- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- невъзможна ли е тази любов?
Нито обич, нито алкохол, нищо не може да оправдае такава постъпка. Той не те уважава, там, където няма уважение и любов няма или вече си е отишла и е заместена с оправдания.. Не си заслужава да търпиш това, ще съжаляваш само.. Като можеш да намериш мн по - добър, пожелавам ти го.. Не му позволявай да си мисли, че може да прави каквото и да е с теб, така го стимулираш да продължава, прецени си. Избери разума. Успех.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Щом те е ударил един път не мислиш ли,че няма да се повтори?
За какъв мъж се има той да удари една жена?
Не се занимавай с него,сестра ми ходеше с такъв и накрая се стигна до полиция.
;]
Пф...кът те удря 1 път знай че работа да си нямаш с него повече...от опит го знам виждал съм подобни работи...мн пъти ми се искало да фрасна един във физиономията на приятелката ми заради всичките тъпотий които е правила и наглостта която е имала...но винаги се въздържам само защото съм обичал(минало свършило време). А други момичета съм удрял за мн по малко. (Е само 2 пъти се е случвало и то със шамар ама...)
Моя съвет: бегай,абе бегай БЕ,БЕГАй...въобще не се занимавай с кретени.
Na 20 e. Naistina alkohola ima pryst v tazi rabota na 100%, no tova ne e nikakvo opravdanie. Ne sym se sybrala s nego, ne sme zaedno sega, no hora mislq, che jivota mi e svyrshil, izpadam v depresia, useshtam takava lipsa, che mi ide da zaspq i da ne se sybujdam dokato ne svyrshi, dokato ne spra da OBICHAM... Doma NI - kak da sym tam, kato vsichko mi napomnq na nego, vsichko mi mirishe na nego, vsichko govori za nego, ne moga da spra da placha po edna zagubena lubov, koqto e napylno bezsmislena.Първоначално написано от тъжен веселяк
![]()
![]()
Наистина ще ти е трудно в началото без него... Все пак си свикнала с присъствието му, с думите му, с всичко...Но с времето ще се увериш, че наистина не си заслужава да си с такъв човек, който те удря, убижда и т.н...
Не можеш ли за няколко дена да отидеш при някоя приятелка или при роднини.. просто да се разсееш, да не мислиш за него, да си намериш друго занимание...![]()
Пожелавам ти скоро да успееш да го забравиш....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Когато човек е афектиран може да каже доста неща, които не мисли. Но това по никакъв начин не извинява гаджето ти за поведението му.. Аз съм малко дръпната като човек и може би бих приела кофти отношение от време на време, но някой да ми посегне.. Ставай и си заминавай момиче, какво чакаш?Първоначално написано от Wrathchild
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ако аз се поставя на твое място със сигурност нямаше да продължа с него,колкото и болно да ми беше.Супер гадна история ,той се е държал страшно кофти и ти сега даже се чудиш ясно е НЕ ТИ ТРЯБВА ТАКЪВ МЪЖ
Summer (h)
Ние сме с теб, скъпа. Предполагам, че ти е гадно, но ще се съвземеш. С времето ще се променят нещата!
Аз като дърта чокла да попитам-какво стана?