- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Най-далечното ви пътуване
Най - далече в Португалия.
Да си пробиеш дупка за чадъра и ще намериш пертолен кладенецПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
П.С Катар е едно от арабските емирства ,нали ?
Да, едно от най-богатите. Там бяхме с принца-престолонаследник.Първоначално написано от revolver
:P
Най-дългото ми беше от Франция до Дубай.8 часа път със самолет, ама си струваше![]()
Китай, Ярония, Египет, САЩ![]()
Ню Йорк при едни мои братовчеди![]()
а БГ може би Варна-Видин :P
Турция. с какво е по-добра? с това как мислят хората в нея.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Живял съм в Австралия, но това е обикновено гурбетчийско премеждие. За мене най-далечното пътуване е от Гостивар в София. Хем съм съм на моя земя, хем ми липсва родното място... Дано някога се върна.
Най-голямото ми приключение е пътуването с един конвой до Афганистан. Минахме през през нашите земи по Беломорието, оттам в Турция през Анадола, минахме през Иран и оттам в Афганистан. Хората са много добри и близки до нас като манталитет и произход. Посетихме траната на Пущуните. Беше едно прекрасно пътуване.
Най-дългото това беше до Ванкувър това беше на откриването на зимните олимпийски игри със нашите и стояхме там няколко дена и сега Април месец ще ходя на екскурзия със моя клас до Холандия (Амстердам) .А иначе съм ходел в Испания и в Норвегия(а след време мисля да обиколя света).А за положението какво да кажа Испания е хубава държава но релефа там е много различен и много топъл като пустиня е в някой райони а за хората и за обществото хората не се привързват бързо със тебе трябва им време за да си на 1 с тях.Там като бях преди щракаш с пръсти и всичко е при теб.А за Норвегия какво да преказвам тя е социална държава , законите се спазват хората бързо свикват с теб и това е долу-горе.За Канада нищо немога да ви кажа защото не общувах много много с Канадци дори и не приказвах на родния им език а на Испански и то само като ходех в някой магазини и в хотела където бях там беше приет Испанския като език за хотела.
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Катар е независима държава, не е част от ОАЕ.Първоначално написано от amk933
MrUnnamed, струва ми се, че от екскурзия в Норвегия няма как да знаеш как биха те приели. Вярвам, че приемат всякакви чужденци. Все пак са ги дресирали да търпят имигрантите да им взимат хляба.
България - Турция или по точно казано София - Истанбул
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Най- далечното ми пътуване беше до един остров наречен ''Гибралтар''.
kristina
България-Гърция. xD
За жалост не ъсм пътувала много в чужбина, но затова пък съм обиколила България.![]()
...
Берлин - Истанбул
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
България -Германия![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Най-далечното ми пътуване досега е до Китай. Иначе съм ходила в Гърция, Македония, Унгария, Чехия, Австрия, Дубай, Франция.
Моето най-далечно пътуване беше тази година до Осло![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
За един Студентски празник ходих до Атина с приятели.