- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога за последно ви биха?
Vseki sa go bili kolkoto i da ne si priznavaKoga za posledno i za kakvo? .Mene me dyrmoniha predi godina nqkyde i predi tova syshto i nashte ne me bieha ne za ocenki a zashtoto im otgovarqh (i prodyljavam samo 4e te ve4e ne mi posqgat) i zashtoto ne slushah
![]()
т.7
krem4et0
О, ами последния път мисля , че тате ме е удраил, защото съм му отговорила нещо...миналата година по това време е било, защото от тогава не се засичаме често у дома с него...![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
от около 6-7 години не са ме били
от 10 годишен не са ме били те попринцип не са по физическия тормоз...а по психическия,който в некои случаи е доста по-зле от това да отнесеш 1 шамар...
az govorq za pove4e ot edin shamar![]()
Men pak mama samo me e bila kat malka shot mn neslushah (ne che sega slusham de) ama togava se zanimavah s batkovci![]()
:P
Е мен пък не са ме били или ако съм била съвсем малка и не помня.Не бях от най-послушните,но не са ме билиПървоначално написано от ping
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Аз пък никога не съм яла бойБила съм явно прекалено послушна
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Аз съм минавала с шамари само и бой по з*****а.Но не, не съм послушна ХИЧ и не съм била..
Мен до 9 - 10 годишна си ме биеха доста, главно татетои в интерес на истината не съм била толкова непослушна...като се замисля сега колко пердах трябва да ям...ама мама няма да се навие, като знае как и хващам ръцете зад гърба и не може да мръдне
![]()
![]()
Иначе вече се разбирам с нашите, преди незнам защо така са се държали
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ot koi film e snimkata 4e naposledyk iskam da gledam nqkoi hubav![]()
![]()
![]()
?
Баща ми никога не ми е посягал.
Когато бях в първи клас, майка ми се опита да ми удари шамар.Обаче успях да хвана ръката и във въздуха и да я захапя с всичка сила (все пак съм бил на 6-7 години).От тогава не смее да ми посяга.
Миналата година по тва време. Майка ми ми удари шамар, и аз изпаднах в истерия, от тогава даже не сме се карали![]()
а е трябвалоПървоначално написано от Forest_girl
![]()
пс-не си спомням
оо кат бях малка кфи боища съм ялааа не веднъж. Сега само с шамари се отървавам но вече майка ми не ще да ми посегне щот съм и казала че ще се обадя в агенция закрила на детето![]()
Първоначално написано от sweet^
![]()
![]()
![]()
Ма тя мен само по врата ме удряВчера както си седим в колата и аз почнах да викам са ше ти угасне колата,са такова,са онакова и вс тва се случва,а аз само седя и се хиля и тя като ми опали един и вика:"Стига,стига,ти ще ме побъркаш с тия вуду магии" Сдрах се да се хиля...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Наще също прилагат "психическия тормоз"..предпочитам да ми ударят 2 шамара,отколкото да не ми говорят и да се правят,че ме няма..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Никога не са ме били.
Един път мама ми удари шамар.
Мисля,че беше преди около 3-4 години.
sega ne sa mi posqgali,no kato malka po gaza![]()
![]()
Руса кукличка
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.