.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 309
    Guest
    Ами траа да чиста с прахосмукачката

Град
    Страната на Чудесата
    Пускам прахосмукачка, мия пода с парцал, оправям си стаята, бърша прах, мия чинии, простирам дрехи...и това се повтаря почти всеки ден.Всъщност не е толкова неприятно..
    Fighting for nothing is what you're born for.

Град
    паралелно
    Не.
    Чистя само стаята си, но по собствено желание.

еми няма кой друг да изчисти и не се стига до караници,щото аз сама си се сещам
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Re: Карат ли ви да чистете вкъщи?

Цитирай Първоначално написано от ping
    Въпроса ми е карат ли ви да вършите домакинска работа вкъщи?Пример:да миете съдове,да чистете под,прах и т.н.? Правите ли го?
    карат ме, но аз не правя нищо. Е, мия чинийте, но това не е мн. И да не говорим как само ми се карат че ми била разхвърляна стаята. Аз им казвам че това си е мой проблем и да не ме занимават с глупости.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Forester
    Карат ме ,естествено...Е,когато съм на кеф помагам,но в повечето случеи ме мързи

карат ме разбира се .. и аз го правя .. все пак 70% от времето ми минава вкъщи ... тъпото е че като бяхме в България покраи всичките излизания понякога нямах време и леглото да си оправя...

Не точно,че ме карат,на мен това си ми е задължение вече години наред,ама докато се навия да изчистя...В смисъл такъв,у нас всяка неделя апартамента се изчиства из основи,обаче майка иска да стане това предиобед,на мен ми е по-удобно следобеда..така че от време на време си мрънкаме взаимно. Иначе като мина половината апартамент с прахосмукачката/другата половина брат ми/,бърша прах,подреждам. А друга домакинкса работа-ами,готвя,пускам пералнята или пера на ръка в зависимост от прането,само мразя да мия чинии по незнайна за мен причина и много трудно ме навиват за това.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Re: Карат ли ви да чистете вкъщи?

Цитирай Първоначално написано от ping
    Въпроса ми е карат ли ви да вършите домакинска работа вкъщи?Пример:да миете съдове,да чистете под,прах и т.н.? Правите ли го?
    Прая го,но постоянно намират нещо,за което да ми мрънкат!

Град
    София
    Ами да, помагам с това-онова... Поливам цветя, понякога мия ваната, печката, вадя чиниите от миялната, бърша прах.

Да, всеки ден помагам вкъщи. Мия чинии, бърша прах, приготвям обяд, ходя до магазина и т.н.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

ами карат ме и не че имам против да помогна с нещо ама ако чуете тона на майка ми когато ми казва почисти в стаята си
    и все пак е за предпочитане пред това тя да почисти - сменя местата на всичките ми вещи .. всичко прибира по разни шкафчета + още не мога да намеря някой дискове
    peace! (what! who says that!)
    guess me .. xoxo

DA RAZBIRA SE 4E 4ISTQ V KA6TI
    Голям размер на картинката! /machoka/

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Не ме карат, сама поемам инициативата. Все пак майка ми не е робот, така че когато съм свободна и мога да й помогна - защо не?!
    +1

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Ooo mnogo qsno,4e me karat,oba4e rqdko im se sbadvat me4tite.. :P
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

НЕ не ме карат сама се сещам да помогна на родителите си,когато те не успяват да свършат цялата работа и им трябва помощ!!Що за деца са тези,които се фукат с това,че не барат прохусмукачката Населението грози хубавата ни страна

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Ами понеже майка ми е АБСОЛЮТЕН МАНЯК на тема чистота не само ме кара но и ме побърква колкото и да чистя все недоволна и винаги когато правя нещо го прави след мен,примерно измета си стаята след 2 мин е там и мете отново побъркана работа
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Ponqkoga me karat ponqkoga ot tova 4e nqma k'vo da pravq si podrejdam staqta
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Не ме карат,аз сама смятам,че трябва все пак майка ми е по цял ден на работа и ме хваща жал остава и като се пребера пак да я чака същото
    Суетата.Моят любим грях.

Еми преди да много ме караха ..но вече сама поемам инициятивата.не е нужно да ме карат за да направя нещо

Супер фен Аватара на Riot
    абе девойки
    на колко градуса се перат олекотени завивки
    и каде по дяволите се сипва прахта
    като отворя това за прахта
    и е разделено на 3 канала
    мисля да сипя и в 3те

попрекалих с алкохола
    и смърдят на помия
    Моля ?!

emi az pravq vsi4ko v ky6ti prostiram puskam peralnq prahusmokachka miq sydove i tnt edinstvenoto koeto ne pravq e da gotvq vs ostanalo pravq kogato mama e na rabota ili e izmorena

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ами да карат ме и аз чистя....прах,с прахослукачка..и др такива нещица из вкъщи ...а с баща ми правим далавера да му мия колата-но срещу възнаграждение
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    На Предника на Географията
    Ох-то да беше само мойта стая добре,ами трябва да бърша прахта и от мебелите в хола,кабинета и кухнята също (а те са наистина много, а аз съм наистина мързелив)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си