.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Нито обич, нито алкохол, нищо не може да оправдае такава постъпка. Той не те уважава, там, където няма уважение и любов няма или вече си е отишла и е заместена с оправдания.. Не си заслужава да търпиш това, ще съжаляваш само.. Като можеш да намериш мн по - добър, пожелавам ти го.. Не му позволявай да си мисли, че може да прави каквото и да е с теб, така го стимулираш да продължава, прецени си. Избери разума. Успех.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    при мама
    Щом те е ударил един път не мислиш ли,че няма да се повтори?
    За какъв мъж се има той да удари една жена?
    Не се занимавай с него,сестра ми ходеше с такъв и накрая се стигна до полиция.
    ;]

Пф...кът те удря 1 път знай че работа да си нямаш с него повече...от опит го знам виждал съм подобни работи...мн пъти ми се искало да фрасна един във физиономията на приятелката ми заради всичките тъпотий които е правила и наглостта която е имала...но винаги се въздържам само защото съм обичал(минало свършило време). А други момичета съм удрял за мн по малко. (Е само 2 пъти се е случвало и то със шамар ама...)

Моя съвет: бегай,абе бегай БЕ,БЕГАй...въобще не се занимавай с кретени.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от тъжен веселяк
    На мен ми се струва,че алкохола е причината за постъпката му.Както е известно,той действа като депресант и предизвиква агресия.И още нещо-на колко години е приятелят ти?
    Na 20 e. Naistina alkohola ima pryst v tazi rabota na 100%, no tova ne e nikakvo opravdanie. Ne sym se sybrala s nego, ne sme zaedno sega, no hora mislq, che jivota mi e svyrshil, izpadam v depresia, useshtam takava lipsa, che mi ide da zaspq i da ne se sybujdam dokato ne svyrshi, dokato ne spra da OBICHAM... Doma NI - kak da sym tam, kato vsichko mi napomnq na nego, vsichko mi mirishe na nego, vsichko govori za nego, ne moga da spra da placha po edna zagubena lubov, koqto e napylno bezsmislena.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Наистина ще ти е трудно в началото без него... Все пак си свикнала с присъствието му, с думите му, с всичко... Но с времето ще се увериш, че наистина не си заслужава да си с такъв човек, който те удря, убижда и т.н...
    Не можеш ли за няколко дена да отидеш при някоя приятелка или при роднини.. просто да се разсееш, да не мислиш за него, да си намериш друго занимание...
    Пожелавам ти скоро да успееш да го забравиш....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Човек, който ти заявява най-нагло да вървиш на майната си? Човек, който изобщо не те уважава? Човек за който си просто развлечение от скуката? Искаш да ми кажеш, че ти обичаш такъв човек? Това държание надали е от вчера и се чудя какво изобщо правиш при него. Да не говорим, че удари ли те - нямаш работа при него повече. Направил го е 1 път, ще го направи и 2ри. Просто се налага да избираш между него и инстинкта за самосъхранение.
    Когато човек е афектиран може да каже доста неща, които не мисли. Но това по никакъв начин не извинява гаджето ти за поведението му.. Аз съм малко дръпната като човек и може би бих приела кофти отношение от време на време, но някой да ми посегне.. Ставай и си заминавай момиче, какво чакаш?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Ако аз се поставя на твое място със сигурност нямаше да продължа с него,колкото и болно да ми беше.Супер гадна история ,той се е държал страшно кофти и ти сега даже се чудиш ясно е НЕ ТИ ТРЯБВА ТАКЪВ МЪЖ
    Summer (h)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ние сме с теб, скъпа. Предполагам, че ти е гадно, но ще се съвземеш. С времето ще се променят нещата!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз като дърта чокла да попитам-какво стана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си