.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 309 от общо 309
    Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Не ме карат ама ми се налага... щото знам, че ако аз не изчистя няма кой
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Бургас :P
    Помагам, все пак не мога да чакам всичко да е чисто и оправено.... Все пак имам и куче, а от там започва голямото чистене Чинии (слава богу ) не съм мил от .. ъм ... 3 години ^^ Dishwasher ftw

Всеки ден чистя с прахосмукачката и мия чиниите, а стаите ако са разхвърляни ги оправям, но те ме караха преди 2 год сега вече ми е собствена мания и не мога да гледам къщата мръсна и разхвърляна...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми само моята стая .. ама толкова и я чистя, де
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Когато е разхвърлено из къщи много се дразня сякаш съм в депресия, а когато праехме ремонт и всичко си беше наопъки..беше ужас за мене! Не чистя майка ми чисти стаята, но разхвърлена не я оставам.

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Не ме карат, защото няма кой
    kak taka nqma koi

o0o0o pri mene me karat.maikami iska vseki den sadovete da sa izmiti,da puskam prahosmuka4ka,da bar6a prah,da sabiram praneto,da si 4istrq staqta i t.n.

Ами Да . Майка ми ме моли , а баща ми ме кара . Гузно ми е да знам , че майка ми от сутрин до вечер си скъсва гъза от работа за да нося обувки на етнис и да имам какво да ям . Ходи на 5 работи в буквалния смисъл и ако не съм аз в къщи ще стане кочина . Гадна е домакинската работа , но в крайна сметка все някой трябва дая върши .
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

еми различно ... попринцип татко е на мнение, че всеки ден трябва да се върши нещо пълноценно ... и ако забравя да направя нш, той ме подсеща .. иначе като се сетя си оправям стаята, той ми дава зор само да си оправя леглоту и да избърша прахта .. иначе не иска да ми е идеално почистено ... Обаче съм имала случай да ме хване мания да чистя.. тогава става лошо ... почвам да се карам, когато някой си остави нещо не където трябва
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си