.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    Троян :o)

Лагер в Равда ..

Таа от училище предлагат лагер на Равда и ако някой е ходил до сега там,даа ми каже как е,да знам дали си струва да отида

P.S. sry ако темата не е за тук
    шОkолuзupaнаааа

Град
    Русе
    Равда е едно село....Всеки има различни представи за хубаво.Нали ще си с добра компания това е най-важното, мястото няма значение
    ...

na men ne mi haresa tam i nqma da povtorq gre6kata da otida pak tam na lager

Град
    sofiq
    az bqh na edin lager tam i ti prepora4vam ne stapvai tam! to b6e edno ogromno ne6to zagradeno s nqkolko stanci (predi 1 godina 4etoh 4e ednata sa q srutili) i s e na po 2 etaja te sa 3-4 (ednata se kazva6e strandja )nikoga nqma6e topla voda ima6e stonojki po golemi ot mene 4ist 4ar6af si be6e kato 6-tica ot tototo a samata ravda e... selce s nqkolko kra4mi4ki nqkolko sergiki s drankulki i e malko po golqmo ot mmc primorsko akoo si bila tam .oo imat i po6ta da ne se zabravq tva ne si e uferta ... no ako otidete qka i golqma kompa niq i 6te si izkarate dobre i v kenef da ste zaklu4eni taka 4e....
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

i nie bqhme v nqkakva stanciq ili neznam kak my se vika.. bqha nqkolko sgradi na po 2 etaja ama bqha pod sqkva kritika.. daje na enata vrata nqmashe eno stbklo.. doly gore beshe dobre.. chat pat mi haresa
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Град
    Бургас
    ами да ти кажа бил съм там, ае кадето и да идете важното е да си напрайте кефа. Да са напиете кат животни и тва е

Мега фен Аватара на Blab
    НЕ!
    Най-ужасният плаж в България!
    А ако "базите" ви са тези, за които си мисля, милите.

hottie
    Guest
    Важно е компанията ! Другото ще го преживееш, освен ако не държиш на лукс

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Важно е компанията ! Другото ще го преживееш, освен ако не държиш на лукс
    кхък
    на море не се ли ходи и заради морето?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ходих там преди 3 години... равда е едно отвратително мръсно чалгарско селце с най-противния плаж на черноморието (представи си плажна ивица широка около 2 метра и пясъка почти изцяло покрит с гниещи водорасли; когато се развалнува, морето го залива абсолютно целия). Станцията за лагерите... еми с връзки отидох в един от двата блока със самостоятелен санитарен възел... пада се 1 бойлер топла вода на около 20 човека, което обезсмисляше душовете в стаите.

hottie
    Guest
    Но ако не се лъжа има други плажове много наблизо? И е особено близо де Несебър и Слънчев бряг.
    И все пак не съм вила в Равда и не мога да дам компетентно мнение.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    вече няма такова понятие като равда.. само на картите е така.. всичко от св.влас до равда заедно със сл.бряг и несебър е 1... якото на равда е че е евтино и е близо до центъра на несебър и сл бряг. а за плажа нямам наблюдение
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

MINALATA GODINA BQX TAM BABA RABOTI TAM V LAGERA INA4E E SUPER QKO STIGA DA NE TI SA PADNAT SA6TITE SASEDI KOITO SE PADNAXA I NA MEN MOM4ETA DET NE SPQT PO CQLA NO6T.I CQLATA IM STAQ KAT Q 4ISTIXME S BABA KAT SI OTIDAXA TE BE6E PALNA S PREZARVATIVI BASI UJASA
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

A I QKOTO TAM E 4E IMA METAL MAGAZIN AZ SI KUPIX TENISKA NA VALK MN QKA
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ходила съм..
    нищо особено

Ами, кво да ти кажа.. ужасно е

Az sum hodila na lager tam...no beshe dosta otdavna!udobstvata ne sa ot nai-dobrite,no nie si izkarahme super qko!!!bqhme stabilna kompaniq...abe izkarahme si neveroqtno!Inache,che si e selo,selo si e,no tva ne znachi,che v selata horata ne kuponqsvat!!!

Абе хора тфа че вас са ви набутали в некфи дупки нищо не значи
    В Равда има страхотни хотели и е мн близо до Слънчев бряг и плажа не е толкова ужасен както го описвате ама мое мнение

Приморско, ММЦ, Созопол са мнооого по добре !!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Aз на лагер не съм бил, но съм ходил там лятото на плаж ( на 3 мин е от несебър) - по-спокойно е от Сънни/несебър.
    А ако лагера е лятото и отивате голяма компания, нищо не ти пречи да хванеш рейса за несебър/слънчев бряг и за 5 мин си там :P
    The Spark

Аз като бях там на лагер въобще не ми хареса...То,че има хубави места-може и да има,ама нас не ни заведоха на такова
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми тая година и аз ще ходя на лагер в равда! минавала съм от там на път за несебър и не изглеждаше зле. аз ще хода там на лагер началото на август и се надявам да ми хареса. ти от кой град си?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    София
    Ходил съм 2 пъти на лагер там.Изкефи ме,не е никак лошо
    THE TRUTH IS OUT THERE

Някой ще ходи ли на лагер в Равда ?? Че аз съм се записал ма то само некви малки от мойто даскало ще ходят ... от 30ти юни до 9ти юли ... ? аиде някой ако ходи да пише

Голям фен Аватара на CaSsIe
    еми аз 2 години ходех все там на море, ама тва беше преди 3-4 години и не помня с подробности станцията и т.н., обаче си прекарах жестоко, пък и има мн по - кофти места от Равда според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си