- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
Da!![]()
Da!![]()
Da!![]()
Da!![]()
Мн рядко и само мама като ми каже голям мързел съм знам че е хубаво да и помагам ама мн ме мързиииитя ми изчисти стаята и ми каза избърши си само праха 3 дена прах бърша....пффф и когато ми каже мия чиниите иначе абсурд да се сетя,е ест ако само аз ям аз си мия чинията
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Карат ме да.И чистя,все пак трябва да се помага вкъщи.Неможе всичко на готово![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
ами то аз като стана мама ако не е на работа казва : айде сега стани си оправи леглото или я измий чиниите в мивката. Ама пък има и такива дни,в които на никой не му се чисти и тогава никой не ме тормози да почистя това и онова.![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ми попринцип аз мия чиниите щото през деня няма кой друг да ги изми ,брат ми е зает с компа.А иначе за прах под и т.н. не ме карат но мойта стя само аз си я чистя няма начин а брат ми секи път се измуква
ама вече нема
![]()
Първоначално написано от ping
Не ме карат.Аз по свое желание го правя и нямам нищо против това.
еми карат ме за някои неща, стаята не си я чистя аз, де. сестра ми отговаря за тва, но трябва да мия чиниите, защото майка ми я домързява, а сестра ми "има маникюр"
my sins they'll be forgotten
I believe I'll find peace in afterlife
iZack hearts Blackz <3
Не,за радост...
Ами не имаме си жена за която готви,чисти,гледа брат ми и се грижи за къщата...Само моите неща си подреждам...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Не ме карат, но когато трябва го правя. Това, че съм момче не значи, че не мога да мия чинии или да чистя.
Don't tell me what I can or can't do !
чиниите в къщи мияната ги оправя а иначе от време на време ме карат да пусна някоя прахосмукачка и отделно мойта стая да си изчиста , че то няма кой др а в кочина все още неискам да живея![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
ама разбиииииииираседнеска даже пак ме караха ..ама мене нешу ме марзеше ии го отложих
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
аз 4истя унас.. няма кой друг.. майка ми като си е тук прави голямото 4истене![]()
~Remember,remember...25th of November~
аз 4истя унас.. няма кой друг.. майка ми като си е тук прави голямото 4истене![]()
~Remember,remember...25th of November~
Със сестра ми си разпределяме домакинската работа всеки ден-миене на чинии,простиране на дрехи,пускане на прахосмукачка във всичките стаи,миене на пода и т.н.Попринцип чистенето в къщи ми е като задължение.Поне през лятната ваканция де.Иначе като сме на даскало се оправдавам,че имам да уча..![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Аз всеки ден си чистя доброволно . Майка ми от 5:00 сутринта до 20:00 е на работа и като се прибере няма сили да измие една вилица, за това предпочитам аз да оправя и измия всичко![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не, не ме карат. Правя го доброволно, без подсещане от тяхна страна.
Момиче съм.
Не ме карат,аз го правя без да ми го казват.Само аз си чистя стаята и то не е толкова трудно,че да ме мързи.Само не готвя и не мия чинии.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не ме карат,аз сама проявявам инициатива,ако имам време.Значи нямам нищо против да простирам,да сгъвам дрехите,да чистя с прахосмукачката.Обаче единственото нещо,което мразя е миенето на чинии
...и никога не го правя.