.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Вадене на зъбен нерв-УЖАС!

Моля за съвет...
    Става следното... от доста време на един от зъбите ми имам кариес. Така и не отидох да го оправят и вече изпитвах всяка нощ болка и трябваше да ида. Таз зъболекарят ми каза,че трябва да се вади нерва и тогава да се оправи... До тук добре... После ми отвори зъба и сложи арсен уж да го умъртви. Стоях с него 3 дни.Днес отивам пак и започна да вади нерва... Имаше невероятна болка ( дори и болка е слабо казано). При което майка ми се обажда : Добре де,не трябва ли да е умъртвено и да не боли? Отговор: Ами то арсенът не може да покрие всичко. Самото вадене ставаше като ръчка едно нещо (като игла за ваксина,но по късо) в канала. ПАК КАЗВАМ БОЛКАТА БЕШЕ УЖАСНА! Не успя да ги изчисти ( те са 3 канала,аз 1-вия не можех да издържа...).Сложи пак лекарство и каза в петък да ида да ги доизчисти...
    Въпроса ми е да търся ли друг зъболекар, не не ли нормално да вади нерва с една машинка с която се навива и после дърпа..., нормално ли е да усещам болката при "мъртъв" нерв?

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Отивам още тази седмица на преглед.И аз май имам няколко и трябва да се оправят(от последното ми посещение през Септември).Просто СМРАЗЯВАЩО.Искренно ти съчувствам.Не искам да изпитвам това.По всяка вероятност ако стане нещо такова и с мене(не дай си боже),просто няма да го извадя,докато не ме приспят изцяло.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Попринцип не би трябвало да чувтваш болка,щом нервът е умъртвен.Възможно е да е от това,че не си отишъл/а навреме..А и освен това би трябвало да ти сложат там неква упойка
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами наскоро ми вадеха нерв и нищичко неусетих.Тя трябва с едно да го навие и след това да поизчисти канала,след това с една машинка работи и слага пломбата.Обаче никои друг зъболекар няма да те поем,след като тя вече е започнала.Изглежда ще трябва да търпиш.По-добре искай от тези упойки със спринцовка,който ги слагат.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    По-добре искай от тези упойки със спринцовка,който ги слагат.
    Да допълня:

Не се плаши от спринцовката,вярвай ми,хич не боли,дори не усещаш нищо.

Искрено ти желая късмет!!!

На мен са ми вадили нерв.
    Не боли.Поне аз не почувствах болка.Спокойно.

Mersi

Мерси много за отговорите.
    И аз знам,че не трябва да боли като е мъртъв,но болка има! ОГРОМНА БОЛКА!Ще видим какво ще става в петък

Град
    Къде ли не
    Вече се съмнявам тая п-тка дали ти го е умъртвила щом те боли,все едно ти да си мъртва и да те ръгат и да те боли

Цитирай Първоначално написано от petet
    Вече се съмнявам тая п-тка дали ти го е умъртвила щом те боли,все едно ти да си мъртва и да те ръгат и да те боли
    И аз това се съмнявам... не ми се иска да идва петък

Предупреди я.Заболи ли те,ставаш и си тръгваш и търсиш друг стоматолог.

Re: Вадене на зъбен нерв-УЖАС!

Цитирай Първоначално написано от densii
    Моля за съвет...
    Става следното... от доста време на един от зъбите ми имам кариес. Така и не отидох да го оправят и вече изпитвах всяка нощ болка и трябваше да ида. Таз зъболекарят ми каза,че трябва да се вади нерва и тогава да се оправи... До тук добре... После ми отвори зъба и сложи арсен уж да го умъртви. Стоях с него 3 дни.Днес отивам пак и започна да вади нерва... Имаше невероятна болка ( дори и болка е слабо казано). При което майка ми се обажда : Добре де,не трябва ли да е умъртвено и да не боли? Отговор: Ами то арсенът не може да покрие всичко. Самото вадене ставаше като ръчка едно нещо (като игла за ваксина,но по късо) в канала. ПАК КАЗВАМ БОЛКАТА БЕШЕ УЖАСНА! Не успя да ги изчисти ( те са 3 канала,аз 1-вия не можех да издържа...).Сложи пак лекарство и каза в петък да ида да ги доизчисти...
    Въпроса ми е да търся ли друг зъболекар, не не ли нормално да вади нерва с една машинка с която се навива и после дърпа..., нормално ли е да усещам болката при "мъртъв" нерв?
    Искай упойка

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    никой...ама никой нормален зъболекар няма да ти сложи упойка...да с нещо малко и остро се вадят нервите...просто не е умъртвен все още зъбът ти...стига с превземките...един мой зъб се умъртвява от 3 седмици вече...като отидеш следващия път болката ще е по-малка...ако зъболекарят не е хирург няма право да слага упойка...пък и аз не бих рискувала за 1 зъб...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен

Моля за съвет...
    на мен отдавна като бях по- малка са ми вадили нерв.Трябва да ти сложи упойка мисля че за да не усещаш и все пак и мен ме болеше

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    никой...ама никой нормален зъболекар няма да ти сложи упойка...да с нещо малко и остро се вадят нервите...просто не е умъртвен все още зъбът ти...стига с превземките...един мой зъб се умъртвява от 3 седмици вече...като отидеш следващия път болката ще е по-малка...ако зъболекарят не е хирург няма право да слага упойка...пък и аз не бих рискувала за 1 зъб...
    Да бе няма право на упойка-ГЛУПОСТИ!Все пак не ти слага упойка да заспиваш,а просто на зъб,да има право-на мен са ми слагали.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Враца
    мене са ми вадили и само ме сърбеше и мн малко болеше ама толко малко че неможе да се нарече болка
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Да бе няма право на упойка-ГЛУПОСТИ!Все пак не ти слага упойка да заспиваш,а просто на зъб,да има право-на мен са ми слагали.
    +1 Зъболекаря ИМА право да и слага упойка /разликата между анестезията при зъб и при операция са коренно различни /!

Повече от фен Аватара на japixloops
    болката трае максимум 20 секундu , не бъдu бебе -_-"
    I wake up in the morning and I piss excellence.

пФф И пЕтЪк дойде...
    Отидох на зъбар... махна ми лекарството и почна на ръчка пак. Болката беше огромна и изведнъж ми се схванаха ръцете и краката.Просто нищо не усещах. Добре че беше майка ми и викнаха бързо лекар. Та тая нищо не направи.Сега съм с отворен зъб ...

Голям фен Аватара на o0ps
    пФф И пЕтЪк дойде...
    Отидох на зъбар... махна ми лекарството и почна на ръчка пак. Болката беше огромна и изведнъж ми се схванаха ръцете и краката.Просто нищо не усещах. Добре че беше майка ми и викнаха бързо лекар. Та тая нищо не направи.Сега съм с отворен зъб ...
    И това не ти ли е достатъчно за да разбереш, че зъболекарката ти е калпава?

И на мен са ми вадили 1 път
    http://simsmodel.forumche.org/
    Za sims modeli samo tuk!!!

Супер фен
    Град
    Своге
    пФф И пЕтЪк дойде...
    a we taq zubolekarka normalna li e weeeeee,taq e za sud napravo bee.Kak moje e tolko prosta,4e se e stignalo 4ak do shva6tane na krazinicite tctct
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Веднага отивай при друг/а да те оправи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Боли те ,защото нерва попринцип не само във самия зъб а и надолу към венците и нпонякога от 1 път не може да се извади.Моя приятел така ходи няколко пъти,но пък на него му каза ,че при някой хора самия нерв се прибирал малко навътре и затова така

i men me bole6e mn kato mi go vadiha a bqh na 12 godini ebasi nz kak sum izdurjala no revah mn na men mi obqsni 4e sa mi bili izviti kanalite i nemojelo da budat napulno ymurtveni

Моля за съвет...
    Здравей.Значи и на мен са ми вадили нерв.Даже два на веднъж и аз както тебе уж го омъртвяваха ала бала ма болката е ужасна незнам как съм изтърпял тогава два нерва да ми изкарат.След около месец ще ходя да ми вадят още един но вече съм при нова зъболекарта много добра каза че ще ми бие упоика и нищо няма да почуствам.И преди това ми беше почиствала един зъб и ме болеше докато го почистваше каза ще ти сложа упоика и няма да чустваш нищо аз не повярвах мн мн сложи ми тя изчака около 5 мин след това започна да работи и наистина нищо не почуствах.Дано да е така и с нерва.Кажи на зъболекарката ти да ти ги извади с упойка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си