- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
Понякога ме карат, понякога чистя по мое желание.Даже сега може да пусна прахосмукачка
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
мен ме карат само стаята си да оправям
Първоначално написано от nia _ivanova
ne zavisi ot tova dali si mom4e ili momi4e,a ot tova kolko vlast imat roditelite ti nad teb
za sujalenie i men me karat da 4istq
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
не аз сама си чистя не е нужно някой да ме кара
No martini .. no party..
Помагам разбира се, но не защото ме карат, а по мое желание. Да не говорим, че не давам на никoй да ми чисти стаята, защото не ми харесва как го правят. За чиниите се редуваме, с пералнята не се оправям, но когато има нещо малко си го пера не ръка. Общо взето помагам с каквото мога![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Понякога ме карат да помагам вкъщи и го правя няма къде да ходя![]()
ми кво да очаквам,майка ми да ми оправи стаята ли?
естествено,че чистя и помагам с каквото мога.
Е, чак да ме карат - не, ама се предполага, че трябва да се сещам да почивствам... понякога...![]()
Не ме карат, обаче на мен ми е по-приятно когато е чисто, така че чистя почти всеки ден!![]()
Да, чистя всяка една стая от мезонета ни.Прахосмукачка, изминавен на паркет и гранитогрес, миенето на 2 тераси, миене на 2 стъклени маси, миене на огледала и на близо 15-те прозореца, почистване на другите мебели, гладене, простиране и подреждате стаята на брат ми.Правя го по собствено желание..![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Колко познатоПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Само дето аз освен всичко и готвя :Ь
Никой не ме кара - чистя си сама стаята. Мразя да ми е разхвърляно или мръсно. Иначе се случва от време на време да пусна пералнята или миялната, но нищо повече.![]()
Никога не са ме карали . Аз чистя в коридора и в хола , защото не понасям някой друг да чисти ... Примерно като майка ми изчисти се чувствам отвратително , не знам защо и за това аз сама си чистя и това е едно от любимите ми занимания , когато съм вкъщи !![]()
![]()
![]()
samo az li mrazq da go pravq![]()
![]()
Еми за стаята ми никой не ме кара аз сама го правя![]()
но понякога ме карат да мия чинии или да изхвърлям боклука
etestveno 4e me karat ama az ponqkoga si pravq oglushki .. =D> ama ne vinagi de abe vsekidnevno miq 4inii tova nqma kak da ne go napravq
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ем аз винаги го правя и ми харесва. По този начин се разтоварвам...
Пък и като знам че майка ми цял ден е на работа, остана и да я оставя като се прибере да върше и домакинската работа...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ммммм не,майка ми чисти,аз не чистя!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ами аз сама се сещамно ме дразни фактът че не оценяват това,което правя и все искат и искат още все не са доволни
а с това деиствие най много да ме накарат нищо да не права защото нямам амбиция след като са държат така
![]()
I AM HOT , YOU ARE NOT !
Дам..всеки ден и всеки час...А и мразя...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
mi ne me karat ne go i praq 4eest![]()
y.. katy malka po ne me marzeshe 4istix si bez da mi kazvat ama sq...
![]()
![]()
Забърсвам праха,пускам прахосмукачка,чистя пода с парцала.
Имам късмет,че не мога да мия чинии.Имам алергия към препарати.![]()
London Tipton
Не
Don't worry, be happy!