абе що до оня ден очите ми бяха кафяви са почнаха ми стават некви жьлти О_О на 15 сьм
mi nz.. i na edin fr taka toi si e s kafqvi ochi maa prez lqtoto my stavat po svetli ii pochti julti....![]()
![]()
mn me kefi tFa
![]()
мойте са зелени и понякога стават светло кафеви ама чак жълто ужас
![]()
а мойте ще са кръвясали![]()
Ami ne e strashno spored men. Pigmentirali sa se. Nqkoi ochi si promenqt cveta ili niuansa prez lqtoto.Първоначално написано от amarok
![]()
Щото много гледаш БТВПървоначално написано от amarok
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
сигурно е приятна гледкаако не ти харесват слаай очила
Ако говориш за зениците - добре. Нищо им няма. От жегата си менят цвета редовно. Ако говориш като цяло за окото и най-вече частта, която трябва да ти е бяла - отивай моментално на лекар. Пожълтяването там е признак за неправилно функциониране и работене като цяло на черния дроб.Първоначално написано от amarok
Don't tell me what I can or can't do !
За ретината ти - не знам защо си е променила цвета, но ако склерата ти (бялото на окото) почне да жълтее ходи на лекар. Лош знак е, най-често говори за хепатит, или отказ на черния дроб
да,ама аз мисля,че той говори за ириса,не съм мн сиг,ако е бялото на окото-веднага на доктор!!!Първоначално написано от Sigrina
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
moite sa kafqvi no nqkoi put i ot basein i ot nz kakfo pozelenqvat
Както казват в House M.D. чернодробна недостатъчност.
Имам една позната,която е с кафяви очи,а това бялото дето е(сещащ се...),при нея е жълто....
ponqkoga cveta na o4ite se izpmenq ili zaradi svetlinata kakto kaza nqkoi 4e na fr mu stavali po svetli prez lqtoto i az sam tai no ponqkoga cveta se smenq i kogato mn si qdosan ili pritesnen no tva e samo momentno
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Най-добре се посъветвай с лекар,защото знам че пожълтяването в симптом на т.н. жълтеница. За да си сигурен върви на лекар.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
нормално е моито по принцип са светло кафеви и лятото стават жълтеникави като на змияПървоначално написано от amarok
![]()
moite zimata sa sini lqtoto sivi![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ако пожълтяват склерите - това е симптом на хепатит/жълтеница
Това, предполагам, че е от лятото...моите очи пък са много тъмни и лятото седят като кървясали![]()
а на една приятелка лятото очите и винаги стават зелени...ноо ако говориш за бялото на окото по - добре отиди на лекар
![]()
Който пие много бира,после има жълти очи![]()
Ако в случая се говори за самия цвят-Моите очи попринцип са синьо-зелени,а когато ги излагам на по-голяма светлина и зеницата ми се свие се появява жълт цвят-явно такова ми е окото![]()
Колкото до бялата част на окото-ако тя ти е жълта,както казаха други от форума-отивай на лекар
![]()
Да не си хванал жълтеница? О_о
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en