- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
Ами траа да чиста с прахосмукачката![]()
Пускам прахосмукачка, мия пода с парцал, оправям си стаята, бърша прах, мия чинии, простирам дрехи...и това се повтаря почти всеки ден.Всъщност не е толкова неприятно..
Fighting for nothing is what you're born for.
Не.
Чистя само стаята си, но по собствено желание.
еми няма кой друг да изчистии не се стига до караници,щото аз сама си се сещам
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
карат ме, но аз не правя нищо. Е, мия чинийте, но това не е мн. И да не говорим как само ми се карат че ми била разхвърляна стаята. Аз им казвам че това си е мой проблем и да не ме занимават с глупости.Първоначално написано от ping
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Карат ме ,естествено...Е,когато съм на кеф помагам,но в повечето случеи ме мързи![]()
карат ме разбира се .. и аз го правя .. все пак 70% от времето ми минава вкъщи... тъпото е че като бяхме в България покраи всичките излизания понякога нямах време и леглото да си оправя...
![]()
Не точно,че ме карат,на мен това си ми е задължение вече години наред,ама докато се навия да изчистя...В смисъл такъв,у нас всяка неделя апартамента се изчиства из основи,обаче майка иска да стане това предиобед,на мен ми е по-удобно следобеда..така че от време на време си мрънкаме взаимно. Иначе като мина половината апартамент с прахосмукачката/другата половина брат ми/,бърша прах,подреждам. А друга домакинкса работа-ами,готвя,пускам пералнята или пера на ръка в зависимост от прането,само мразя да мия чинии по незнайна за мен причина и много трудно ме навиват за това.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Ами да, помагам с това-онова... Поливам цветя, понякога мия ваната, печката, вадя чиниите от миялната, бърша прах.![]()
Да, всеки ден помагам вкъщи. Мия чинии, бърша прах, приготвям обяд, ходя до магазина и т.н.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
да аз се побърквам само като ми нареждат ама ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!
ами карат ме и не че имам против да помогна с нещо ама ако чуете тона на майка ми когато ми казва почисти в стаята си![]()
![]()
и все пак е за предпочитане пред това тя да почисти - сменя местата на всичките ми вещи .. всичко прибира по разни шкафчета + още не мога да намеря някой дискове![]()
peace! (what! who says that!)
guess me .. xoxo
DA RAZBIRA SE 4E 4ISTQ V KA6TI
Голям размер на картинката! /machoka/
Ooo mnogo qsno,4e me karat,oba4e rqdko im se sbadvat me4tite.. :P
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
НЕ не ме карат сама се сещам да помогна на родителите си,когато те не успяват да свършат цялата работа и им трябва помощ!!Що за деца са тези,които се фукат с това,че не барат прохусмукачкатаНаселението грози хубавата ни страна
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами понеже майка ми е АБСОЛЮТЕН МАНЯК на тема чистота не само ме кара но и ме побъркваколкото и да чистя все недоволна и винаги когато правя нещо го прави след мен,примерно измета си стаята след 2 мин е там и мете отново
![]()
побъркана работа
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Ponqkoga me karat ponqkoga ot tova 4e nqma k'vo da pravq si podrejdam staqta![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Не ме карат,аз сама смятам,че трябва все пак майка ми е по цял ден на работа и ме хваща жалостава и като се пребера пак да я чака същото
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Еми преди да много ме караха..но вече сама поемам инициятивата.не е нужно да ме карат за да направя нещо
![]()
абе девойки
на колко градуса се перат олекотени завивки
и каде по дяволите се сипва прахта
като отворя това за прахта
и е разделено на 3 канала
мисля да сипя и в 3те![]()
попрекалих с алкохола
и смърдят на помия![]()
Моля ?!
emi az pravq vsi4ko v ky6ti prostiram puskam peralnq prahusmokachka miq sydove i tnt edinstvenoto koeto ne pravq e da gotvq vs ostanalo pravq kogato mama e na rabota ili e izmorena![]()
ами да карат ме и аз чистя....прах,с прахослукачка..и др такива нещица из вкъщи...а с баща ми правим далавера да му мия колата-но срещу възнаграждение
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ох-то да беше само мойта стая добре,ами трябва да бърша прахта и от мебелите в хола,кабинета и кухнята също (а те са наистина много, а аз съм наистина мързелив)![]()
![]()