
- the teenage queen
the loaded gun
the drop-dead dream
the chosen one
В На Тъмно ги има ... последно като ходих ми предложиха тия червенитено не ми казвай само ,че са ти харесали червените понеже цвета им е модерен Оо
Днес мерих точно такива (като цвят говоря),но ми бяха големи - 14 лв струваха (Ловеч)
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Такива джинси и панталони има навсякъде, просто
пообиколи насам - натам.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
mn sa qki.. f natumno 6te ima i 2-ta pantalona sig ;]
a tiq fe6ani da sprat da govorqt 4e sa parcali,bili demode ili t.k 6oto 6e stanaa![]()
![]()
![]()