- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно косата
явно ти трудно загряваш! ама то с такъв/такава като тебе трудно се общува! ти така и е ми отговори кое по точно не разбра и защо ми приписваш неща които не съм казвала! не ти се оправдавам за нищо, това може би означава, че ако използваш необходимите средства би трябвало да се справиш с мазната коса и аз представи си не е нужно да си я мия всеки ден, за да ми е хубава! кое сега е трудно за схващане?
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Всеки ден..някой казват 4е не е добре..но така съм свикнала да не съм мърла !![]()
Мия я през ден. А колкото до това, че на някоио шампоани пишело, че е вредно и т.н... има си ежедневни шампоани, на които си им пише, че са за Daily use.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мия я през ден , най-много през два дена ,ако няма да излизам навън де , защото става мазна и не е особено лицеприятно да видиш човек с мазна коса .![]()
Ама ти и всеки ден да си миеш косата по 3 пъти , пак ще си си мърла , но в другия смисъл !Първоначално написано от besnicataa
![]()
na povecheto hora se izshushava kosata ot slynceto kogato bqh na edno kato sybraniq za oriflame za produktite i tazi jena dermatlloga kaza che kosata nai chesto se izsushava ot slynceto i precyftqva zatova az polzvam slynce zashtiten faktor mn e hubav i deistva![]()
![]()
![]()
![]()
Четете!!!::
Ако имате мазна коса избягвайте ежедневното миене. Колкото по-често миете косата си, толкова повече секрет произвеждат мастните жлези и косата се омазнява по-бързо. Това създава един коварен кръг – колкото повече миете косата, толкова по-бързо тя се омазнява. Друг проблем при честото миене на косата е, че корените на косата се омазняват, а краищата и стават все по-сухи и чупливи. Мийте косата с шампоан за балансиране на ph, като я миете с леки движения, за да не наранявате скалпа на главата. Можете да използвате бебешки шампоан, който прави косата мека. Слагайте балсам на косата само в средата и краищата – избягвайте корените, защото балсамите омазняват косата. Ограничете приема на мазни храни – те спомагат за омазняване на кожата и косата.
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
иеии най- накрая някой компетентенПървоначално написано от nia _ivanova
бравос!
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
еми четох четох....и ми писна от глупостиПървоначално написано от keep_smiling
![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Мия си косата през ден, най-много два.
You are broken, I can fix you...
лошо правиш, моме : )Първоначално написано от barbie_94
аз два пъти в седмицата, или 1 път, зависи. Кофтито е че през тоя скапан пубертет се oмазнява доста косицата, на всичкото отгоре сега се определя типа коса и ще полудея ако типа ми е "нормална, склонна към омазняване"
ааа.. и още нещо - ДЕБА ЖЕГИТE![]()
3-4 пъти седмично си мия косата
През ден и нямам проблеми....
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
+1Първоначално написано от -4arovnata-
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Ми през есента, зимата и пролетта по 2-3 пъти седмично. А сега през лятото след море. А ако не ходя през 2 дена, но понякога и секи ден.
Ми попринцип на всеки косата се омазнява различно...Аз моята си я мия всеки ден и не ми се омазнява
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
+1, понякога я мия и 3 пъти седмично, ама рядко 3 пъти.Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
Веднъж на седмица,ако не ходя на плаж - ако ходя към 2 пъти,най-много 3 пъти седмично! Косата ми е къдрава и не се омазнява :P
Just haters make me famous! εĭз
3 puti v sedmicata![]()
wow tva ve4e e vrednoПървоначално написано от barbie_94
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
Това е страшно глупаво. Именно затова са измислени шампоаните за ежедневна употреба. Не е вредно да си мием косата всеки ден.
пффф аз мойта лятото по 2-3пъти на ден ...пък зима по 3-4пъти в седмицата
OnLy God CaN Judge Me !
Еми през ден я мия...не ми се омазнява или измърсява много но аз си се чувствам по добре когато я мия по-често...![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪