- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога за последно ви биха?
мии не помня. отдавна беше и със сигурност мама ме е ударила. тя като я вбеся от вр. на вр. ми забива по някой и друг шамар![]()
Еми 1-2 клас за последно сигурно са ми удряли шамар,но никога не са ме били сериозно.
и менПървоначално написано от Forest_girl
![]()
![]()
![]()
П.П Снимката е от филма Step up 2![]()
Никога не са ме билиможе би като съм била малка съм яла някой друг шамар ноооо и да е било не го помня
пък и за мен тва е супер тъпо да биеш детето си
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
не са ме били.. но мисля че ми е трябвало
оо много години са минали оттогава .. 4ти клас някъде последно да е било
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Баща ми ме е удрял 2 пъти през живота-веднъж, когато бях малка, и май миналата година, когато го нарекох идиот или пияница,за майка ми не, помня почти сигурна съм, че не.
Don't worry, be happy!
Шамар са ми удряли като малкаПървоначално написано от ping
![]()
но никога нещо повече
Скоро беше...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
С майка ми съм имала изживявания,последно ме беше налагала с точилка преди 4 години ,но беше за добро.Ако не беше този бой да ми отвори очите нямаше как да стане.Така,че съм и благодарна.
Ммм...не са ме били..тоест мама ми плесна един шамар последния път като я ядосах по-здраво...(миналата година) .
преди година,защото ми знае много устата и то сестрами![]()
Преди около 9-10 години.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Mi mene maika mi predi 4-5 godiki me udari s nqkva dreha shtoto i kazah che e piqnatova ot neq...
Puk bashta mi 2 puti mi e udrql shamar .. purviq put zaradi 2ka ,ama shtot mu bqh obeshtala da imam 5 ili 6 puk vse bqh pred kompiutara i ne ucheh..i vtoriq put shtoto neshto sa zlobih na mama .... ednoto beshe predi 5 godini,drugoto predi 2Off detski raboti
![]()
~Remember,remember...25th of November~
2-3 шамара са ми били наще - последно като съм била 1-2 клас...
А иначе със сестра ми редовно се изтърсваме...ту аз нея, ту тя мене![]()
Преди 3 години и нещо ...
За простотии !
Баща ми е мн дребнав и за най-малкото съм ял
бой ...
Един път ядох бой за 1 стотинка ...![]()
сигурно от мноого отдавна може би преди 3 4 години![]()
Суетата.Моят любим грях.
мене пък не са ме били![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
emi predi 4 meseca shot kazah na maika mi mn si tapa i tq mi nabi 1 shamar
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Хмм вече не си спомням. А иначе мен не ме бият най-много по един шамар много редко![]()
На 13.Хванаха ме с биричка и цигарка в ръка иии...![]()
Ми не е точно бой,ами да ми пляснат някой друг шамар.Както един ден си пътуваме с мама в колата и не можахме да се разминем с един и ни отнесе страничното огледало.
![]()
![]()
И аз като почнах да го нареждам и мама ме гледа все едно съм и изяла супата с вилица.
Та си отнесох един зад врата...
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Никога не са ме били освен когато съм бил на 3-4 години ама тогава не помня пък сега не ме бият нито ми се карат (не че съм послушен)
Fena_17