- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
Караха ме лятото,но сега като започнах училище не..Ама аз лятото чистех де,защото ми ставаше тъпо майка ми ходи на работа и като се върне пак да чисти![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Чистя в нас от малка и не ми пречи! А пък и чистенето не ми се свежда до моята стая, а до всички![]()
според мен, е съвсем нормално да вършиш домакинска работа. се пак тфа е дома ти. а ако не ме карат просто ми идва от вътре поне стаята да си оправя ако не др..
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
+1Първоначално написано от Abbie_Broken
Разбирасе, че е нормално!
Аз от години чистя апартамента. Не е нужно да ме карат, за да го правя. Няма да живеем в кочина![]()
Аз си чистя стаята само иначе като няма никой в нас мога да почистя и другите стаии :Р
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Ох като сме двамата с баща ми и той все ме кара да мия чиниите, иначе попринцип майка ми ги мие...
и все ме карат да чистя праха, да си подреждам бюрото пфф
естествено-няма да живея в кочина
![]()
BeboP написа:
Не ме карат, сама поемам инициативата. Все пак майка ми не е робот, така че когато съм свободна и мога да й помогна - защо не?!
mi i az sum taka,dostavq mi udovolstvie da 4istq,da obiram praxa,ne miq (imame miqlna) ,gladq(no 2-putu sum izpuskala utiqta vurxy parketa i stawa dup4ica ,no e samo tfa kato posledici i razbira se izgladeni drexi)![]()
![]()
![]()
![]()
рядко ме карат .. обикновено майка ми чисти ..
аз чистя само когато ми е тъпо .. ;д
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
да, но съответно получавам по 15 евро![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Карат ме да помагам, но аз съм прекалено хитра и винаги се измъквам по какви ли не начини.Веднъж ме накараха да чистя чушки и аз заспах, а нашите не обичат да ме будят.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Не![]()
![]()
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
"Карат" е меко казано те ми зимат здравето с това чистене въпреки ,че има една жена която идва да чисти всяка седмица![]()
бе те ме карат мн неща да правя ама друг е въпросът какво правяяя:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ne razbiram kak nqkoi ot vas se oplakvat,4e gi karaq da poiz4istqt tuk-tam(o6te pove4e momi4etata).sled kato maikite i ba6tite vi po cql den sa na rabota ne vijdam kolko 6te vi kostva da otdelite 30min i da pipnete tva onova.edva li 6te raz4itat na vas da napravite osnovno po4istvane,no elementarnite ejednevni zaduljeni ne bi trqbvalo da sa vi problem.kakto ti4ate po kafetata,pravite seks bez da znaete ot kakvo se hva6ta edno elementarno napr bqlo te4enie i si pulnite glavite s va6te si raboti,mojete da pomognete i vku6ti.nikoi ne e dlujen da vurvi sled vas na tazi vuzrast-nai malko roditelite vi!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
не не ме карат, но и без това мия чинии подреждам бърша с парцал пускам прахосмукачка събирам прахта и едно въпросче може ли да ми препоръчате какво да готвя защото майка ми работи в друг град в момента и аз трябва да готвя няма кой друга незнам какво до готвя толко
![]()
П.П. знам, че има Google
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Нашите не ме карат - сама го правя.Ако аз не си разчистя стаята, никой няма да го направи, а и предпочитам да ми е чистичкоЧистене на праха, прахосмукачка, почистване на огледала/прозорци, оправяне на леглото, подреждане на гардероба, шкафовете, пране, а събота и неделя понякога спретвам по нещо за ядене.Мия чиниите от време на време, а колкото за другата домакинска работа ... когато съм на кеф!
Не мисля, че е нещо особено и мъчително - всяко момиче трябва да го прави, а да не говорим и за момчетата
![]()
карат ме а това най го мразя...да чистя![]()
LeB`dIe sEkuNde :]
emi da i az kvo da prava 4ista
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
понякога![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Не ме карат-единственото нещо което искат от мен е да не си разхвърлям нещата из къщи и да ми е прибрана стаята..да няма боклуци и така.Аз гледам когато мога да помогна на майка ми понеже тя по цял ден е с малка ми сестра(терминатор) иии понякога не успява да свърши някоя от домакинските си задлъжения![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm