- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли ви да чистете вкъщи?
ох да редовно особено моята стая... :X
"Колкото повече, толкова повече..!"
карат ме но рядкопо принцип сама се сещам да си изчистя
![]()
Да...![]()
Едно време бях отговорила от стария ми никнеймПървоначално написано от nejnaDROGA
Сега за да не отговарям пак само се цитирам
![]()
Какво значи да чистя ? Единственото , което правя е да си подреждам стаята. Миялнята мие чиниите - никой от нас не мие на ръце. Никой не пере на ръце - пералнята. Сушилнята суши дрехите - ен ги духаме да се сушат![]()
Прахосмукачката е пускат нашите , парочистачката също , както и бърсането на прах.
А за прозорци , баня , тоалетна , както и за цялостно почистване два пъти месечно си идва жена.
Envoi moi ! ;]
Само ме карат да пускам прахосмукачка поне 2 пъти в месецаИначе аз си подреждам стаята, щото много мразя да са ми разпиляни нещата, а и бърша си праха. Но като цяло това не го намирам за голямо чистене, просто нормална обстановка поддържам...
Stay with meDon't let me go...
Най-често със сестра ми трябва да се честим стаята,въпреки,че смятам,че това си е изцяло женска работа :P
.......
И стига сте пищяли, че ви карат да чистите...Няма да ви падне маникюра!Първоначално написано от [b
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Те като тръгнат да ме карат аз се правя на гръмната и се изнасям навънка. И без това ще изчистя и ще минат след мене още 3 пъти.Чиниите обаче сама си ги мия.
Stay up all night with the stars *
Всеки ден!!!!!!....боже...писна ми...докато приятелите ми са навън аз трябва да сгъвам пране...много досадно...и когато мама е втора смяна трябва и да мия чинии---толкова досадно...
А моят втори баща поо цял ден лежи докато майка ми я няма и плюе (буквално) люспи от слънчоглед в леглото,защото го мързи да се наведе(не се бъзикам)...след това "Прасенце (така ми вика НА МЕНЕ представете си),ще изчистиш ли чаршавите,че маминка ей сега като се прибере да не й боцка"!!!иде ми да му кажа "Мамка тииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииии!"уф..с ори...поувлякох се...
![]()
абе..накратко -да,карат ме да чистя
ММм..определено не ди дамо ти...плюс това,че трябва и боклук да хвърлям ден през ден...Първоначално написано от ping
![]()
Да ве...искам и аз...Първоначално написано от mulgore
![]()
Първоначално написано от Riot
![]()
![]()
![]()
![]()
Не! Стаята си е мое задължение, когато майка ми не е могла да измие съдовете - аз го правя. Когато няма какво да правя - поливам цветята, претривам прахта и пода в другите стай, изхвърлям и боклука.. ама мама и на тва се радва, че сама съм се сетила![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Понапомнят ми от време на време.
Не ме карат за6тото знаят че няма да го направя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато съм втора смяна всеки ден,освен ако мама не е и тя втора смяна и чистя целия апартамент.Не ми тежи-обичам чистотата.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Първоначално написано от ViLeTo0o
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Мда,но само за моята стая и за чиниите![]()
еми не ама майка понякога ме кара да и помагам![]()
Ами аз трябва да си подредя стаята, да изчистя с прахосмукачката, да избърша праха, да оправя леглата и да разходя кучето..тези дни малко ме мързи, щото не бяхме на училище, ама иначе е много хубаво мама като се върне и вместо тя да върши тази работа, аз да съм направила вече всичко![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()