Цитирай Първоначално написано от densii
Моля за съвет...
Става следното... от доста време на един от зъбите ми имам кариес. Така и не отидох да го оправят и вече изпитвах всяка нощ болка и трябваше да ида. Таз зъболекарят ми каза,че трябва да се вади нерва и тогава да се оправи... До тук добре... После ми отвори зъба и сложи арсен уж да го умъртви. Стоях с него 3 дни.Днес отивам пак и започна да вади нерва... Имаше невероятна болка ( дори и болка е слабо казано). При което майка ми се обажда : Добре де,не трябва ли да е умъртвено и да не боли? Отговор: Ами то арсенът не може да покрие всичко. Самото вадене ставаше като ръчка едно нещо (като игла за ваксина,но по късо) в канала. ПАК КАЗВАМ БОЛКАТА БЕШЕ УЖАСНА! Не успя да ги изчисти ( те са 3 канала,аз 1-вия не можех да издържа...).Сложи пак лекарство и каза в петък да ида да ги доизчисти...
Въпроса ми е да търся ли друг зъболекар, не не ли нормално да вади нерва с една машинка с която се навива и после дърпа..., нормално ли е да усещам болката при "мъртъв" нерв?
Здравей.Значи и на мен са ми вадили нерв.Даже два на веднъж и аз както тебе уж го омъртвяваха ала бала ма болката е ужасна незнам как съм изтърпял тогава два нерва да ми изкарат.След около месец ще ходя да ми вадят още един но вече съм при нова зъболекарта много добра каза че ще ми бие упоика и нищо няма да почуствам.И преди това ми беше почиствала един зъб и ме болеше докато го почистваше каза ще ти сложа упоика и няма да чустваш нищо аз не повярвах мн мн сложи ми тя изчака около 5 мин след това започна да работи и наистина нищо не почуствах.Дано да е така и с нерва.Кажи на зъболекарката ти да ти ги извади с упойка.