.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Град
    Усмивката :Р
    явно ти трудно загряваш! ама то с такъв/такава като тебе трудно се общува! ти така и е ми отговори кое по точно не разбра и защо ми приписваш неща които не съм казвала! не ти се оправдавам за нищо, това може би означава, че ако използваш необходимите средства би трябвало да се справиш с мазната коса и аз представи си не е нужно да си я мия всеки ден, за да ми е хубава! кое сега е трудно за схващане?
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Всеки ден..някой казват 4е не е добре..но така съм свикнала да не съм мърла !

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Мия я през ден. А колкото до това, че на някоио шампоани пишело, че е вредно и т.н... има си ежедневни шампоани, на които си им пише, че са за Daily use.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мия я през ден , най-много през два дена ,ако няма да излизам навън де , защото става мазна и не е особено лицеприятно да видиш човек с мазна коса .

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Всеки ден..някой казват 4е не е добре..но така съм свикнала да не съм мърла !
    Ама ти и всеки ден да си миеш косата по 3 пъти , пак ще си си мърла , но в другия смисъл !

na povecheto hora se izshushava kosata ot slynceto kogato bqh na edno kato sybraniq za oriflame za produktite i tazi jena dermatlloga kaza che kosata nai chesto se izsushava ot slynceto i precyftqva zatova az polzvam slynce zashtiten faktor mn e hubav i deistva

Четете!!! ::
    Ако имате мазна коса избягвайте ежедневното миене. Колкото по-често миете косата си, толкова повече секрет произвеждат мастните жлези и косата се омазнява по-бързо. Това създава един коварен кръг – колкото повече миете косата, толкова по-бързо тя се омазнява. Друг проблем при честото миене на косата е, че корените на косата се омазняват, а краищата и стават все по-сухи и чупливи. Мийте косата с шампоан за балансиране на ph, като я миете с леки движения, за да не наранявате скалпа на главата. Можете да използвате бебешки шампоан, който прави косата мека. Слагайте балсам на косата само в средата и краищата – избягвайте корените, защото балсамите омазняват косата. Ограничете приема на мазни храни – те спомагат за омазняване на кожата и косата.
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Град
    Усмивката :Р
    Цитирай Първоначално написано от nia _ivanova
    Ако имате мазна коса избягвайте ежедневното миене. Колкото по-често миете косата си, толкова повече секрет произвеждат мастните жлези и косата се омазнява по-бързо. Това създава един коварен кръг – колкото повече миете косата, толкова по-бързо тя се омазнява. Друг проблем при честото миене на косата е, че корените на косата се омазняват, а краищата и стават все по-сухи и чупливи. Мийте косата с шампоан за балансиране на ph, като я миете с леки движения, за да не наранявате скалпа на главата. Можете да използвате бебешки шампоан, който прави косата мека. Слагайте балсам на косата само в средата и краищата – избягвайте корените, защото балсамите омазняват косата. Ограничете приема на мазни храни – те спомагат за омазняване на кожата и косата.
    иеии най- накрая някой компетентен бравос!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    Цитирай Първоначално написано от nia _ivanova
    иеии най- накрая някой компетентен бравос!
    еми четох четох....и ми писна от глупости
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Мия си косата през ден, най-много два.
    You are broken, I can fix you...

Повече от фен Аватара на plamka
    az q miq prez 2 dni, a ponqkoga i prez 1

Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    аз моята през ден или веки ден
    лошо правиш, моме : )

аз два пъти в седмицата, или 1 път, зависи. Кофтито е че през тоя скапан пубертет се oмазнява доста косицата, на всичкото отгоре сега се определя типа коса и ще полудея ако типа ми е "нормална, склонна към омазняване"
    ааа.. и още нещо - ДЕБА ЖЕГИТE

3-4 пъти седмично си мия косата

През ден и нямам проблеми....
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    еми повтаря се темата ама ... кфо да се прави ... то е пусната ве4е

аз моита през ден я мия ...
    и кфо му е неполезното ....
    не е полезно всеки ден , ама през ден си е нормално
    та зна4и .. аз я мия по 3/4 пъти седми4но0оо :P :P
    +1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми през есента, зимата и пролетта по 2-3 пъти седмично. А сега през лятото след море. А ако не ходя през 2 дена, но понякога и секи ден.

Град
    Slivnica
    Ми попринцип на всеки косата се омазнява различно...Аз моята си я мия всеки ден и не ми се омазнява
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    Ееем аз си я мия 2пъти седмично...
    +1, понякога я мия и 3 пъти седмично, ама рядко 3 пъти.

Веднъж на седмица,ако не ходя на плаж - ако ходя към 2 пъти,най-много 3 пъти седмично! Косата ми е къдрава и не се омазнява :P
    Just haters make me famous! εĭз

3 puti v sedmicata

Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    аз моята през ден или веки ден
    wow tva ve4e e vredno
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Това е страшно глупаво. Именно затова са измислени шампоаните за ежедневна употреба. Не е вредно да си мием косата всеки ден.

Град
    Бургас
    пффф аз мойта лятото по 2-3пъти на ден ...пък зима по 3-4пъти в седмицата
    OnLy God CaN Judge Me !

Еми през ден я мия...не ми се омазнява или измърсява много но аз си се чувствам по добре когато я мия по-често...

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си