Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
Физическото въобще не трябва да влиза в дипломата според мен . Не всеки може да бяга, да тича и да скача. За какво трябва да ми прецаква дипломата? Примерно на бягането 50 метра за 5 точки при момичета е 7.6 .. е извинявайте, ама това не е човешко. Не е средностатистическото според мен, т,е това са някакви постижения едва ли не на спортисти, а аз не съм спортиска, даебъ и не мисля да ставам, щото МРАЗЯ спорта, МРАЗЯ физическото. За тези тениски и простотии нямам думи просто ... особено аз. Приличам на някой продавач - циганин, а не толкова на ученичка като се мъкна с шибаната си едва ли не пазарска чанта в претъпкания автобус. После 15 минути пеша до даскало ги мъкна тия простотии. После пак още веднъж тъй, бахти и шибания, преебан час. Да го махат!
Еех, оплакване, ореваване и какво ли още не .
И какво, да махнат физическото?! Не стига, че сегашната младеж освен по цял ден да кисне по кафета или в интернет залите или в къщи пред компа нищо друго не прави, ами сега и физическото да махнат, тъй ли? То голяма логика, като потичаш и поскачаш малко, все едно ще умреш. Сигурно е по-добре да пушиш по цял ден цигари или пък да пиеш. Не говоря за теб конкретно, щото не знам дали пушиш и пиеш или не, ама по принцип мнозинството от сегашните ученици пият и пушат яко и това сигурно според теб е по-здравословно от спортуването? Мойто момиче, спорта е здраве ако не знаеш и е напълно естествено да бъде ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. Даже според мен са малко часовете по физическо, според мен всеки ден трябва да има по един час физическо в училище, защото сегашната младеж като я гледам... половината страдат от наднормено тегло, другата половина пак повтарям, кашлят като дърти магарета от пушене и после физичесто вредно, пък цигарите хубави, бахти логиката дето се опитваш да наложиш честно .