- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В кои ВУЗ-ове ?
Въпросът е следният:
В кои виши учебни заведения смятате да кандидатствате и кои специалности ? между другото може да споделяте и оценките си от ДЗИ.
Аз съм харесал в СУ и ТУ специалности компютърни науки/системи и информатика. На ДЗИ по БЕЛ имам 4.32(55.5 точки) а по Математика 5.98 (94 точки от 95 нагоре е 6.00)
П.П. УСПЕХ на ВСИЧКИ КАНДИДАТ СТУДЕНТИ
И аз съм си набелязала СУ и МУ в София,с биология.Оценките ми от ДЗИ са по БЕЛ 5.18 (75 точки май) , а по Биология 6.00 (95.5 точки )
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
абе аз съм 9 клас...догодина 10 ти..... ама от сега сам си набелязала...колкото и да ви е смешноС История.....в СУ
Дори съм сигурна ..че ще вляза.....
гоня целите си от рано и то дълго време..но докрай
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Избери СУ.Първоначално написано от WTF±
![]()
И аз искам в СУ ама като си пресмятам бала във СУ ще ми е 26.05 което за там е нисък бал докато във ТУ ще ми е 28.22 А да ви питам някой знае ли евентуално ако се запиша в ТУ след това дали ако ме класират в СУ мога да се махна от ТУ и да ида в СУ. Аман от тия съкращения![]()
в ТУ може и да не влезеш с тая оценка :X
имам 6.00(100от100) по математика и си искам само в ТУ,та матурата доста ми помогна и няма да се напъвам за редовния
бтв бала тая година e оценката от математика и оценката от физиката от дипломата + 2 пъти оценакта от ДЗИ или изпита
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Аз защо разбрах, че е 3*математиката от дипломата + физиката + ДЗИ или някои от изпитите. Ако е както ти казваш, следователно сега максимума е 24, а аз ще имам 23.21
http://priem.tu-sofia.bg/
Правилник-->5 страница![]()
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Скъсват ги от учене във ФМИ /СУ/, но си заслужава. Поздрави за избора, аи самата сграда/място е страхотноуспех
Smile!?
в СУ единствено ги бива правото и журналистиката що годе....аз съм се насочила към строителния![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
А ти сигурно си минала през всички специалности и знаеш кое,как къде и защоПървоначално написано от PoLiToOo
Най се радвам на неподготвени изявления от тоя род
![]()
Smile!?
ами имам приятели в СУ и те ми ги препоръчаха..ама какво съм ти се заобяснявала.. просто дадох насокаПървоначално написано от ra4ence
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. съжалявам за поредното "неподготвено изявление" :P :P :P няма да се повтори![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Аз ще кандидатствам догодина. Насочила съм се към международни отношения в СУ и към МИО в УНСС.
То и аз кандидатствам след 2 години..насочила съм се в Му-Варна или Медицинския в Пловдив
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз догодина ще съм 12 клас и ще кандидатствам с английски и история.Набелязал съм си СУ Японистика,но не знам дали ще успея ,защото бала е много висок.Иначе историята ще я готвя за всеки случай.Исках медицина,но се отказах.
Puedo escribir los versos m
УАСГ или Любен Каравелов ?Първоначално написано от PoLiToOo