.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Кога за последно ви биха?

Vseki sa go bili kolkoto i da ne si priznava Koga za posledno i za kakvo? .Mene me dyrmoniha predi godina nqkyde i predi tova syshto i nashte ne me bieha ne za ocenki a zashtoto im otgovarqh (i prodyljavam samo 4e te ve4e ne mi posqgat) i zashtoto ne slushah

т.7
    krem4et0

О, ами последния път мисля , че тате ме е удраил, защото съм му отговорила нещо...миналата година по това време е било, защото от тогава не се засичаме често у дома с него...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

от около 6-7 години не са ме били

от 10 годишен не са ме били те попринцип не са по физическия тормоз...а по психическия,който в некои случаи е доста по-зле от това да отнесеш 1 шамар...

az govorq za pove4e ot edin shamar

Men pak mama samo me e bila kat malka shot mn neslushah (ne che sega slusham de) ama togava se zanimavah s batkovci :P

Re: Koga za posledno vi biha vashte?

Цитирай Първоначално написано от ping
    Vseki sa go bili kolkoto i da ne si priznava Koga za posledno i za kakvo? .Mene me dyrmoniha predi godina nqkyde i predi tova syshto i nashte ne me bieha ne za ocenki a zashtoto im otgovarqh (i prodyljavam samo 4e te ve4e ne mi posqgat) i zashtoto ne slushah
    Е мен пък не са ме били или ако съм била съвсем малка и не помня.Не бях от най-послушните,но не са ме били
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Голям фен
    Аз пък никога не съм яла бой Била съм явно прекалено послушна
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Аз съм минавала с шамари само и бой по з*****а. Но не, не съм послушна ХИЧ и не съм била..

Мен до 9 - 10 годишна си ме биеха доста, главно татето и в интерес на истината не съм била толкова непослушна...като се замисля сега колко пердах трябва да ям...ама мама няма да се навие, като знае как и хващам ръцете зад гърба и не може да мръдне Иначе вече се разбирам с нашите, преди незнам защо така са се държали
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Няя такъв филм.
    ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Мен не са ме били никога за нищо!

ot koi film e snimkata 4e naposledyk iskam da gledam nqkoi hubav ?

SK0RP10N
    Guest
    Баща ми никога не ми е посягал.
    Когато бях в първи клас, майка ми се опита да ми удари шамар.Обаче успях да хвана ръката и във въздуха и да я захапя с всичка сила (все пак съм бил на 6-7 години).От тогава не смее да ми посяга.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Миналата година по тва време. Майка ми ми удари шамар, и аз изпаднах в истерия, от тогава даже не сме се карали

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Мен не са ме били никога за нищо!
    а е трябвало

пс-не си спомням

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз нямам изобщо спомени да са ме били.

оо кат бях малка кфи боища съм ялааа не веднъж. Сега само с шамари се отървавам но вече майка ми не ще да ми посегне щот съм и казала че ще се обадя в агенция закрила на детето

Цитирай Първоначално написано от sweet^
    оо кат бях малка кфи боища съм ялааа не веднъж. Сега само с шамари се отървавам но вече майка ми не ще да ми посегне щот съм и казала че ще се обадя в агенция закрила на детето

Град
    СофиЯ
    Ма тя мен само по врата ме удря Вчера както си седим в колата и аз почнах да викам са ше ти угасне колата,са такова,са онакова и вс тва се случва,а аз само седя и се хиля и тя като ми опали един и вика:"Стига,стига,ти ще ме побъркаш с тия вуду магии" Сдрах се да се хиля...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Okinawa
    Наще също прилагат "психическия тормоз"..предпочитам да ми ударят 2 шамара,отколкото да не ми говорят и да се правят,че ме няма..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Никога не са ме били.
    Един път мама ми удари шамар.
    Мисля,че беше преди около 3-4 години.

Град
    Велико Търново
    sega ne sa mi posqgali,no kato malka po gaza
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Ма тя мен само по врата ме удря Вчера както си седим в колата и аз почнах да викам са ше ти угасне колата,са такова,са онакова и вс тва се случва,а аз само седя и се хиля и тя като ми опали един и вика:"Стига,стига,ти ще ме побъркаш с тия вуду магии" Сдрах се да се хиля...

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си