.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108
    Град
    In the middle of Nowhere
    не са ме били обаче ако направя нещо голямо каране пада и понякога предпочитам един шамар пред 2 дни конско
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Баща ми никога не ме е удрял,а майка ми ако замахне да ме удари,аз и казвам: " Какво замахваш все едно мухите гониш?" и двете избухваме в смях и всичко е до там.

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    дори с пръст не са ме докосвали...но има едно мааалко изключение от миналата година...прибрах се вкъщи от училище и ест обичайния въпрос:"имаш ли нови оценки",а в същия ден изкарах четворка замълчах,тъй като не исках да отговарям или да лъжа.последва отново същия въпрос...и аз отново си мълчах,защото знаех какво може да се случи,ако разбере(все пак тя е учителка и лошите оценки не я задоволяват..) изкрещя ми "КАЖИ"...както си държеше вилицата,докато си топлеше вечерята,ми я заби буквално в ръката...натисна я и я извъртя

Било е много отдавна , даже не помня!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    дори с пръст не са ме докосвали...но има едно мааалко изключение от миналата година...прибрах се вкъщи от училище и ест обичайния въпрос:"имаш ли нови оценки",а в същия ден изкарах четворка замълчах,тъй като не исках да отговарям или да лъжа.последва отново същия въпрос...и аз отново си мълчах,защото знаех какво може да се случи,ако разбере(все пак тя е учителка и лошите оценки не я задоволяват..) изкрещя ми "КАЖИ"...както си държеше вилицата,докато си топлеше вечерята,ми я заби буквално в ръката...натисна я и я извъртя
    Ааа .. то това е мазохизъм

Бой съм яла сигурно веднъж... Истински бой имам предвид, и то, защото исках да си обуя джапанките за навън, а ми бяха мокри, и съм била на 2-3, ама як бой беше... ... Иначе мама ми удряше шамари до преди година и нещо ама вече не.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

boi ne sam qla nikoga prez jivota si obache taq godina kraq na qnuari nqkade izbqgah ot vkashti i se pribrah kam 5 6 sutrinta i maika cqla nosht me tarsila s policii nz kfo i kato se pribrah me udari 1 2 shamara ama poveche ne inache bashta mi nikoga ne mi e posqgal

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    За сега не са ми посягали ...
    ако бащан ми ме удари ... нямам представа как ще
    реагирам ,но ,ако майка ми ми посегне
    сигурна съм ,че ще се разкрещя и ше направя някоя глупост

Супер фен Аватара на zero
    Ебаах ..
    Тфа е ебаси ташака, без извинение !

Родителите налагащи физически контрол над децата си
    никога немогат да постигнат ефекта, който
    постигат родителите, които подхождат с разбиране !
    Ясно стана ...
    Говорим за Авторитарен тип и а Авторитетен тип
    родител.
    Според мен Авторитарния (този който доминира над децата си)
    винаги ще бъде нещо като заплаха за децата си.
    Никога децата му няма да могат да се доближат до интересите му,
    както и обратното.
    Авторитетния тип(подхождащият с разбиране)
    Винаги влиза в положението на детето,
    дава му съвети, напътствия.
    Не използва наказания и др...
    Така децата имат по-голямо доверие повече общи неща
    интереси и времето прекарано заедно е много по-приятно !
    Хората, които тормозят децата
    си пораждат само умраза и страх в тях!
    Знам го от личен опит !
    Както казах по-горе ...
    мн са ме били, даже вече съм претръпнал на
    бой.
    Днес кфо ми щукна през ума..
    Се сетих когато ядох бой за 1-на стотинка.
    С какъв акъл ме е ступал незнам ...
    Просто тфа е смешно.

Бих изръсил и още куп филосовщини, ама
    сега съм мн уморен и едвам гледам кфо ви пиша.

Град
    Варна
    mi neska sa bixme s edin fr(na 6ega de)mn be6i qko

Ооо, не си спомням, но когато бях малка са ми разказвали, че майка ми си е счупила палчето на левия крак като ме е ритнала.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Ми от 6-7 години не са ме били
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    На 19-Юни точно на РД бяхме на вила и местни момчета,дойдоха,ние бяхме около 13-15 човека групичка да направим купон щото беше края на годината и хоп те дойдоха с три коли ... Удариха ми два юмрука в окото...Малко се поду,но както се казва за да победиш трябва да можеш и да загубиш

Град
    на плажа =)
    Ааа одавна беше като ме биха. Преди месец, или два..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еммм... Преди 3 месеца така ми заби шамар, че ме залепи на стената... Като се вбеси за нещо, може и да нямам нищо общо със случилото се, и изтърваването на някой предмет може да го докара извън нерви и да ми забие един с оправданието, че съм изтървала чинията... Се едно съм го направила нарочно... За моя радост скоро не е изпадал в такова състояние и не знам, вече съм голяма, наближавам пълнолетие... Може да си потърся правата, ако пак се случи...
    The reasons of love... <3

Град
    Стара Загора
    Аз през живота си бой не съм яла, ама и не съм си го заслужила.
    Спомням си само веднъж, когато баща ми ми удари един шамар,ама така силничък (преди 8-9 години,бях още в детската градина) и то беше, защото той си мислеше,че са ме отвлякли и беше изпаднал в шаш и паника, а аз просто си играех с кукли в една приятелка .... детска му работа...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мене никой никога не ме е удрял пък камо-ли да се говори за бой.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

ми вече не помня,ама беше одавна.нашите са се оговорили вече без бой.
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Град
    София
    Като бях на 6 някъде,щото бях зачезнала от нас с 1 фр.. Пък и не беше бой..

vedn1j maika kato bqx na 6 mi zabi 6amar za6tot bqx sednaka na proxosmoka4kata i kre6tqx s cel da q draznq i yspqx a tq 4iste6e s neq ob1rna se i me za6livi noo sega sm na 13 i v44era zapr1v p1t bqx nakazana i u6 da ne izlizam ama sl edin den ve4e bqx nav1nka
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Много отдавна е било.Дори не помня.Някаде преди 7-8 години.Но не е било бой,ами само шамар..кфо послушно детенце съм била

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Град
    Долината На Идиотщината
    баща ми досега не ме е удрял,ама като малък майка ми ми е залепвала по некой и друг шамар ама тва е било като съм бил на 4-5 от тогава не са ме удряли ама сега и двамата да опитат ше им е доста трудно

Re: Кога за последно ви биха?

Цитирай Първоначално написано от ping
    Vseki sa go bili kolkoto i da ne si priznava Koga za posledno i za kakvo? .Mene me dyrmoniha predi godina nqkyde i predi tova syshto i nashte ne me bieha ne za ocenki a zashtoto im otgovarqh (i prodyljavam samo 4e te ve4e ne mi posqgat) i zashtoto ne slushah

т.7
    krem4et0
    em po temata az s1m na 14 i na6e nito edin pyt ne sa mi posegnali neznam za6o kazva6 4e pone vseki sa go udrqli vednyj-zna4i az s1m izklu4enie :P :P

Za posledno sa me bili kato malka!Me6to sam napravila koeto ne im e haresalo na na6te!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си