Ей тийнчета прости с акъл на 10 годишни, кво търсите тука бе? Що не излезете навън да играете криеница и не си набиете по една ножка а? Ай стига сте ми се правили на интересни. Като нямате кво да казвате просто си трайте бе! СТРАШНО много мразя таквиз...
А до тези, които написаха нещо компетентно по темата - мерси.

Първоначално написано от
love__you
AZ SY6TO IMAM PROBLEM S SILNO OKOSMQVANE SAMO 4E MOITO E NAI VE4E po krakata. celite mi kraka ot gore do dolu sa silno okosmeni. ta az prikazvah s ba6ta mi i se ustanovi 4e sled nqkolko meseca kato napravq 18 i mi spre razvitieto na kosmite 6te ida na kontrolen pregled i sled tova otivam v sofiq da mi gi mahnat s lazerna epilaciq i to zavinagi da gi mahnat 4e ne gi ponasqm.Az taka 6te go re6a tozi problem.Ako po4ne6 da gi brusne6 ili epilira6 6te stane ujasnooo. osobenno ot krusta no gore i po gyrba . edno 4e tvyrdi drugo 4e byrzo 6ti raztat.. abe ako gi maha6 imam 4ustvoto 4e za v bude6te moje da sajelqva6. taka 4e misli predi da napravi6 ne6to ! uspeh
братле мойте крака също са космати, ама си ги махам и нямам проблеми с тях. А това за лазерната епилация дето го говориш - де да беше толкова лесно... Космите опадат едва след 2-3 пъти, демек трябва да изръсиш сумати и пари за операциите... Плюс това до колкото знам болката е ужасна

Първоначално написано от
Ares
Интересното е,че и аз съм в подобна ситуация.След по-малко от 2 месеца правя 15,а съм по-космат от баща си,особено в краката...сега гледам,май и по гърдите ще ми поникнат косми,а баща ми няма 1 косъм на гърдите.Що така бе Surprised ?Иначе аз те съветвам да си стоиш с космите.За мен мъж без косми не е мъж!Стой си с космите и да не ти пука Cool !Направо ми се повръща като видя някой голям мъж,пък в краката-като женичка!Бляк!Аз не съм тръгнал да свалям прости курветини,които се кефят на мазни фйешън гейчета!Пффф...А ако това,че всяко следващо поколение е по-космато от предишното,е вярно,значи след време човекът и маймуната ще се различават трудно .
И аз бях на твоето мнение. Мислех да си стоя с космите, ама я ми отговори честно ... на сегашната ти възраст ако си много космат би ли отишъл на плаж/басейн(или някъде другаде където ти виждат тялото) ?