.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    Инкогнито

В кои ВУЗ-ове ?

Въпросът е следният:
    В кои виши учебни заведения смятате да кандидатствате и кои специалности ? между другото може да споделяте и оценките си от ДЗИ.
    Аз съм харесал в СУ и ТУ специалности компютърни науки/системи и информатика. На ДЗИ по БЕЛ имам 4.32(55.5 точки) а по Математика 5.98 (94 точки от 95 нагоре е 6.00)

П.П. УСПЕХ на ВСИЧКИ КАНДИДАТ СТУДЕНТИ

И аз съм си набелязала СУ и МУ в София,с биология.Оценките ми от ДЗИ са по БЕЛ 5.18 (75 точки май) , а по Биология 6.00 (95.5 точки )
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    абе аз съм 9 клас...догодина 10 ти..... ама от сега сам си набелязала...колкото и да ви е смешно С История.....в СУ Дори съм сигурна ..че ще вляза..... гоня целите си от рано и то дълго време..но докрай
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Re: В кои ВУЗ-ове ?

Цитирай Първоначално написано от WTF±
    Въпросът е следният:
    В кои виши учебни заведения смятате да кандидатствате и кои специалности ? между другото може да споделяте и оценките си от ДЗИ.
    Аз съм харесал в СУ и ТУ специалности компютърни науки/системи и информатика. На ДЗИ по БЕЛ имам 4.32(55.5 точки) а по Математика 5.98 (94 точки от 95 нагоре е 6.00)

П.П. УСПЕХ на ВСИЧКИ КАНДИДАТ СТУДЕНТИ
    Избери СУ.

Град
    Инкогнито
    И аз искам в СУ ама като си пресмятам бала във СУ ще ми е 26.05 което за там е нисък бал докато във ТУ ще ми е 28.22 А да ви питам някой знае ли евентуално ако се запиша в ТУ след това дали ако ме класират в СУ мога да се махна от ТУ и да ида в СУ. Аман от тия съкращения

Голям фен Аватара на lmao
    в ТУ може и да не влезеш с тая оценка :X
    имам 6.00(100от100) по математика и си искам само в ТУ,та матурата доста ми помогна и няма да се напъвам за редовния

бтв бала тая година e оценката от математика и оценката от физиката от дипломата + 2 пъти оценакта от ДЗИ или изпита
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Град
    Инкогнито

RE

Аз защо разбрах, че е 3*математиката от дипломата + физиката + ДЗИ или някои от изпитите. Ако е както ти казваш, следователно сега максимума е 24, а аз ще имам 23.21

Голям фен Аватара на lmao
    http://priem.tu-sofia.bg/
    Правилник-->5 страница
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Град
    София
    Скъсват ги от учене във ФМИ /СУ/, но си заслужава. Поздрави за избора, аи самата сграда/място е страхотно успех
    Smile!?

в СУ единствено ги бива правото и журналистиката що годе....аз съм се насочила към строителния
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    в СУ единствено ги бива правото и журналистиката що годе....аз съм се насочила към строителния
    А ти сигурно си минала през всички специалности и знаеш кое,как къде и защо Най се радвам на неподготвени изявления от тоя род
    Smile!?

Град
    Pays de la Loire
    ^ Раче, спокойно! Блажени са вярващите!
    И макар че темата е за кандидатстващи тази година, все пак ще отговоря - догодина, живот и здраве, СУ - ФКНФ и ФФ са желаните дестинации.

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    А ти сигурно си минала през всички специалности и знаеш кое,как къде и защо Най се радвам на неподготвени изявления от тоя род
    ами имам приятели в СУ и те ми ги препоръчаха..ама какво съм ти се заобяснявала.. просто дадох насока

п.п. съжалявам за поредното "неподготвено изявление" :P :P :P няма да се повтори
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    паралелно
    Аз ще кандидатствам догодина. Насочила съм се към международни отношения в СУ и към МИО в УНСС.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    То и аз кандидатствам след 2 години..насочила съм се в Му-Варна или Медицинския в Пловдив
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз догодина ще съм 12 клас и ще кандидатствам с английски и история.Набелязал съм си СУ Японистика,но не знам дали ще успея ,защото бала е много висок.Иначе историята ще я готвя за всеки случай.Исках медицина,но се отказах.
    Puedo escribir los versos m

Град
    Инкогнито
    УАСГ или Любен Каравелов ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си