- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
Не ме карат ама ми се налага... щото знам, че ако аз не изчистя няма кой![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Помагам, все пак не мога да чакам всичко да е чисто и оправено.... Все пак имам и куче, а от там започва голямото чистенеЧинии (слава богу
) не съм мил от .. ъм ... 3 години ^^ Dishwasher ftw
![]()
Всеки ден чистя с прахосмукачката и мия чиниите, а стаите ако са разхвърляни ги оправям, но те ме караха преди 2 год сега вече ми е собствена мания и не мога да гледам къщата мръсна и разхвърляна...
Ми само моята стая .. ама толкова и я чистя, де![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Когато е разхвърлено из къщи много се дразня сякаш съм в депресия, а когато праехме ремонт и всичко си беше наопъки..беше ужас за мене! Не чистя майка ми чисти стаята, но разхвърлена не я оставам.
kak taka nqma koiПървоначално написано от Dimana99
o0o0o pri mene me karat.maikami iska vseki den sadovete da sa izmiti,da puskam prahosmuka4ka,da bar6a prah,da sabiram praneto,da si 4istrq staqta i t.n.
Ами Да . Майка ми ме моли , а баща ми ме кара . Гузно ми е да знам , че майка ми от сутрин до вечер си скъсва гъза от работа за да нося обувки на етнис и да имам какво да ям . Ходи на 5 работи в буквалния смисъл и ако не съм аз в къщи ще стане кочина . Гадна е домакинската работа , но в крайна сметка все някой трябва дая върши.
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
еми различно ... попринцип татко е на мнение, че всеки ден трябва да се върши нещо пълноценно ... и ако забравя да направя нш, той ме подсеща .. иначе като се сетя си оправям стаята, той ми дава зор само да си оправя леглоту и да избърша прахта .. иначе не иска да ми е идеално почистено ...![]()
Обаче съм имала случай да ме хване мания да чистя.. тогава става лошо ...
![]()
почвам да се карам, когато някой си остави нещо не където трябва
![]()
![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}