- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки от комари?!?
Друга година този проблем не е бил чак толкова сериозен както сега. А той е следния, тази год. преди седмица някъде ходихме на екскурзия.. по какви ли не места, и се получи така, че целите ми крака са нахапани от комари и имам ужастно много пъпки... а ето че вече се стопли, а не мога да си обуя късите панталони само заради тях..![]()
Някой може ли да ми препоръча някое мазило или крем за да ми минат по-бързо пъпките.. Много е грозно , не мога да ги трая.. а те не минават, дори и да не ги барам...
![]()
![]()
![]()
fenistil gel. действа. а за да не хапят autan спрей. дано съм помогнала
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
гадни тъпи комаринаправиха ме на 5 стотинки !
Дам , комарите са ужасни , можем единствено да се предпазваме от тях като се пръскаме с Autan .. А щом вече са те нахапали не ти остава друго освен да ги изчакаш да се махнат сами , няма начин. Няма да стоят завинаги.
Мене ме отбягват,явно не съм им вкусен![]()
we give it all.
Аз и от фенистила и аутан имам и пак съм вечно нахапана.Той фенистил гел е да не те сърби,а аутан е да не те хапят.Просто няма как да се оттървеш.Споко след около 2 седмици ще се махнат.И друг път ползвай Аутан и няма да те хапят чак толкова,макс на 3-4 места.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Psilo balsam много помага, преди 2 години някъде струваше 4 и нещо, сега не знам колко струва, но действа.![]()
аутан наистина действа а фенистил когато съм охапана направо стопява пъпката но трябва да е много "прясна" в смисъл много скоро да бъдеш ухапан/а.![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Ако е ухапано прясно и се намаже няколко пъти обилно със спирт на другия ден няма нищо.Поне при мен действа.
Зависи от кръвната ти групаПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Аз съм от най-хапаните (нулева), но през ноща слагам Райд или там каквото е.. май не е точно Райд, но е подобно и не ме хапят, а пък спа на отворен прозорец, иначе ще се издуша тука![]()
Предпочитам го пред мазила.. пък и те през деня не хапят.
И менеПървоначално написано от the_hottie
Цялата съм изядена
Ауу довечера ще им разкажа играта с вестника
![]()
Първоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
![]()
![]()
![]()
с вестник "труд" или с "24 часа"
![]()
Аз се зареждам с вестник + машинка + аутан и пак си пробиват път от някъде на абсурди места като на дупето или отдолу на ходилатаи после като ходиш по улицата и те сърби не е лесно
![]()
Аз използвам репелент, ама те май и него гадните комарчета си го имат за лакомство, но засега още не съм много нахапана.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ооо отдолу на ходилото е отвратителноПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
fenistil gel. действа. а за да не хапят autan спрей. дано съм помогнала -----------------> TOCHNO TAKA!!!!![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
Най доброто е Autan !Вземи си спрея и се пръскай всяка сутрин и той ще действа през целия ден.
Знам какво е.. Една година имах над 120 пъпки само по краката. О.О
Фенистил-а помага доста.![]()
What you give is what you get!