.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на miShle
    Аз използвам тая --> lash booster на ORIFLAME и съм доволна.Тя е една синя такава в шишенцето,но всъшност си е прозрачна с бяла капачка. Даже преди няколко месеца имах пробблеми с миглите бяха ми изпопадали .. и почнах редовно да я използвам като подхранваща и миглите ми се оправиха и да много съм доволна.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    амм.. има на ейвън .. около 5/6 лева мисля 4е е ..
    една приятелка има и е мн доволна :P
    ГЛУПОСТИ, аз я имам и за нищо не става!!! То по принцип прозрачните спирали са така

Az imam edna na Oriflame ,prozra4na i se vodi zazdravqva6ta ili ne6to ot toq rod.
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Щом проблема е в четчицата,защо просто не вземеш такава,каквато ти харесва не я измиеш и ползваш с прозрачните?
    +1

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Няма ли някой около вас? Или в моловете .. или по центъра .. не съм от София, не знам .. Питай майка си, може да знае някой ..
    Ms

Az imam na Golden Rose i sam mnogo dovolna,a i osven tova e mnooogo evtina- 2 lv

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Щом проблема е в четчицата,защо просто не вземеш такава,каквато ти харесва не я измиеш и ползваш с прозрачните?
    това е добра идея
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от girlstar96
    Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    това е добра идея
    Наистина много добра идея. А преси за мигли има във всеки козметичен магазин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си