.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Нахално ли ще е?

Zdraveite. Pak sym az Samo problemi v tozi jivot Moje da izlezne malko dylgo, no dano pone nqkoi go prochete. Iskam otnovo da vi pitam neshto, glavno momichetata. Predi nqkolko az i edna priqtelka otidohme do kvartirata na edna nasha priqtelka ot nashiq klas, v kqto sym mnogo vliuben Rodi i se bradceh i nie bqhme vzeli edno malko meche i az edin buket... I sled kato i gi podarihme tq edin vid me otrqza... Kaza che iska da sme si samo priqteli. No mi stana mnogo gadno, zashtoto az otidoh s namerenieto nai posle da q pokana da izleznem i za pryv pyt da i kaja che q haresvam lichno, a ne po skype, i iskah da i kaja nqkoi neshta... No sled kato kaza che... me obicha kato priqtel... tova, koeto iskah da naprava nqkak si izgubi smisyla si... se pak me otrqza... No az vse oshte iskam pone da si i kaja tova, koeto iskah. Momicheta, spored vas prekaleno nahalno i naglo li shte e ot moq starana ako utre sled daskalo q popitam dali iska da izleznem prosto kato priqteli (imam i da q cherpa ot edin bas). I togava da i kaja tova, koeto iskah. Celta mi ne e da q nakaram da promeni reshenieto si, iskam prosto da i kaja tova, tova koeto iskah, zashtoto posle shte syjalqvam adski mnogo, che ne sym go napravil... Kakvo shte me posyvetvate??? I ako moje otgovorete byrzo, che nqmam nikakvo vreme PLS Help MY
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Град
    Sofia, Bulgaria
    ти не разбра ли, че няма да сте повече от приятели....бахти
    Бахти тъпия ник имам

Действай

Цитирай Първоначално написано от Kasiera
    ти не разбра ли, че няма да сте повече от приятели....бахти
    znam. Nali tova kazah, ne iskam da q karam da si promeni reshenieto, prosto iskam da i go kaja, zashotot posle shte syjalqvam... shte me grize ot vytre, che ne sym..
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

1во тя го знае и смисъл нема 2ро не мислиш ли че вече си го казал и показал повече от достатъчно то те е отрязала щот вече си станал нагъл ти тука у форума посна света теми представям си къф тормоз и налагаш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

1во тя го знае и смисъл нема 2ро не мислиш ли че вече си го казал и показал повече от достатъчно то те е отрязала щот вече си станал нагъл ти тука у форума посна света теми представям си къф тормоз и налагаш...

Lupus in fabula

Prosto imai pone malko gordost ne se zanimavai s neq, ne q pozdravqvai za da vidi kolko e xubavo kogato te otblasnat

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    kakyv tormoz we choek.... dori pochti ne obshtuvame v daskalo... Nikoga ne sym i kazval che q haresvam.. (lichno)

За да те отреже явно си...или тя реже профилактично ?

Lupus in fabula

Повече от фен
    Град
    Видин
    според мене трябва да и кажеш всичко, това което си намислил няма значение дали тя ще си промени решението или не просто и го кажи, за да не съжаляваш после

Мега фен Аватара на babity
    Не съм ти чела темата, но имам чувстово, че е тъпа, просто интуиция...

Ползвайте кирилизатора, шибаняци такива!!!!

ей тая криси ти е взела ума.света си теми изписа ама мисля че ще е нагло защото ти все и подаряваш неща все и пишеш ти по скайп (предполагам) и тя ти е казала че няма нищо и ти да и кажеш мисля че тя знае и всичко от форума знаем че ти я харесваш.не мисля че е нужно да и го казваш
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Иам по добро предложение...направи и регистрация във форума и и покажи темите си...ще е очарована...после ще се обади в психиятрията и ще се развика "ПОМОООООООЩ МАНИЯК МЕ ПРЕСЛЕДВА !!!"

Lupus in fabula

spored men ne e nahalno. kaji i p1k, mje da ne znae, no da si misli, az li4no predpo4itam da mi kajat direkno, ako se vodq po tva kakvo pravi nqkoi ili 4e tva sigyrno e znak....nqmam vreme da talkyvam tezi ne6ta, zatova predpo4itam direknostta.
    badi direkten i i kaji.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ако бях на нейно място вече щях да съм издал ограничителна заповед....

Ебаси психаря си....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Е, тя е разбрала отдавна, отрязала те е, което значи, че не споделя чувствата ти, за съжаление. Ти държиш, въпреки това, да и го кажеш официално, когато вече няма надежда.. Смисълът е никакъв, единствено да се хабиш напразно.. Но това го правиш за себе си.. И какво като и кажеш, тя те отблъсне, с риск да и досадиш много и въобще да не предпочита компаниата ти повече.. Хубаво, като толкова държиш, кажи и. Ти си знаеш какво ще последва, загубена кауза вече... Мисли как ще си намериш друго занимание след това, ще е по - добре за теб и за нея...В крайна сметка, остави я, то човек, ако има чувства, сам идва при теб, ако не, бяга, сам си прецени, успех

Град
    Враца
    ...Или изчакай известно време, дръж се като приятел с нея, после я покани да излезете, за да си изпълниш баса и действай..Кажи й, че просто си искал да и го кажеш, да не помисли, че ч притискаш..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Не момичето не се вълнува от теб....хубаво е да го приемеш.Нахално ще е много ясно...

Не момичето не се вълнува от теб....хубаво е да го приемеш.Нахално ще е много ясно...

Град
    Враца
    ...Или изчакай известно време, дръж се като приятел с нея, после я покани да излезете, за да си изпълниш баса и действай..Кажи й, че просто си искал да и го кажеш, да не помисли, че ч притискаш..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    +1
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    Париж
    според мен й кажи всичко,което искаш (не за друго,а за да ти олекне на теб самия) и не се занимавай повече
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мега фен
    ако на мен някой ми го направи тва при положение че вече съм го отрязала ще го помисля за супвр досаник и изобщо няма да се занимавам с него дори и като приятел

наистина ще стане досадно по-добре не го прави
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми