- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде се намират 1-ва и 2-ра немска гимназия?
Хора,не мога да разбера къде се намират 1-ва и 2-ра немска.Ако може бихте ли ми казали и други училища,в които се преподава на добро ниво(задължително!) немски
т.7
krem4et0
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Във ТС-то знам ,че във 8 клас се учи 13 часа седмицно език ,9клас по 4 часа и такам ,ноооо ако ти се учи ще се справиш и със толко часове седмично. . . ;]
а можеш ли да ми дадеш сайта на училището?Аз искам да науча немски,а след това по възможност да уча в Германия...Затова търся училище с добро преподаване...И по възможност да е някъде в центъра...Първоначално написано от _siNNer_
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
http://www.91neg.com/index.php?module=applying
-- Намира се до бул.Александър Стамболйиски...Солни пазар,ако те ориентира...?
А за 73-то (2НЕГ) не се сещам точно къде,ама беше в Стрелбище май...
Щом искаш после да учиш в Германия,най-подходяща е 91 НЕГ.След 8 клас подготве държиш изпит за "Лайстунгс класе",а ако не го вземеш в след 9ти пак имаш изпит за подобна паралелка,но предполагам в сайта го пише.Накрая излизаш с диплома,която приемат и в Германия.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ми според мен 2ра е по яка - аз и там ще кандидатствам
в 1 учи сестрата на една моя френдка и не е особено доволнаот самото училище. Учи добре, ходила е в Германия, ама то и във 2 може да се ходи на разменни начала. Все пак както ти си прецениш. В 1 ти трябва супер висок бал. Някъде към 33 на първо класиране.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мерси много!А какво можете да ми кажете за 133-во?Сайтче ако може също няма да ми е излишно..и пак много мерси!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Един приятел учеше в 73то и сега е в Германия вече ..хм 4та или 5та година.Брат му сега е..9кл там и е тръгнал по същия път.От догодина ще им преподват немци.
http://133sou.org/Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Доообре де,айде ползвай Гугъл - НЕ БОЛИ!!!
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
сори,ама не намерих нищо...Първоначално написано от magi_megi
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
В 35 СОУ има немска паралелка казаха ми че е доста добро училище.
Ако имаш висок БАЛ не се колебай, 91 НЕГ е мястото. Няма смисъл да се занимаваш с 2ра или 3та немска, ако успееш да влезнеш в 1ва
Съвсем в центъра е, близо до Съдебната палата, на ул. Позитано.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ох,1ва немска![]()
![]()
...Влизай там и не се колебай!Аз ще я пиша на 1во място.
![]()
Miii 1va nemska e na Stamboliiski ,a 2ra nemska e v kv Goce Del4evvv![]()
![]()
![]()
ai sus zdrave
Каквото и да си говорим по-добре е в 91 НЕГ, отколкото в 73-то или което и да е друго с "немска паралелка". В тия паралелки вие какво си мислите че е-учиш по час-два на ден немски..а този език така не се научава. И още повече, че ти искаш да следваш в германия-това е най-подходящото място (стига да изкараш добри оценки). Аз тази година бях подготве там и съм много доволна. Като база училището е зле, няма какво да се лъжем, но по-важното е, че дава много добро обучение по езика. Сега влязох и в Leistungsklasse , което е още 1 стъпка към понататъшно следване в чужбина. Определено ти го препоръчвам![]()
ООо ластикПървоначално написано от rammsteinkata_666
Сигурна ли си, че го искаш...?
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Какво да ти кажа, 1ва немска е при Съдебната палата, а 73то на Костенски водопад... Виж, според мен 1ва немска е най-добрият избор, въпреки че една позната, която я завърши тази година имаше някаква учителка пияница, която често идвала пияна на работа и се налагало директорката да я замества. Както и да е, тя си завърши с пълно отличие, изкара си изпитите и ще учи в Германия.
Друга моя позната, завърши 2-ро училище преди няколко години(2-3) като първенец на випуска, и въпреки че беше учила английски през цялото време, отиде на частни уроци по немски за известно време и тя замина за Германия. Сега учи, квото учи НА АНГЛИЙСКИ и въпреки това цените са си като в Германия. Хубаво е там, че е евтино. И все пак ежедневно трява да гооври на немски -със съкрартирантите в общежиитето например..
Моят съвет е НЕГ, после 73-то, после каквото прецениш.
Не си мисли, че 2ро е най-хубавото училище на света, далеч не е + в последно време сигурно се е напълнило с идиоти (защото всички стават все по-тъпи и по-тъпи.)