- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
Ами не ме карат, аз сама си чистя, особено когато няма какво да правя чистя целия апартамент и само се карам на наще като вървят от едната стая в другата ... само ми разнасят болкука![]()
![]()
Ем аз си чистя, защото живея сам и никой не ме кара, просто мразя да е мръсно и неподредено...![]()
Ами никой не ме кара да чистя, но статята ми държа да е подредена. В другите стаи почти не влизам и съответно там не чистя.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
su6toto polojenie sum ...rqdko mi se slu4va de ama vse pak...Първоначално написано от m3ch3ncee
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!
За жалост в нас няма кой друг да чисти и трябва сам да се сещам... Но като свикнеш почва да ти става приятно![]()
Първоначално написано от mynichka
Като се има предвид, че живея един вид сама, просто ми се налага...
mindscan
не понеже живея в апартамент (и съм свиня)
Не ме карат..свикнала съм около мен да е чисто, за това и го правя![]()
Бутам всичко под леглото ии .. готово![]()
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
Рядко но понякога ме карат да си подредя стаята защото прилича на кочина... потънала в прахоляци, но по принцип си я чистя сама. [-o<
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
В моята стая е някакъв ужас пак.В другите стаи също разхвърлям.Постоянно си нося боклуците в хола.То не бяха пилички,лакове,учебници..мн ого съм разхвърляна.Иначе като тръгна да подреждам,хубаво става.Старателно почиствам праха от всяко ъгълче и подреждам хубаво нещата,всеки път им сменям местата.За жалост,рядко почиствам.![]()
може и да съм писала в тази тема, не помня...![]()
Наще никога не са ме задължавали /карали/ да върша каквато и да е домакинска част вкъщи.Аз живея в този дом и трябва да се грижа за това да е в добър вид, подреден и чист.Винаги, когато имам време пускам прахосмукачка.Мама се разправя с миенето на пода и там другите неща-имам проблем с почистващите препарати.
Иначе моята стая-аз си я подреждам, когато реша.
Абе всичко е на 6![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
амии карат ме, но кой ги слуша ?![]()
![]()
![]()
карат ме.. не, че го правя![]()
Само моята стая! Ама аз и моята не чистя!![]()
:P
![]()
разбира се...всеки си има задължения![]()
да..за жалост![]()
не бе пич
живееме на боклука
а вчера си намерих колело
![]()
ПОНЯКОГА![]()
![]()
![]()
ТаНя