- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- имам проблем с космите
бате не се бръсни !!!!!!!!!!ПО ефективно е коламаската но боли молко повече
(поне използвай коламаска ако не искаш да имаш косми )
![]()
Еее,жените не си знаят собствения интерес.Щото по окосмяването на краката може да се направи извод(приблизително) за хормоналното ниво на някой мъж.И оттам за много други неща,например как е като любовник и в сексаПървоначално написано от elito0o0o0
.Някои момчета имат висок хормон и окосмяване като големи мъже.А други са като децата.Обаче откъде ще го знае това някое момиче с тая мода за епилиране на краката при момчетата.Трябва още при първо запознанство да му смъкне слипа за да види какво има там,хахаха
![]()
Не знам защо някои смятат кожата за чиста,а космите за гнусни.След като те растат върху нея.и колкото е чисто едното,толкова е и другото.
Хубаво.Първоначално написано от Marianella
Ама ако ти се просне един чубака кво,яко ли ще ти е..
Сега да си кажа и моето компетентно мнение.. Първо за да мислиш за пълно премахване и разни такива процедури трябва да си много космат в краката като мен.. На такива маймунки нищо друго не помага.. Половин година ми късаха гъза от кола маска, за да разбера, че няма смисъл.. Щом спреш за половин година ставаш горила. Или пък от колената надолу бях 4 лета с епилатор.. ами не е работа хора! Даже и мазохист да си не е нормално да търпиш това!Та като мъж мога да кажа, че вариантите са два, аз засега съм на втория
Първият е да си паралия и без да се обсъжда много даваш хиледарка няколко пъти в годината докато намалеят наистина! Вторият вариант е да си купиш машинка за коса и през 2-3 седмици, а зимата през 4-5 седмици да си минавате целите крака. Така не остават никакви белези, червени гадости, може една две пъпки, но минават, и гледате да си махнете обърнати косми и разни такива работи с пинсета
Изглежда супер мъжкарско и не виждам друг вариант. Дай боже секиму пари да не се замисля. Но аз лично съм дал 3 бона по травми и пълен ъпсурд за косми в момента да дам толкова
А вече като стана по на възраст ще съм е*ал достатъчно, че да правя каквото си искам. Но решението за тиин-овете е машинката. Пък ся едва ли като си добър сваляч боцкането (на космите) ще е проблем
И това се отнася за космати хора. Има хора с по-малко окосмяване на тях не виждам какъв им е проблема. Успех !
махни си ги с лазерна епилация . Няколко процедури и готово . Скъпичко си е обаче . Аз така правя . Ако обаче неискаш повече окосмяване от сегашното ти положение в никакъв случай недей да използваш самобрасначка .
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!