- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
Да и на мене,че само на компютъра седа и нищо не пипам... хахаПървоначално написано от m3ch3ncee
![]()
Много често ми се карат за такива неща и в крайна сметка се навивам (сигурно звуча като разглезено пишлеме) и помагам. Все пак не става само с ядене.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
карат ме само да си подреждам стаята ..да пускам прахосмукачка и да си бърша прах ..НО само в моята стая![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
оо карат ме и мене кога ми дойде шашавото почвам![]()
ама ако ме накарат ме мързи
![]()
Ми н ме карат а само примерно мама казва"пете измий чинийте" и аз казвам добре и ги мия.Все пак за що да не помогна на родителите си, благодарение на които аз имам всичко!
НИКОГА не са ме карали да чистя.Единствено стаята си подреждам,защото не искат да нарушават личното ми пространство.Е,естествено, огато ги няма мия чиниите и чашите и от време на време пускам прахосмукачка,но нищо повечеНашите са на принципа "Когато пораснеш и се омъжиш ще чистиш достатъчно!Не е нужно и сега да го правиш!"
ne e nujno da me karat da 4istqsama se se6tam p1k i nali trqbva da se pomaga
![]()
карат ме ама аз се мъча да се отърва![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
mi da ponqkoga![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Еми някой път, когато аз съм виновна за кочината ме карат![]()
nicolepcd
Карат ме да си чистя стаята, все казвам "Хубаво", "Добре", "После"... И в крайна сметка майка или кака я чистят![]()
Случва се..Азз си обичам да ми е разбутано..Но това не значи-прахлясало![]()
Stay up all night with the stars *
^ xax и аз съм така разхвърляно,но чистоа пък за домакинската работа само да си мия чиниите/чашите и разбирасе стаята аз да си я оправям,макар че понякога мама чисти в нея
![]()
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]
Мм рядко .. ( :
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
ако азз не 4истя то койй ....
~Remember,remember...25th of November~
Даааа![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Не ме карат щото аз постоянно подреждам и почиствам понеже се дразня от неразборията вкъщи.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!